DECESE

* Cu nemărginită durere în sufletele noastre, ne despărțim de iubitul nostru soț, tată și bunic

AUREL MATICA.

Vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc miercuri, 25 octombrie 2023, ora 15.00, la Capela Hașaș. Soția Floare, fiica Dalida, ginerele Vasile, nepotul Bogdan cu soția Alexandra.

 

*   Cu adâncă durere în suflete, anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, soacre și bunici

DOINA CIGHIR,

de 67 de ani. Slujba de înmormântare se oficiază azi, ora 13.00, la Capelă mortuară din municipiul Beiuș. Dumnezeu să o așeze acolo unde drepții se odihnesc! Fiul Cosmin și fiica Ioana, cu familiile.

 

* Suntem alături de colega noastră, as. univ. dr. Țenț Adriana, la trecerea în neființă a tatălui drag. Sincere condoleanțe și mângâiere familiei îndoliate. Colectivul Departamentului Medicină Dentară, Facultatea de Medicină și Farmacie. (4170)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la dragul nostru verișor și unchi, 

MIHAI MOLNAR,

fost profesor al Universității Oradea și director la RAPAS Oradea. Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa. Familia Cioară Constanța și Pavel, Adrian și Corina cu familia. (4171) 

 

* Suntem alături de colega noastră Dalida Moga în profunda tristețe pricinuită de moartea tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Muzeului Țării Crișurilor Oradea-Complex Muzeal. (4173)

 

* Draga noastră colegă Dana, suntem alături de tine în aceste momente de mare tristețe, momente de mare încercare pricinuite de pierderea fulgerătoare a soțului tău drag și iubit,

GAVRIL OVIDIU ROXIN,

de 63 ani. Nu există cuvinte care să poată alina durerea și golul care rămâne după o astfel de despărțire. A plecat mult prea devreme. Ne gândim la tine și suntem alături de tine Dana. Dumnezeu să te întărească și să îți dea putere să treci peste acest tragic moment. Fie ca Bunul Dumnezeu să-I ierte și să-i dea odihna veșnică. Primește condoleanțele noastre sincere! Colegii și echipa Votrom SRL - Oradea.

 

* Împărtășim durerea care a copleșit sufletul colegului nostru Petru Marian, la despărțirea de draga sa mamă. Dumnezeu să-i rânduiască odihna veșnică între aleșii Săi! Conducerea și colectivul S.C. UAMT S.A. Oradea.