DECESE

 

*  „Numai noi, suflete triste,

Cei rămaşi ne vom ruga

Dumnezeu să vă primească

În Împărăţia Sa”.

IRMA OLAH,

ALEXANDRINA DALEA,

LAJOS FODRE,

ELISABETA NAGY,

DAN-CORNELIU ŞUHANEA.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Suntem alături de colega noastră Vereş Carmen Ioana, în suferinţa pricinuită de pierderea tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii de la SJ Bihor-Oradea BCR. (6259)

 

* Gândul nostru pios pentru tine

DINA.

Odihneşte-te în pace! Colegii de facultate. (6262)

 

* Suntem alături de Ioana, la durerea pricinuită de moartea mamei sale dragi

DINA DALEA.

Odihnească-se în pace! Familia Gheorghe Chişe. (6261)

 

* Suntem alături de colega noastră, Bodrenciu Claudia, în aceste momente de suferinţă pricinuită de trecerea în nefiinţă a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Din partea colectivului Secţiei de Neurologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. (6267)

 

* În aceste clipe de adâncă tristeţe, împărtăşim nemărginita durere pe care colega noastră, Dana Tesedan, o încearcă la despărţirea de tatăl său drag,

ALEXANDRU TEŞEDAN

(Nenea Sandu).

Părintele ceresc să-l odihnească printre aleşii săi, iar familiei greu încercate, un gând de mângâiere şi alinare. Colectivul Şcolii Gimnaziale "Oltea Doamna'" Oradea.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm trecerea în nefiinţă, după o scurtă suferinţă, a celei mai dragi soţii, mame şi bunici,

ELISABETA NAGY,

născută Moza (Tileagd), la vârsta de 76 ani. Înmormântarea are loc azi, 25 august 2017, ora 15.00, la Cimitirul Rulikowski, din Capela Haşaş. O plâng, soţul Feri şi fiicele cu familiile lor: Liliana, ginerele Florin, nepoţelele Carina şi Renate, Gabriella, ginerele Marius, nepoţelele Alexandra şi micuţa Cristina.

 

* Promoţia 1957 a Colegiului Naţional "Samuil Vulcan" Beiuş este alături de familia Freţ Gheorghe în momentele grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a soţiei

ALEXANDRA  FREŢ

(fostă Cismaş).

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

 

* În aceste momente îndurerate la pierderea mamei dragi, sincere condoleanţe, dragă Ioana. Dumnezeu s-o odihnească în pace pe cea care a fost un suflet bun,

ALEXANDRINA DALEA.

Ioana şi Marian Iliescu.

 

* Un ultim omagiu celei care a fost buna noastră colegă,

ALEXANDRINA DALEA.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Colectivul Laboratorului de analize, Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

 

 

COMEMORĂRI

 

 

* Se împlinesc 16 ani de când a plecat dintre noi

IONEL TOADER (ONAKI).

S-a născut în comuna Măguri-Răcătău, Cluj. A lăsat în urma sa o soţie şi 7 copii. Anii tinereţii i-a petrecut în satul său natal. Mai târziu s-a stabilit în Oradea, cu întreaga familie. În Oradea a trecut la cele veşnice şi aici este înmormântat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

„Dragă IONELU meu

Tu ai fost bărbatul meu,

Soţ şi tată la copii

Te duseşi şi nu mai vii.

N-am cu cine vorovi

Nici la cine mă căi

N-am cu cine mă certa

Nici cu cine mă-mpăca.

Iarăşi la plecarea ta,

IONEL, mi-ai zis aşa:

Ană dragă, Ana mea,

Să nu dai nimic la nime’

Ca-i rămas singură-n lume

Fără ajutor de la nime’.

IONEL, nu te-am ascultat

Ce-am muncit la prunci le-am dat

Tare sus i-am ridicat,

Dar tot nu i-am săturat,

Omenie am aşteptat,

IONEL, n-am căpătat.

A ta soţie, Ana Toader. (6234) 

 

* Amintiri dragi, lacrimi, tristeţe şi dor este tot ce ne-a mai rămas acum când comemorăm 5 ani de când a plecat dintre noi, iubita noastră mamă, soţie, fiică şi soră

VALENTINA-DANIELA PETRU

(născută SĂLĂGEAN). Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 27 august 2017, la Catedrala Greco-Catolică „Sf. Nicolae”. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Mulţumim tuturor celor ce-i vor păstra aminirea ei dragă. Fiica Maria, soţul Dan, tăticul Vasile şi sora Olimpia. (6258) 

 

* Ne aducem aminte cu drag de buna şi draga noastră mamă, soacră, bunică şi străbunică,

FLORICA GERLAN,

învăţătoare, care în urmă cu 4 ani ne-a părăsit plecând către veşnicie. Pentru bunătatea şi afecţiunea cu care ne-a înconjurat îi datorăm respectul nostru veşnic. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 26 august, ora 9.00, la Biserica Ortodoxă din Oşorhei. Mulţumim tuturor acelora care îi vor păstra un moment de aducere aminte. Fiicele Mia şi Lenuţa cu familiile lor. (6240)

 

* Se împlineşte un an de când mătuşa noastră,

prof. MAGDA GRIGORESCU,

a trecut în eternitate. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 27 august, ora 11.00, la Catedrala Greco-Catolică „Sf. Nicolae” din Oradea, str. Iuliu Maniu, nr. 3-5. Familia neconsolată. (6248) 

 

* Se împlineşte un an greu, plin de durere şi lacrimi de când draga noastră mamă şi bunică,

CORNELIA COCOVICI,

a plecat de lângă noi. Păstrăm duioase amintiri, împletite cu tristeţe şi un dor cumplit, nemărginit şi dureros. Parastasul va avea loc sâmbătă, 26 august, ora 9.00, la Biserica cu Lună, Oradea. Mulţumiri şi adâncă recunoştinţă tuturor celor care-i vor păstra un moment de aducere aminte. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fiul Doru şi fiica Carmen, cu familiile. (6252) 

 

* A trecut un an de când te plâng şi mă gândesc la tine. Odihneşte-te în pace, draga mea fină,

CORNELIA COCOVICI.

Naşa Barbara. (6253)

 

* Sâmbătă, în data de 26 august 2017, ora 9.00, la Biserica „Sf. Spiridon” Oradea, Rogerius (în curtea Policlinicii de Copii), comemorăm 40 de zile de la trecerea în nefiinţă a celui care a fost cel mai bun şi iubitor soţ şi tată,

IOAN JIDA.

Nu îl vom uita niciodată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia îndurerată. (6227)

 

* Au trecut deja 6 luni de lacrimi şi durere de când scumpa şi iubita noastră fiică, mamă, soră şi mătuşă,

ş.l. dr. ing. GEORGETA GABRIELA CHINDLEA,

ne-a părăsit mult prea devreme, la vârsta de doar 55 ani, pentru a merge în Împărăţia Cerurilor. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 27 august 2017, la Mănăstirea „Maica Domnului” din parcul Olosig, după liturghia de la ora 10.00. Nu te vom uita niciodată! Familia, veşnic îndurerată. (6268)

 

* S-au scurs douăsprezece luni de când,

MARIA BUGHIU,

a trecut la cele veşnice. Parastasul de un an va avea loc duminică, 27 august a.c., la Biserica Greco-Catolică din Sititelec. Îndurerata familie.