DECESE 

* Cu gânduri de compasiune și sincere condoleanțe ne alăturăm profesorilor noștri Tivadar Marius și Sorina, în momentele grele prin care trec la despărțirea de tatăl și socrul lor drag,

AUREL TIVADAR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul clasei a IX-a C și diriginta Ligia Cristea, de la Liceul de Arte Oradea.

 

 

* Pleacã în veșnicie un specialist a cãrui activitate a dedicat-o succesului pomiculturii,

ing. TEOFIL GAL.

A condus SCPP, unitate de elitã a pomiculturii românești. Acum, când se îndreaptã spre Grãdinile Cerurilor, rugãm pe bunul Dumnezeu sã-i primeascã sufletul printre drepții Sãi. Cu profund regret, transmitem condoleanțe familiei. Dr. ing. Bunea Aurel și Doina. (371)

 

* Suntem alături de voi, Rodica, în durerea pricinuită de moartea tatălui drag

TEOFIL GAL

Odihnească-se în pace! Familiile Şumălan, Moţiu şi Oprean.

 

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de unchiul nostru

TEOFIL GAL.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Împărtășim această durere cu verișorii noștri, Rodica, Filuțu, Florentina și Laura cu familiile lor. Nepoata Mimi, cu familia. (865) 

 

* Aducem un pios omagiu celui care a fost

ing. TEOFIL GAL,

director al Stațiunii de Cercetare și Producție Pomicolă Oradea, om de aleasă omenie. Ne luăm rămas bun cu creștinescul: „Dumnezeu să-i așeze sufletul între drepții Săi!”, iar familiei sincere condoleanțe. Fam. Venig și Murg. (866)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a vecinului nostru

ing. TEOFIL GAL.

Să se odihnească în pace! Sincere condoleanțe copiilor și familiilor lor! Fam. Roșu Gheorghe. (867)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe îndureratei familii, Gal Teofil Ovidiu, pentru pierderea tatălui drag,

ing. TEOFIL GAL.

Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul! Gabriela și Valeriu Popoviciu. (869)

 

* Soarele vieții a apus pentru un om atât de drag nouă. În aceste momente triste ne rămân amintirile neprețuite prin care o să-l celebrăm și după moartea sa. Drum lin spre ceruri,

TEOFIL GAL.

Fam. Gheorghe și Eugenia Sarca. (868)

 

* Profund întristați de vestea decesului prietenului și vecinului nostru din tinerețe

ing. TEOFIL GAL

aducem un ultim omagiu. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Fam. Livia și Mircea Galu. (872)

 

* Un gând bun și o rugăciune pentru sufletul celui care a fost

TEOFIL GAL,

un om de o aleasă ținută profesională și morală. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l ierte! Cu compasiune, Lucia, Luiza și Lucian Silaghi.

 

* Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune vecinei noastre, doamna Olah Margareta Iudith și familiei, în aceste momente de tristețe marcate de decesul mamei, bunicii și străbunicii dragi,

văduva MARGARETA OLAH.

Dumnezeu să-i vegheze odihna veșnică! Locatarii blocului M8, str. Gen. Magheru nr. 8, Oradea. (871)

 

COMEMORĂRI

 

* Dorul și amintirile ne năpădesc și azi, la împlinirea a 5 ani de când

FLORICA BALA,

MAMA și BUNICA noastrã dragã, ai plecat pe tãrâmul de odihnã și pace veșnicã. Sufletul ne este secãtuit de lacrimile durerii, care croiesc râuri de tristețe tot mai adânci. Ai fost dor, floare, alinare, speranțã, viața și credința noastrã, puterea și echilibrul, bucuria sfântã a oricãrui copil și nepot. Ai fost MAMÃ și BUNICÃ cu chip blând și luminos, ce a sãdit în noi tot ceea ce e frumos, credințã, dragoste și omenie. De aceea vei rãmâne pentru noi, de-a pururi, icoanã vie. Iubirea noastrã pentru tine va dãinui dincolo de stele, de soare, de cer, dincolo de veșnicie. Florile și lacrimile recunoștinței îți vor împodobi tristul mormânt, pentru totdeauna. Ne rugãm ca sufletul tãu sã ajungã în loc minunat, alãturi de tãticul și bunicul nostru drag. La ceas de pomenire și reculegere, ne împreunãm mâinile și ne rugãm pentru mântuirea și odihna veșnicã. Recunoștințã celor care, fie și pentru o clipã, îți vor cinsti memoria. Parastasul va avea loc duminicã, 28 februarie, la biserica din Ioșia Nord (lângã Sala Sporturilor). Unica ta fiicã Valentina și mult adoratul tãu nepot Sergiu-Florin. 

 

* Se împlinesc 28 de ani de când a plecat dintre noi pe drumul fără întoarcere cea care a fost

MIHAIELA MOZA.

Bunătatea și dragostea ta, cu care ne-ai înconjurat, vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. Lumina veșnică să te însoțească spre ceruri, iar bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă în Împărăția Sa. Mormântul tău, iubita noastră, este întotdeauna plin cu flori, iar noi nu o să te uităm niciodată. Lumânările neuitării vor arde mereu pentru sufletul tău bun. Mama Viorica, sora Mirela cu soțul Wolfgang, nepoții Beatrice și Lukas și unchiul Ghiță. (875)

 

* La împlinirea a 17 ani de la decesul celui care a fost bunul soț, tată, socru și bunic drag,

SIMION GAVRIȘ

vei fi mereu în inimile noastre și nu te vom uita niciodată. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Familia.

 

* În urmă cu 6 luni porțile cerului s-au deschis primind în imensa lui grădină, un suflet nobil, pe soțul meu,

prof. VICTOR MIRCEA MOGA,

unica și marea mea dragoste. A fost un soț iubitor, un părinte grijuliu, un bunic desăvârșit, un prieten loial, dar mai presus de toate a fost un OM INTEGRU.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar îngerii să-i poarte sufletul lui bun acolo unde nu este durere, nici întristare și dragostea noastră să-i vegheze odihna lui veșnică. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 28 februarie 2021, ora 12.00, la Biserica ”Sf. Nicolae” din Podgoria. Recunoștință și mulțumiri celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia. (830)

 

* La împlinirea a 10 ani de la plecarea în veșnicie, aducem un pios omagiu amintirii celui ce a fost

TEODOR HODIȘ,

din Gurbediu. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată, iar noi ne vom ruga mereu pentru pacea sufletului său. Mulțumiri celor ce-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Fiul Viorel cu soția Rodica. (874)

 

* Au trecut 12 ani de când iubitul nostru, soț, tată și bunic

DIMITRIE ONCU 

s-a dus printre îngeri. Pentru bunătatea și blândețea sufletului tău minunat, Dumnezeu să te aibă în pază. Familia.