DECESE

 

* Suntem alături de colegii noştri, Simona şi Adrian Comaniciu, în aceste momente de tristeţe când se despart de mama dragă

MIOARA MARTA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colectivul D.S.V.S.A. Bihor. (577)

 

* Un gând de mângâiere şi îmbărbătare prietenilor şi colegilor noştri, Simona şi Adrian Comaniciu, în aceste momente de adâncă durere pricinuite de despărţirea de mama dragă

MIOARA MARTA.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Familiile Indrie, Pop, Ciupleu, Vida şi Trasnea. (578)

 

* Suntem alături de voi, Simona și Mihaela (Marta), acum când vă despărțiți de cea mai dragă ființă, MAMA, cea care a fost

MIOARA MARTA.

Sincere condoleanțe întregii familii! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Mărioara Oros și copiii: Daniela, Dacian, Geta și Mitruț cu familiile lor. (561)

 

* Cu inima zdrobită de durere și nespusă tristețe în suflet îmi iau rămas bun de la iubitul meu tată,

DUMITRU RĂDIȚĂ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

"Sărut mâna, dragă tată

N-am să te mai văd vreodată,

Dar te port cu mine-n gând

Peste tot și orișicând”.

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Rulikowski, Capela Orășenească, azi, 25 februarie, ora 14.00. Fiica Simona cu familia. (569)

 

* Un gând de mângâiere pentru colegul nostru, Gheorghe Tanca, în aceste momente grele în care se desparte de tatăl drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colectivul Băncii Transilvania Oradea.

 

* Sincere condoleanțe şi compasiune transmitem familiei Tanca Gheorghe, în aceste clipe când se desparte de tatăl, socrul și bunicul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Virgil și Lucia Pojoca.

 

* Cu regret și durere anunțăm pierderea fulgerătoare a celei care a fost soție și mamă devotată,

dr. LIDIA ARABAGIU.

Amintirea ei va rămâne veșnică. Soțul Radu, fiii Raul și Alex. (573) 

 

* Întristați și îndurerați am aflat cu mare regret de plecarea fulgerătoare la cele veșnice a nepotului nostru,

ing. RADU ROMAN.

Dumnezeu să-i binecuvânteze memoria. Odihnă veșnică,

RADULE!

Pentru Lucreția și familiile îndoliate, sincere condoleanțe și tăria sufletească de a trece acest moment dureros. Prof. univ. dr. Cornel T. Durgheu și familia. (582)

 

 

COMEMORĂRI

 

*Soarele vieții a apus pentru MĂMICA și BUNICA noastră dragă,

FLORICA BALA

în urmă cu șase ani. Timpul zboară atât de repede... Ești atât de sus și, totuși, atât de aproape de inimile noastre. Te simțim, te căutăm, te iubim, chiar dacă nu mai ești aici. În acest univers al tristeții, răscolind printre amintiri, ne alinăm dorul cu tine, privindu-ți fotografiile care să ne mai aline din durere. Nu vom putea uita NICIODATĂ chipul tău frumos, de care ne e dor în fiecare clipă a zilei, privirea ta care ne apare în fiecare gând. Dacă am putea vorbi cu Dumnezeu, i-am spune: „Doamne, îngeri ai mulți, pe al nostru dă-ni-l înapoi!” Pentru că tu ai fost și vei rămâne, pentru noi, un înger cu chip de om. Din ziua în care ai plecat, lumea noastră s-a năruit, nimic n-a mai fost, și nici nu va mai fi, la fel. Iubirea noastră pentru tine este atât de mare, încât ar putea face înconjurul universului și tot nu ar fi suficient, iar despărțirea doare atât de tare, încât vocabularul lumii întregi ar fi mult prea sărac pentru a putea spune ce simțim. Știm că Dumnezeu te are în brațele Sale! Noi te vom avea mereu în inimile noastre. Doamne! Te rugăm să odihnești în raiul luminos și plin de flori sufletul MAMEI și BUNICII noastre dragi, alături de sufletul TĂTICULUI și BUNICULUI nostru drag,

FLORIAN BALA.

Veșnic vom depune pe tristul mormânt lacrimile și florile recunoștinței! Mulțumim celor care, fie și pentru o clipă, îți vor cinsti memoria. Parastasul va avea loc duminică, 27 februarie, la biserica din Ioșia Nord (lângă Sala Sporturilor). Unica ta fiică VALENTINA și mult adoratul tău nepot SERGIU-FLORIN. 

 

 

* Amintirile dragi, durere și tristețe sunt tot ce ne-a mai rămas de când ai plecat dintre noi, dragul nostru soț, tată, socru și bunic

IOAN COZMAN.

Chipul tău drag va rămâne veșnic în inimile noastre, păstrându-l ca pe o Icoană Sfântă. Parastasul de pomenire de 40 de zile va avea loc în data de 26 februarie 2022, la Biserica "Sfântul Apostol Andrei”. Bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace. Soția Maria, copiii Mirela și Călin cu familiile lor. (570) 

 

* Pios omagiu de recunoștință, la împlinirea a 40 de zile de când a plecat în eternitate dragul meu frate

IOAN COZMAN.

Dumnezeu să-l odihnească. Fratele Petre cu familia. (571)

 

* La ceas de aducere aminte, ne întoarcem îndurerați, cu gândul, în urmă cu un an când ne-a părăsit plecând pe drumul veșniciei soțul, tatăl, socrul și bunicul

NICUȚA ȘPRINȚAR. 

Amintirea lui va rămâne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Ana, fiica Nicoleta, ginerele Darius și nepotul lui drag, Vlad. (565) 

 

* Durere, tristețe și amintiri dragi ne-au rămas de la plecarea în veșnicie, în urmă cu 2 ani, a dragului nostru,

IOAN VEREȘ.

Rugăciunile noastre să-i lumineze calea spre odihna veșnică în Împărăția Cerurilor. Nu te vom uita niciodată! Soția, Viorica, copiii, Șerban și Alina cu familia. (572)

 

* De la plecarea voastră spre eternitate se împlinesc 1 an și 4 ani. Amintirile dragi și chipurile voastre vor rămâne în sufletul meu pentru totdeauna, iubiții mei părinți,

STELA

și

IOAN POPA.

Comemorarea va avea loc sâmbătă, 26 februarie, orele 10.00, la Biserica ”Sf. Vasile cel Mare”, din Nufărul, strada Gen. Nicolae Șova. Fiica Dorina cu familia. (576) 

 

 

* Aducem un pios omagiu de dragoste, recunoştinţă şi neuitare la împlinirea a 40 zile de la plecarea în eternitate a dragului nostru soţ, tată şi bunic

MIRCEA CIUCIU.

Dumnezeu să te aibă în paza Sa! Odihnă veşnică unde sunt cei buni şi drepţi. Soţia Ana, fiica Teodora Hava cu soţul Sergiu şi nepoata Sara; fiica Mirela Duca cu soţul Marius şi nepoata Anamaria; fiica Cristina Beşe cu soţul Iuliu şi nepoatele Sandra şi Elena; sora Elisabeta Crişan din Oradea şi sora Maria Hava cu fiicele Mihaela şi Mădălina, cu familiile lor din Constanţa. Parastasul va avea loc duminică, 27 februarie, la Biserica „Sfântul Duh Mângâietor” din Oradea. (581)