DECESE   

 

* Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă! După o lungă și grea suferință, scumpul nostru nepot și verișor

MIRCEA CUC,

care peste două zile ar fi împlinit 68 de ani, a încetat din viață. O să-i păstrăm vie amintirea în inimile noastre. Un sincer gând de mângâiere pentru dragele noastre Alina, Mirela și Anca. Dumnezeu să-i dea odihnă sufletului său. Unchiul Ghiță Cuc cu familia. (2563)

 

* Cu durerea care îmi sfâșie sufletul, îmi iau rămas bun de la cel care, timp de 31 de ani, mi-a oferit toată dragostea lui de tată,

MIRCEA BRADU.

Chipul tău drag îmi va călăuzi pașii întregii mele vieți, iar eu te voi păstra mereu în inima mea. Părintele Ceresc să-ți rânduiască odihna veșnică între aleșii Săi! Fiul Maximilian Bradu.

 

 * Un ultim omagiu plin de respect celui care a fost OMUL

MIRCEA BRADU.

Te voi păstra mereu în sufletul meu. Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta Sa! Maria Braun

 

* Am avut privilegiul de a colabora vremelnic cu distinsul om de cultură

MIRCEA BRADU,

care pleacă spre veșnicie, lăsând lumea mai săracă. Cu tristețe, îi aduc un sincer și pios omagiu, iar familiei transmit întreaga compasiune. Odihnă veșnică! Nicolae Sălăjan. (2564)

 

* Ne-a părăsit

MIRCEA BRADU,

ziarist, dramaturg, prozator, omul de cultură cu cel mai lung directorat la Teatrul orădean (1977-1992). Redactor al seriei a V-a a revistei ”Familia”, atașat de tradiția, istoria arealului bihorean, el a fost un excelent animator, fascinat de teatrul istorico-politic, realizând câteva creații memorabile.

MIRCEA,

s-a risipt mereu, inepuizabil, cu generozitate, în multiple inițiative culturale (radio, editură). Prieten drag, fie-ți zborul lin spre tării și amintirea binecuvântată! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familia Valentin Chifor. (2560)

 

* Un gând de alinare pentru familie în ceasul despărțirii de cel care a fost soț, tată, socru și bunic iubitor

MIRCEA BRADU,

personalitate culturală marcantă a orașului nostru. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă în Împărăția Sa! Lenuța, Cita și Sorin. (2570)

 

* Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei doamnei Pantea Florica, fiului Alin, în aceste momente de tristețe și durere marcate de decesul soțului și tatălui drag

FLORIAN PANTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Locatarii blocului M8, str. Gen. Magheru nr. 8, Oradea. (2555)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de finul nostru drag

FLORIAN PANTEA,

și-l rugăm pe bunul Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe! Fam. Pașc Călin, Ildiko și fiica Andreea. Nu te vom uita niciodată! 

 

* Un ultim omagiu în memoria celui care a fost tată, socru, bunic și străbunic,

IOAN BEJAN,

din localitatea Bicaciu-Bihor. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică alături de soția sa. Sincere condoleanțe întregii familii! Mihai, Lucian și Horea Chindlea cu familiile. (2557)

 

* Sincere condoleanțe familiei Chirvai Adriana și Doru pentru pierderea mamei și soacrei dragi! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familia Ungur senior și jr.

 

 

* Un suflet bun și blând s-a înălțat la Ceruri. Ne luăm rămas bun de la vecina noastră,

asistenta medicală BABY.

Să-i fie țărâna ușoară! Irina Venter, Mihaela și Virgil Ghețe.

 

* Suntem alături de colega noastră, Boitoș Rodica, la despărțirea de mama ei dragă. Dumnezeu să-i așeze sufletul bun printre cei drepți! Condoleanțe întregii familii! Cu deosebită considerație, Clinica Calla.

 

* Sincere condoleanțe transmitem Rodicăi Boitoș și familiei ei, acum la despărțirea de mama sa. Familiile Pricăjan Mircea, Pricăjan Viorel. (2566)

 

* Prietena mea dragă Rodica Boitoș, sufletul meu este alături de tine. Cristina Schek-Londra. (2567)

 

* Ce poate fi mai sfâşietor decât să te desparţi de fiinţa care ţi-a dat viaţă, te-a crescut, te-a ocrotit, a fost alături de tine la bine şi la greu, te-a învăţat numai lucruri bune? Dumnezeu a ales să o ducă alături de soţul ei, fără de care nu a mai putut trăi. Anunţăm cu durere în suflete încetarea din viaţă a mamei şi bunicii noastre dragi,

preoteasa EMILIA MARA,

în vârstă de 82 ani, care a pierdut lupta cu boala. Slujba înmormântării va avea loc luni, 28 iunie 2021, ora 11.00, la Capela Haşaş. Nu te vom uita niciodată, mami dragă! Fiul Nicuşor, fiica Ligia, nora Camelia şi nepoţii Mihai, Ştefan şi Vlăduţ.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţ trecerea în nefiinţă a dragului meu soţ,

NICOLAE IUHAS,

(CULY), în vârstă de 86 de ani. Înmormântarea va avea loc luni, 28 iunie 2021, ora 12.00, Capela Haşaş. Nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Soţia Matilda.

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la vecinul nostru,

NICOLAE IUHAS.

Sincere condoleanţe soţiei Tilike. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Eta, Alexandra, Attila şi Dominic.

 

* O prietenie de aproape 50 de an i, ce-a fost ca un vis frumos, s-a sfârșit brusc și dureros, prin plecarea ta, dragul nostru

LACI CSATARI,

pentru a te întâlni acolo, SUS, cu

EVI

și

MAGDA,

cele mai iubite ființe din viața ta. Ai fost și vei rămâne veșnic în inimile noastre, omul bun, răbdător, tolerant, împăciuitor, gata oricând să ne aute, să ne dea un sfat înțelept în momentele de cumpănă. Pentru noi toți, adunați în trei generații, ai însemnat enorm și prezența ta, în viața noastră a fost o adevărată BINECUVÂNTARE! Pentru toate acestea și multe altele, nespuse, dar știute, îți datorăm NEUITAREA și iubirea noastră eternă. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Sandu și Doina Petruț. (2568)

 

* Suntem alături de fiicele Alina, Mihaela și Anca și de Victoria Toia la decesul tatălui și prietenului drag

MIRCEA.

Dumnezeu să-l odihnească. Sincere condoleanțe. Lăzureanu Lucia. (2569)

 

COMEMORĂRI

 

* Nici zilele, nici anii nu vor putea șterge din inimile noastre ziua de 25 iunie 2000 când un destin nemilos a rupt firul vieții dragului nostru soț, tată, socru și bunic

PAVEL IANȚA,

din Picleu. Nu te vom uita niciodată. Soția Maria, copiii Florica, Liviu, Sabina, Costel și Geta cu familiile. (2562)

 

* Păstrându-i neștearsă amintirea, aducem un pios omagiu de prețuire, dragoste și recunoștință, la împlinirea unui un de la despărțirea de draga noastră,

MAGDALENA BĂCUȘ.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Parastasul va avea loc sâmbătă, 26 iunie, la ora 9.30, la Catedrala Ortodoxă, la subsol. Mulțumim tuturor celor care-i păstrează neștearsă amintirea. Adana, Miruna și Lulu. (2558)

 

 * În 27 iunie 2021 se împlinesc 40 de ani de la tragicul accident, care a smuls din mijlocul familiei noastre, pe cel mai scump și iubit tată și socru,

IOAN CORNEL CRAINIC,

de 42 ani. Chipul său drag, bunătatea și dragostea lui vor rămâne mereu în inimile noastre îndurerate. Dumnezeu să-l ierte, să-l odihnească în pace și liniște, alături de mama și soacra noastră dragă,

SMARANDA ECATERINA,

bunicii, socrii și toate rudele noastre dragi. Fie-vă memoria binecuvântată! Copiii Monica și Marcel cu familiile. (2529)

 

* Zece ani se împlinesc azi de la momentul în care a plecat dintre noi bunul meu tată

IOAN BIRĂU.

Zece ani în care nu cred să fi trecut vreo zi fără să mă gândesc la el, la cât de privilegiați am fost avându-l alături și la cât de recunoscător îi sunt pentru tot ce a făcut pentru noi. Dragostea și căldura cu care ne-a înconjurat vor dăinui veșnic în amintirea mea. Cristian.

 

* Au trecut 2 ani de când a plecat dintre noi iubitul nostru fiu, tată, socru, frate, cumnat, unchi,

GELU TABĂRĂ,

din Tărian. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Mama Maria, fiica Marinela, ginerele Sorin, fratele Lucian, nepoții Ionuț, Andrei și Alex. (2553) 

 

 

* Ne reculegem cu aceeași durere la împlinirea a 9 ani de la plecarea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, socru și bunic,

SANDU ARDELEAN.

Ne plecăm frunțile în fața mormântului trist și rece pentru tot ce ai făcut pentru noi. Bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat vor rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Parastasul are loc sâmbătă, 26 iunie, la Biserica cu Lună, la ora 9.00. Soția Cristina și copiii Sanda, Gheorghe și Corina, cu familiile. (2554) 

 

*  Amintiri dragi, multă durere și dor nestins este tot ce mi-a rămas de când în urmă cu 17 ani, moartea nemiloasă m-a despărțit de soțul meu drag,

IOAN RAD.

Te voi păstra cu dragoste în suflet și în gând și mă rog Părintelui Ceresc să-ți dăruiască liniștea în loc cu lumină în Împărăția Sa! Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția îndurerată, Florica Rad. (2559)

 

* Cu dor și recunoștință port în suflet chipul bunei mele mame,

ELISABETA MARIA PINTEA,

care în urmă cu 3 ani a plecat dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Recunoștință celor care se vor ruga în amintirea ei. Veșnic îndurerat și nemângâiat, fiul mult iubit, Marius Pintea. (2560)