DECESE

* În aceste zile grele când cu toții suntem amenințați de acest coronavirus durerea este și mai mare pentru prietenii noștri dragi, Sandu Nechita cu familia, la pierderea fiului lor iubit,

SĂNDEL NECHITA,

prea devreme, la doar 48 de ani. Suntem alături de voi, la acest mare necaz dragă, Moni, Cyntia, Marc și Andrei. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l așeze de-a dreapta Sa! Familiile Aurel și Adrian Tărău. (3237)

 

* Cu inima îndurerată mă despart de soțul meu drag,

TEODOR REMUS MICLO,

de 47 ani. Înmormântarea are loc azi, 25 martie, ora 13.00, de la Capela din localitatea Gepiu. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, alături de îngeri, în Împărăția Sa! Nu te voi uita niciodată! Îndurerată, soția Ramona.

 

* Inimile noastre s-au frânt acum, când fiul nostru drag

TEODOR REMUS MICLO,

a plecat la cele veșnice, mult prea devreme, la doar 47 de ani. Rămas bun, copil drag, noi nu te vom uita niciodată și ne vom ruga bunului Dumnezeu pentru odihna ta veșnică. Nemângâiați și îndurerați, părinții Teodor și Livia.

 

* E greu, e dureros atunci când mult prea devreme tatăl nostru pleacă din această lume. Lacrimile noastre vor spune mereu durerea ce ai lăsat-o în urma ta, dragul nostru,

TEODOR REMUS MICLO,

tată și socru drag. Odihnă veșnică dă-i, Doamne, în Împărăția Ta! Copiii Paul și Mădălina cu familia.

 

* Cu lacrimi în ochi și durere în suflete ne despărțim de fratele, cumnatul și unchiul nostru,

TEODOR REMUS MICLO,

de doar 47 ani. Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace! Te vom păstra veșnic în inimile noastre și ne vom aminti cu drag de tine. Cu inimile cernite de durere, frații Mariana, Ghiță și Geta cu familiile lor.

 

 * Suntem alături de voi, Geta și Gabi și de copiii voștri, acum când va despărțiți de dragul vostru frate, cumnat și unchi. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Sincere condoleanțe! Paula și Adi Țărău.

 

* În aceste clipe de grea durere pricinuite de trecerea la cele veşnice a celei care a fost

ETELCA  ARDELEAN,

suntem alături de nepoatele şi verişoarele Elisabeta, Livia, Rodica şi Florica. Sincere Condoleanţe din partea lui Chelemen Florica, cu familia, Doina, Adrian, Viorel şi Stelian cu familiile.

 

* Cu nemarginită durere va aducem la cunoștință trecerea la cele veșnice a celui care a fost

MIHAI ZUGRAVU.

Familia, veșnic nemângâiată.

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la soția dragă,

MADGALENA MARCHIȘ,

de 68 ani. Înmormântarea va avea loc în 26 martie, ora 12.00 de la Capela din Cimitirul Episcopia. Te vom păstra veșnic în inimile noastre! Soțul Daniel, copiii și nepoții.

 

* Cu durere în suflet anunț încetarea din viață, după o lungă și grea suferință, a iubitei soții

MONICA MARIANA DEAK,

născută ȘERBAN. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în 26 martie, ora 13.00 de la Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski. Îndurerat, soțul Deak Iosif.

 

COMEMORĂRI

 

* Cu aceeași durere în suflet și dor nemărginit, amintesc tuturor că, azi, 25 martie 2020, se împlinesc cinci ani de când soția mea scumpă și dragă,

DOMNICA TANC,

din satul Țigănești de Criș, a plecat în lumea îngerilor.

” Soție, chip blând și luminos,

Ne-ai sădit în suflet tot ce-a fost frumos:

Credință, dragoste și omenie,

De-aceea vei rămâne pentru noi,

De-a pururi, Icoană Vie”.

Soțul Tanc Alexandru. (3234) 

* Azi, 25 martie 2020 se împlinesc cinci ani de când iubita și buna noastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

DOMNICA TANC,

născută PASC s-a ridicat la ceruri. O vom păstra mereu în inimile noastre, iar amintirea ei va rămâne totdeauna vie pentru noi. Dumnezeu să te aibă în paza Sa!  Fiul Ghiță, nora Camelia și nepoții: Răzvan cu familia, Roxana cu Ionuț, Bogdan, Maria, Domnica și Alexandra. Mulțumim tuturor celor care îi mai păstrați o amintire și celor care ați fost alături de noi și ne-ați împărtășit durerea în acele momente grele. (3235) 

 

* Cu drag ne aducem aminte de mama şi bunica noastră

DOMNICA TANC,

acum când se împlinesc 5 ani de când a plecat la Domnul. Îi suntem recunoscători pentru tot ce am învăţat de la ea. Emanuel, Ramona, Dănuţ. (3236) 

 

* Unele suflete se întrupează pe pământ pentru a ajuta la evoluția spirituală a celor dragi. Așa a fost și iubitul nostru,

ALIN MARIUS POP,

care în urmă cu 4 ani, în Sfânta zi de Buna Vestire, la numai 29 de ani, s-a întors în Patria Cerească. Dincolo de lacrimi și dor, rămâne Iubirea, pe care i-o purtăm și care transcede timpul și moartea. Familia. (3239) .