DECESE   

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru tată, bunic și străbunic,

DUMITRU COSTRĂȘ,

de 89 ani. Înmormântarea va avea loc luni, 1 martie 2021, ora 14.00, din Capela Hașaș. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Copiii Dorin, Carmen și Gabriel cu familiile. (887)

 

* Suntem alături de familia Costrăș, în aceste momente grele când se desparte de dragul lor tată,

DUMITRU COSTRĂȘ.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familia dr. Barbonța Aurel. (888)

 

* Sunt alături de familia Costrăș, la pierderea tatălui vostru,

DUMITRU COSTRĂȘ,

cuscrul meu drag. Sincere condoleanțe! Cuscra Popa Maria. (889)

 

* Mulțumim din inimă tuturor celor care au fost alături de noi și l-au condus pe ultimul drum pământesc pe cel care a fost bunul nostru tată, socru, bunic și străbunic

NICOLAE DUMA,

de 97 de ani, veteran de război. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiii Aurel, Nicolae, fiica Mariana, ginerele Marius, nepoții Cristian-Daniel și Sorin cu soția Claudia, strănepoata Gavrilia, și cuscrii fiicei - Viorel și Lucreția. (880)

 

* Suntem alături de colegul nostru, dr. ing. Gal Teofil Ovidiu, cadru didactic universitar în cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, Universitatea din Oradea, aflat în mare durere pricinuită de pierderea tatălui său drag. Sincere condoleanțe! Fam. Codreanu Octavian, Beiuș. (886)

 

* Ne rugăm bunului Dumnezeu să așeze pe robul său,

TEOFIL GAL,

în Lumina Sa veșnică și să trimită mângâiere și alinare familiei sale. Ing. Mercea Simion cu familia. (883)

 

* Împărtășim durerea nașei și prietenei noastre, Cristea Felicia și familiei ei exprimându-ne profunda noastră compasiune, în aceste momente de tristețe și de suferință, când se desparte de dragul lor tată și bunic,

EUGEN BUȚUȚOIU.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familiile Moga Andrei, Demeter Carol și Sida Remus.

 

 

* Suntem alături de colegul nostru, antrenorul Dorin Costrăș, în marea durere pricinuită de moartea tatălui său drag. Conducerea și colectivul Clubului Sportiv Crișul Oradea.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Acum, în prag de Mărțișor, când se împlinesc 30 de ani de când ai luat drumul stelelor spre veșnicie, dragul nostru fiu, frate, cumnat și unchi,

EMANUEL STELIAN CHELARU,

tristețea a pus stăpânire din nou pe sufletele noastre. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți dea lumină și odihnă veșnică în Împărăția Cerurilor. În veci nemângâiați mama, tata, sora, fratele cu familiile lor. 

 

 

* Dorul și amintirile ne năpădesc și azi, la împlinirea a 5 ani de când

FLORICA BALA,

MAMA și BUNICA noastră dragă, ai plecat pe tărâmul de odihnă și pace veșnică. Sufletul ne este secătuit de lacrimile durerii, care croiesc râuri de tristețe tot mai adânci. Ai fost dor, floare, alinare, speranță, viața și credința noastră, puterea și echilibrul, bucuria sfântă a oricărui copil și nepot. Ai fost MAMĂ și BUNICĂ cu chip blând și luminos, ce a sădit în noi tot ceea ce e frumos, credință, dragoste și omenie. De aceea vei rămâne pentru noi, de-a pururi, icoană vie. Iubirea noastră pentru tine va dăinui dincolo de stele, de soare, de cer, dincolo de veșnicie. Florile și lacrimile recunoștinței îți vor împodobi tristul mormânt, pentru totdeauna. Ne rugăm ca sufletul tău să ajungă în loc minunat, alături de tăticul și bunicul nostru drag. La ceas de pomenire și reculegere, ne împreunăm mâinile și ne rugăm pentru mântuirea și odihna veșnică. Recunoștință celor care, fie și pentru o clipă, îți vor cinsti memoria. Parastasul va avea loc duminică, 28 februarie, la biserica din Ioșia Nord (lângă Sala Sporturilor). Unica ta fiică Valentina și mult adoratul tău nepot Sergiu-Florin. 

 

* Au trecut 40 de zile de când

MIHAI

nu mai este printre noi, dar prezența sufletului său este cu noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace, alături de îngerii cei sfinți, pe

ing. MIHAI-ROMULUS DĂNCESCU,

de 65 ani. Recunoștință celor care o să-i dăruiască o clipă de neuitare. Parastasul de pomenire va avea loc la Biserica ”Sf. Gheorghe”, str. Magheru (vizavi de Crinul Alb), sâmbătă 27 februarie, orele 10.00. Soția Sanda și fiica Oana cu întreaga familie. (884) 

 

* S-au scurs doi ani de când dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

ing. IOSIF-CONSTANTIN PETRICA

a trecut la cele veșnice. Cu dor adânc și durere în suflete aducem un pios omagiu de dragoste și recunoștință, împletit cu rugăciunile noastre către bunul Dumnezeu să-i vegheze odihna în liniște și pace. Parastasul va avea loc sâmbătă, 27 februarie 2021, ora 9.00, la Biserica ”Sf. Arh. Mihail și Gavril”. Familia îndurerată. (876)

 

* A trecut un an de tristeţe şi dor, dar şi de amintiri frumoase, de când nu mai e printre noi dragul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

IOAN VEREŞ.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Noi, nu te vom uita! Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 28 februarie, la Biserica din Sânnicolau-Român. Soţia Viorica, copiii Şerban şi Alina cu familiile. (877)

 

* Comemorăm 2 ani de când bunul nostru soț, tată, socru și bunic

DORU-DĂNEL NEGREANU,

a plecat din mijlocul nostru. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace de-a dreapta Sa. Parastasul va avea loc sâmbătă, 27 februarie, ora 8.30, la Biserica ”Sf. Apostol Andrei”. Familia îndurerată: Angela, Corina, Monica, cu familia. (881)

 

* Păstrându-i vie amintirea aducem un pios omagiu de dragoste eternă și cinstire dragului nostru soț, tată și bunic,

GHEORGHE DAMIAN.

Parastasul de pomenire de 40 zile va avea loc sâmbătă, 27 februarie de la ora 9.00, la Biserica ”Izvorul Tămăduirii” din Oradea. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar îngerii să-i poarte sufletul bun acolo unde nu este durere, nici întristare, iar neuitarea și dragostea noastră să-i vegheze odihna veșnică. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* Se împlinesc 30 de ani de la plecarea în veșnicie și dorim să aducem un pios omagiu amintirii dragului nostru,

MIHAI TODERICI,

a Raței, din Buntești. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată, iar noi ne vom ruga mereu pentru pacea sufletului său. Fiul Mihaiu cu nepoții și familiile lor. (885)