DECESE

* Suntem alături de colegul nostru, distinsul chirurg Adrian Dușe, în momentele triste de despărțire de mama iubită,

DUȘE FLOAREA

 de 89 ani. Odihnă veșnică și sincere condoleanțe familiei îndurerate! Medic șef dr. Negrău Marcel. Colectivul Clinicii ATI I SCJU BIHOR.

 

* Colegiul Medicilor Bihor transmite alese gânduri de condoleanțe și alinare a suferinței cauzate de pierderea iubitei mame a domnului doctor Dușe Adrian,

DUȘE FLOAREA

 de 89 ani,  din comuna Sârbești. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Președinte CM Bihor, dr. Carmen Pantiș.

 

* Sunt alăuri de colegul meu dr. Adrian Dușe și familia în aceste momente grele în care se desparte de mult iubita sa mamă,

DUȘE FLOAREA

de 89 ani,  al cărei suflet se înalță acum în lumina cea fără de sfărșit. Dumnezeu să o odihnească în veșnicie! Dr. Sanda Comănescu.

 

* Aflăm cu durere că

prof. DOINA ŞUVAINA,

colega noastră din Vulcania, ne-a părăsit, plecând spre cele veşnice. Sperăm să fie aşezată de-a dreapta Mântuitorului, alături de ceilalţi iluştri de la Alma Mater Beiusensis, iar celor dragi ai săi să le uşureze durerea. Requiescat în pace! Fam. prof. T. Rif şi colegii.

 

 

 * Cu adâncă durere în suflete, anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame și bunici

ELEONORA DAVID,

în vârstă de 77 ani. Înmormântarea are loc azi, 26 ianuarie 2024, ora 13.00, de la Biserica Ortodoxă din satul Hodiș. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fiii George și Viorel cu nepoții. (4550)

 

* Adio

buni ELEONORA!

Viața e plină de momente fericite și triste, astăzi Dumnezeu a decis să-ți lumineze calea și să te ridice lângă El. Lumânările aprinse de noi te vor călăuzi în Împărăția Cerului. Drum lin spre cer, măicuță! Nepoatele Isabel și Ines. (4553)

 

* Sunt alături de ginerele Viorel, fiica Olivia și nepoatele Isabel și Ines, acum când se despart de draga lor mamă, soacră și bunică

ELEONORA DAVID,

de 77 ani. Dumnezeu să te odihnească în pace. Cuscra Maria Amrein. (4552)

 

* La 25 ianuarie, un tată şi un bunic deosebit, cu suflet mare şi puternic,

ing. FLORIAN  HÎRCĂ,

a plecat în Împărăţia Domnului. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, ora 14.00, de la Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnescă în pace ! Fiicele Luminiţa şi Adana, împreună cu nepoatele Alexandra şi Miruna. (4566) 

 

* Împlinesc, cu durere în suflet, o datorie de onoare, aducând un ultim omagiu celui care a fost

ing. FLORIAN HÎRCĂ.

S-a născut în anul 1937, la 13 februarie, fiind fiu de ţăran, aşa cum, cu mândrie, se ţinea a fi, din Suplacul de Tinca, judeţul Bihor.

În satul natal a urmat Şcoala elementară şi, pentru că a fost un om cu drag de carte, a continuat să înveţe temeinic, urmând cursuri liceale, desăvârşindu-şi studiile cu Diploma de inginer mecanic, dobîndită în urma absolvirii Institutului Politehnic din Timişoara, în anul 1959.

A fost dascăl, între anii 1959 şi 1967, la Centrul Şcolar Oradea, pregătind tineri cu ardoarea cu care doar dascălii adevăraţi o fac.

În anul 1967 s-a angajat ca inginer la Întreprinderea Comunală “12 Octombrie” Oradea (I.C.O.), devenită, după reorganizare Întreprinderea Judeţeană de Gospodărie Comunală şi Locativă (I.J.G.C.L.) Bihor, în cadrul căreia a fost promovat în funcţia de inginer şef, funcţie pe care a ocupat-o până în anul 1980.

În anul 1979 denumirea întreprinderii s-a schimbat în Întreprinderea Judeţeană de Transport Local (I.J.T.L.) Bihor, la conducerea căreia îl găsim, începând din anul 1980, până în anul 1991. A spus în nenumărate rânduri că anii lucraţi în I.J.T.L. i-au plăcut cel mai mult, iar asta s-a văzut, datorită dedicării trup şi suflet.

A apreciat mereu oamenii cu care a lucrat, considerându-i cealaltă familie. De multe ori, când noaptea se intervenea la calea de rulare, iar vremea de afară nu era prielnică, mergea să ducă ceai cald oamenilor din echipa de intervenţie. Îl regăseai pe teren zi, ori noapte, atât de mult îşi iubea meseria.

Tot în transport a lucrat şi după anul 1991, când a preluat frâiele “Transbihor” până în anul 1996.

A intrat în viaţa politică post-decembristă, din convingere, ca membru al Partidului Naţional Liberal, ocupând, în perioada 1996-2000, funcţia de viceprimar, funcţie din care s-a pus, aşa cum i-a plăcut întotdeauna, în slujba orădenilor.

Amintesc câteva dintre cele mai semnificative realizări profesionale ale domniei sale: dezvoltarea construcţiilor de locuinţe, a alimentărilor cu apă şi canalizare, realizarea de reţele de termoficare, a creat spaţii verzi şi zone de agrement, a dezvoltat reţele de transport auto în jurul oraşelor din Bihor şi a reorganizat  transportul cu tramvaie şi autobuze în Oradea.

A fost numit, pe bună dreptate, la una din aniversările societăţii de transport la care a fost invitat, de către unul dintre cei care i-a urmat la conducere, ca făcând parte din “Istoria vie a unui jumătate de secol de transport public în Oradea”.

Veşnică să-i fie pomenirea în Împărăţia Cerurilor, de-a Dreapta Tatălui !

Cu pioasă recunoştinţă, Carmen Tocuţ. (4567)

 

* În aceste clipe grele, suntem alături de familia celui care a fost o personalitate remarcabilă a județului Bihor

ing. FLORIAN HÎRCĂ.

Familiei îndoliate sincere condoleanțe. Fam. prof. dr. Augustin Lenghel. (4564)

 

* Suntem alături de familia Hârcă pentru pierderea suferită, la trecerea în neființă a fostului director al RAGCL Oradea, viceprimar al Municipiului Oradea

FLORIAN HÎRCĂ.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul. Colectivul Companiei de Apă Oradea.

 

* Cu adâncă tristețe ne despărțim de cel care ne-a fost director o lungă perioadă

FLORIAN HÎRCĂ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Transbihor S.A. (4569) 

 

* Mă despart cu mult regret de cel care a fost prietenul și omul deosebit 

ing. CORNEL BUMBA, 

din Tinca. Sincere condoleanțe întregii familii. Odihnă veșnică. Fam. Bugnariu Gavril. (4555)

 

* Cu durere în suflete, ne despărțim de cel care a fost dragul nostru tată, soț, prieten și bunic

SORIN PAVEL,

de 67 ani (fost șef de secție la Electrocentrale). Vei rămâne veșnic în amintirea noastră. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, ora 13.00, în localitatea Sântandrei. Ovidiu, Mariana, Raluca, Sara, Doru și Răzvan. (4558)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe doamnei director, prof. Costa Elisabeta Monica și întregii sale familii, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a mult iubitei sale bunici. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colectivul Școlii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” Oradea. (4561)

 

* Suntem alături de colega noastră Puie Monica în aceste momente grele, pricinuite de pierderea mamei sale

FLOAREA TODERAȘ.

Dumnezeu să mângâie familia îndoliată. Colectivul Ortopedie I. (4563)

 

* Suntem alături de doctorul Traian Adrian Dușe, în aceste momente desoebit de triste. Condoleanțe familiei îndurerate. Colectivul Ortopedie I. (4562)

 

* În aceste clipe grele, pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei dragi, suntem alături de colegul și prietenul nostru, dr. Adrian Dușe, medic șef al Secției de Chirurgie a Spitalului Județean Bihor. Familiei îndoliate sincere condoleanțe. Fam. prof. dr. Augustin Lenghel. (4565)

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru familia doamnei Boit Mariana în aceste momente grele când se desparte de mama, soacra și bunica lor dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Crișan Ioan.

 

* În aceste momente triste suntem alături de familia colegei noastre Boit Mariana la pierderea mamei, soacrei și bunicii dragi. Bunul Dumnezeu să o ierte și s-o odihnească în pace. Colegii de la Cooperativele de Consum Aușeu și Vârciorog.

 

* Suntem alături de colega noastră Boit Mariana și familia sa în aceste momente de durere pricinuite de despărțirea de mama, soacra și bunica lor dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Conducerea și salariații Uniunii Județene a Cooperației de Consum Bihor.

 

* După ani de suferință, mama

FLOARE ARADAU

se duce la Dumnezeu, unde, de opt ani o așteaptă iubitul ei soț,

GHEORGHE (GHIE).

Dragostea, care nu cade niciodată, îi va reuni pentru veșnicie și de acolo, din cer, iubirea lor vă va veghea și călăuzi, iubiții noștri fini: Mariana, Sabin și Denis. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească. Preot Viorel Mal, cu familia.

 

 

 

COMEMORĂRI

 

 

* Cu dor nemăsurat, anunțăm că astăzi se împlinesc 2 ani de când a plecat dintre noi dragul nostru soț, tată, frate și bunic

ALEXANDRU-JEAN GHIȚULESCU.

În inimile noastre vei trăi mereu! Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Familia. 

 

* Sufletele ne sunt cuprinse de durere și tristețe la împlinirea unui an de când a plecat spre cele veșnice draga noastră mamă, soacră și bunică 

VESELINA BAN.

Ne-a părăsit cu zâmbetul întipărit pe chipu-i blând, dorind parcă să ne transmită liniștea și pacea ca-ntotdeauna. Recunoștință veșnică îi vom păstra pentru căldura sufletească, dăruirea și bunătatea cu care ne-a înconjurat în fiecare clipă. Rugăm pe bunul Dumnezeu să o odihnească în pace în Împărăția Sa. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie 2024, ora 8.30, la Biserica Buna Vestire din Oradea. Fiica Florentina, ginerele Adrian, nepotul Victor, nora Florica, nepoții Marius și Laura. (4568)

 

* Au trecut 9 ani de când ne-ai lăsat singuri, cu un dor nestins care doare rău. Lacrimile-n ochi au rămas aceleași scumpa noastră

CORINA BOCHIȘ,

fiică, mamă, soră și mătușă. Dumnezeu să-ți așeze sufletul în cel mai frumos colț din RAI. Mama Viorica Bradea. (4522)

 

* Tristețea, lacrimile și durerea din inimile noastre sunt la fel de mari ca în urmă cu 6 săptămâni, când moartea nemiloasă a răpit-o dintre noi pe cea mai iubită mamă, soție, soră, cumnată și bunică

MARIA CHIRODEA,

de 73 de ani. Pentru sufletul său bun și nobil, pentru caracterul său deosebit, pentru dragostea și grija ce ne-a purtat-o în timpul vieții, îi datorăm respectul și recunoștință veșnică. Rugăm pe bunul Dumnezeu, pe care l-a iubit, să-i odihnească sufletul său bun în liniște și pace și să-l așeze de-a dreapta Sa în Împărăția cerurilor. Dormi în pace, suflet bun! Cu lacrimi în ochi, în veci nemângâiați, soțul Viorel, copiii Cristian și Corina cu soțul Mihai, nepoții Denis și Bianca, sora Liana cu soțul Marin. Ne lipsești mult! Parastasul de 6 săptămâni va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie 2024, ora 12.00, la Biserica cu Lună. (4551)  

 

* Retrăim cu aceeași durere în sufletele noastre această zi de ianuarie când ai plecat de lângă noi. Căutăm în vise, în tot ce ne înconjoară chipul tău drag, dar nu găsim decât durere și tristețe în inimile noastre. Ai fost cea mai bună mamă din lume. Îți vom păstra o veșnică și frumoasă amintire însoțită de apăsătoarea ta plecare spre cele veșnice

FLORICA CULICI.

Dumnezeu să te ocrotească. Fiul Dorel cu familia. (4557)