DECESE

* La moarte, trupul se întoarce în pământ, iar sufletul primeşte de la Domnul un loc potrivit stării sale, loc unde şi rămâne până la sfârşitul veacului”.

STELA CIONTE,

MARIA MIU,

JANOS LORINCZ,

FLAVIAN ABRUDAN.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărţim de cel care ne-a fost tată, socru şi bunic,

VIRGIL BLAJ.

Înmormântarea are loc azi, 26 iunie 2019, în localitatea Mihai Bravu, la ora 13.00.  Dumnezeu să-l odihneasca în pace! Fiul Virgil cu nora Florica şi nepoatele Ioana şi Simona. (1022)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Oprinoiu Constantin, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Colegii de la Serviciul Comercial al S.C. Turism Felix S.A. Băile Felix.  (1023)

 

* Suntem alături de familia Oprinoiu Constantin şi Gabriela, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în nefiinţă a tatălui şi socrului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Costea Gheorghe. (1040)

 

* Ne alăturăm durerii colegei noastre prof. Maghiari Liliana, la trecerea în eternitate a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Şcolii „Dimitrie Cantemir”. (1027)

 

* În aceste momente pline de durere suntem alături de colegul nostru, Maghiari Adrian, acum când se desparte de socrul şi bunicul

TEODOR BOT.

Sincere condoleanţe. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Colegii de la C.N. „Loteria Română” S.A. Bihor. (1028)

 

* Joi, 27 iunie 2019, la ora 12.00, o vom conduce pe ultimul drum, de la Capela Haşaş, din Cimitirul Municipal Rulikowschi, aducându-i un ultim omagiu celei care a fost cea mai iubită soţie, soră, cumnată şi mătuşă, regratata

prof. CIONTE STANCA STELA.

Fie-i ţărâna uşoară şi somnul lin! Familia îndurerată. (1033)

 

* Generaţia vârstnică din cartierul Ioşia îşi ia rămas bun de la prietenul drag şi colegul de şcoală

AUREL DOBAI,

pensionar, de care ne leagă frumoase amintiri din anii copilăriei noastre. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăţia Sa. Familiei profund îndurerate toată compasiunea şi sincere condoleanţe. Prof. Ciortin Augustin cu familia. (1034)

 

* Ne alăturăm din inimă durerii colegei noastre Miclăuș Georgeta și familiei sale acum când se despart pentru totdeauna de tatăl, socrul și bunicul lor

IOAN GAL,

din Cefa. Dumnezeu să vă mângâie, să vă întărească și să vă aline iar pe cel răposat să îl așeze în latura celor drepți ai săi! Colegii și personalul Primăriei Cefa.

 

* Împărtășim din suflet durerea familiei Miclăuș Georgeta și Emil la pierderea celui care a fost dragul lor tată, socru și bunic

IOAN GAL,

din Cefa. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa! Familia Bărnău Dumitru.

 

* Un gând de alinare și mângăiere colegei noastre Georgeta Miclăuș și familiei sale la dureroasa despărțire de dragul lor tată, socru și bunic

IOAN GAL,

din Cefa. Bucuria iertării și lumina Raiului să însoțească sufletul său! Familia Gui Adrian.

 

* La dureroasa despărțire de cel care a fost tatăl, socrul și bunicul lor

IOAN GAL,

din Cefa, ne alăturăm durerii familiei colegei noastre Miclăuș Georgeta și îi transmitem pe această cale sincere condoleanțe. Familia Hotea Mihai.

 

* Suntem alături de voi Lia şi Eugen, la marea durere pricinuită de moartea mamei dragi. Odihnă veşnică. Fam. Aurel şi Emilia Pop. (1042)

 

COMEMORĂRI

 

* Un pios omagiu de recunoştinţă şi dragoste dragilor mei părinţilor

MARIA

şi

GHEORGHE BOLDOG,

la trecerea a 14 ani, respectiv 7 ani, de la dureroasa despărţire. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Fiica Bianca, cu familia. (1013)

 

* Durere şi tristeţe, amintiri dragi şi un dor imens este tot ce ne-a rămas de când a plecat într-o lume mai bună, în urmă cu 14 ani, dragul nostru

ADRIAN SARAZ.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace şi linişte. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Familia îndoliată.

 

* Un an de tristeţe şi durere de la despărţirea de draga noastră verişoară şi mătuşă

LICI - MARIANA FELIXIA SOLDEA.

Bunul Dumezeu să o odihnească în pace. Veşnic în inimile noastre! Rodica (Dodo), Anca şi Denis.

 

* Se împlinesc 10 ani de la trecerea în neființă a bunului nostru soț, tată și bunic

ION JIANU.

Noi familia ne rugăm pentru odihna sufletului său și îi păstrăm cu drag amintirea. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia.