DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre soții, mame, soacre și bunici

VIORICA CADIȘ,

în vârstă de 72 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 27 mai 2022, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să o odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Familia îndurerată.

 

* Aflăm cu durere că în dimineața zilei de 25 mai, când în bisericile noastre se săvârșește Odovania Înjumătățirii Cincizecimii, ne părăsește, la numai 52 de ani, vulcanistul

CĂLIN MIHAI DURLA,

din promoția 1988, care a ajuns la Satu Mare ca profesor de matematică. De pe această bază a fost promovat Inspector Școlar General al ISJ Satu Mare. Din această calitate a mijlocit începerea colaborării dintre Colegiul Național „Samuil Vulcan” Beiuș și Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare. Pentru deosebitele sale calități, sperăm să ocupe un loc în Casa Tatălui Celui care este Calea, Adevărul și Viața și numai prin care și ajunge la Tatăl Lui cel din Cer.

Noi, cei din Vulcania Beiușeană îi spunem lui acum: Requiescat in Pace (Odihnește-te în pace), iar familiei sale și tuturor cunoscuților consolatio (mângâiere)!

 

 

COMEMORĂRI 

 

* La trecerea a 6 luni de la plecarea de lângă noi, în amintirea bunului nostru tată, bunic și străbunic,

VALERIU POPOVICIU,

pe data de 28 mai 2022, ora 9.00, la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, îi vom păstra un cuvenit moment de reculegere și ne vom ruga pentru odihna sufletului său. Fiicele Adriana și Corina, fiul Valeriu-Adrian cu familiile. (1342) 

 

* Cu iubire, recunoștință și dor nestins comemorăm 8 ani de la trecerea în lumina veșnică a celui care a fost tată, socru, bunic și străbunic

IOAN PETROI,

din Mierlău. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică la dreapta Lui. Copiii cu familiile. (1344)