DECESE

 

* Cu nemărginită durere anunțăm trecerea în neființă a scumpei noastre mame, soacre și bunici,

VERONICA PLATONA,

91 ani. O mamă cum n-a mai fost s-a înălțat la ceruri, între îngeri. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de ea, acolo, așa cum a avut și pe pământ. Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată! Nelu, Denisa și Darius. (5650)

 

*  Regret nespus trecerea la cele veșnice a celei care a fost pentru mine în copilărie, doamna educatoare

VERONICA PLATONA.

Un gând de mângâiere pentru Adi și Nelu, cu familiile. Liviu Rusu.

 

* Suntem alături de familia Petrica Mihai, la durerea pricinuită de pierderea iubitei lor mame, soacre și bunici,

FLOARE PETRICA.

Odihnă veșnică! Fam. Borma Florian cu Maria, Borma Florin cu Olimpia. (5665)

* Împărtășim durerea și suntem alături de dl. director financiar contabil ec. Cacuci Remus Alexandru, la despărțirea de tatăl socru. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Conducerea Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix. (5646)

 

* Până acum,

pr. LIVIU UNGUR,

s-a rugat pentru noi și mântuirea sufletelor noastre, însă de acum, alături de voi, dragă Lucian și Liviu, ne vom ruga pentru odihna lui lină și viața veșnică! Cu prietenie, Cătă, Ralu și Emilian. (5651)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a celui care ne-a fost tată, bunic și străbunic,

col. (r.) ION STOIAN.

Va rămâne veșnic în amintirea noastră! Fiicele Lucia și Dorina, nepoții Adrian și Andreia, Cristi și Dana, Cristina, strănepoții Richard, Alessia și Estera. Odihnească-se în pace! (5652)

 

 

* Să ai drum lin în zborul tău spre înălțimi cerești. Dumnezeu să aranjeze sufletul tău pe aripi de îngeri în lumină și pace. Cu durere în suflet anunțăm trecerea în eternitate a celui care a fost,

dr. VIRGIL ENĂTESCU,

membru al Academiei de Științe Medicale. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sora Mariana Casian, soțul Victorin și nepoții Sanda și Radu. (228)  

 

* Suntem alături de familia Purda Vasile, în aceste momente grele, când o conduc pe ultimul drum, pe mama, soția și verișoara noastră,

MARIA PURDA.

Dumnezeu s-o ierte! Fam. Chiș Teodor și Viorica. (5656)

 

* Împărtășim durerea familiei Purda, în aceste momente grele când o conduc pe ultimul drum pe mama și soția lor,

MARIA PURDA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Fam. Chiș Adrian și Claudia Sundas. (5657)

 

* Suntem alături de greu încercata familie Pelle, la trecerea în neființă a soțului și a tatălui,

DANIEL MIHAI PELLE.

Lumina, blândețea și înțelepciunea cu care și-a vegheat familia vor fi amintiri de neșters. Diriginta și colectivul de elevi și părinți al clasei a-V-a A de la C.N. Emanuil Gojdu.

 

* Cu adâncă tristețe ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost coleg și prieten, DANIEL MIHAI PELLE,

și care, prin dispariția sa fulgerătoare, a lăsat un gol imens în inimile noastre.

Ne îndreptăm gândurile de alinare către soția și copiii lui, care trec prin momente deosebit de grele și ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i ocrotească.  Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Nu te vom uita niciodată! Colegii de serviciu.

 

* Suntem alături de colegul nostru Mihai și de întreaga lui familie, în aceste clipe grele, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul clasei a-IX-a D și doamna dirigintă prof. Ramona Ola, C.N. ”E. Gojdu”. (5659)

 

* În aceste momente de grea încercare transmitem un gând de mângâiere și compasiune și suntem alături de Mihai, mama și sora lui, la trecerea la cele veșnice a tatălui și soțului drag. Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul de părinți clasa a-IX-a D, C.N. ”E. Gojdu”. (5660)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de nepotul și verișorul nostru,

MIRCEA POPA.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mătușa Cornelia Drugaș, verișoarele Lenuța Drugaș și Silvia Bochiș cu familiile. (5661)

 

* Un ultim omagiu celui care a fost verișorul nostru,

MIRCEA POPA.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Verișorul Mircea Opriș cu copiii Adela și Mircea cu familiile. (5662)

 

* Aducem un ultim omagiu celui care a fost verișorul nostru,

MIRCEA POPA.

Sincere condoleanțe familiei! Verișoara Violeta Ioța cu familia. (5663)

 

* Cu inimile pline de durere anunțăm decesul fulgerătoare a unicului nostru frate și unchi

PETRU COROIU,

din Girișu de Criș. Suntem alături de soția Doina și de nepoții Narcis și Dinu, care l-au îngrijit cu mult devotament. Transmitem sincere condoleanțe! Înmormântarea va avea loc marți, 27 octombrie, ora 12.00, Capela Hașaș. Ne despărțim cu greu de cel care a fost un suflet bun. A lăsat în urma lui multe lacrimi și multă durere. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Surorile Coroiu Florica, Dragnea Ana, Iancu Cornelia, nepoții Cristina, Nelu, Mitru, Viorica, Doru, Mimi, Anca, Adina, Emil cu familiile lor. (5664)

 

* Cu nemărginită durere în suflete anunțăm trecerea în neființă, după o lungă și grea suferință a iubitei noastre surori și mătuși

ANA ROB,

(născută Leț), din satul Luncșoara. Ne alăturăm durerii familiei îndoliate și ne rugăm la bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fratele Nicolae, din Oradea cu nepoții Nicu și Adrian. (5658)

 

* Cu lacrimi în ochi ne despărțim de cel care ne-a fost tată,

VASILE FITERO.

Rugăm pe bunul Dumnezeu ca sufletul său să se odihnească în Împărăția Sa! Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Înmormântarea va avea loc în 27 octombrie 2020, ora 15.00, Capela Hașaș. Fiul Dorel.

 

* Cu nemărginită durere în suflet mă despart de dragul meu soț,

IOAN OROS,

după o lungă și grea suferință. Dormi în pace suflet bun! Soția Maria.

 

* Ne este foarte greu să găsim cuvintele potrivite acum, la neașteptata despărțire pentru totdeauna de cel care a fost tată și bunic,

IOAN OROS.

Ne rugăm și nădăjduim să-i fie răsplătite grija și dragostea cu care ne-a înconjurat toată viața lui. Ne vom aminti mereu de chipul său blând. Drum lin spre cer! Fiicele cu familiile.

 

* Sunt alături de sora mea, Marioara, la pierderea soțului drag. Dumnezeu să te aibă în paza Lui,

IONICĂ,

dragă. Cumnata Irina Faur cu familia.

 

*  Cu mare durere în suflete şi profund regret, ne despărţim de draga noastră verişoară

ANA BARNA.

Sincere condoleanţe fiilor ei, Viorel şi Nelu, cu familiile lor. Odihnească-se în pace! Verişoara Florica Chindlea, Florin şi Dan cu familiile.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu tristețe aducem un pios omagiu de dragoste și neuitare generoșilor noștri părinți, bunici și străbunici, la împlinirea a 6 ani de când iubita noastră mamă,

MARIA TECSI

și bunul nostru tată,

FRANCISC TECSI,

au plecat în veșnicie. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Cu dor, Kati și Feri cu familiile. (5645)

 

* Timpul se scurge nemilos. Cu lacrimi în ochi și tristețe în suflete retrăim momentele despărțirii pentru totdeauna de draga noastră soră, cumnată și mătușă

FLORICA URSACHE.

Pentru sufletul ei bun și iubitor pentru dragostea și bunătatea cu care ne-a înconjurat îl rugăm pe bunul Dumnezeu să o aibă în paza Lui în Împărăția celor buni și drepți. Persoanele dragi nu mor niciodată ele devin amintiri frumoase și de neprețuit. O vom păstra mereu în inimile și rugăciunile noastre! Sora Doina și cumnatul Mihai, nepoatele Ioana cu familia și Codruța cu familia.

 

 * Împărtășim durerea prietenei noastre, Saveta Toderici, pricinuită de împlinirea a 25 de ani de la decesul fiului

RADU TODERICI.

Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Puie Florița și Verdeș Ioana. (5612)

 

* Se împlinesc 24 de ani de când ne-a părăsit pentru totdeauna

VIORICA PENTEA,

o bună soție și mamă. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Familia îndurerată. (5503)