DECESE

 

"Dalbe flori și leru-i ler

Pentru cei plecați la cer

Flori de măr și flori de mai,

Pentru cei plecați în Rai."

 

SABO FRANCISC

KIRALY PETER

BORBELY ERZSEBET

NISTOR IRMA

USZKAI ILONA

KAPAS JOZSEF

MESZAROS LUDOVIC

SZABO BELA

BOROS PETER

MIHES ERDEI ANNA

VOLOVICI ELENA

GHENȚ ANA

MUDURA FLORICA

KOLLO ESZTER

IFRIM LEON

STĂNESCU IULIAN PETRE

CADAR EVA

EBRASCU ANA

BARA SILVIU

SZABO LAJOS

SZILAGYI ISTVAN

SCHVARTZ ALFRED ȘTEFAN

CHIȘ NICOLAE

SCURT FLORIAN

KOVACS JANOS 

TODINCA VERONICA

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop "La Capătul Drumului" SRL.

 

 

* Cu adâncâ durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată, socru și bunic

STĂNESCU IULIAN PETRE

în vârstă de 79 ani. Înmormântarea va avea loc astăzi, 27 decembrie 2023, ora 14.00, capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fii Adrian și Lucian cu familiile.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre bunici

ERBASCU ANA

în vârstă de 84 de ani. Înmormântarea va fi joi, 28 decembrie, la ora 13.00, la capela Hașaș. Dormi în pace suflet drag! Nu te vom uita niciodată. Nepoata Andra cu soțul Adrian și strănepotii Ana și Horia.

 

 

* Suntem alături de întrega familie Butca și Gligan la marea durere pricinuită de moartea unchiului nostru

DUMITRU BUTCA

Dumnezeu să îl odihnească în pace în Împărăția Lui! Nepoatele Mărioara Crăciun și Lenuța Totorean cu familiile.

 

* Cu sufletul frânt și plin de dor, îmi amintesc data de 25 decembrie 2021, în care, atât de neașteptat, preaiubitul meu tată,

GHEORGHE BUGHIU,

a plecat în casa Cerească. Avându-l pe tata alături, inima mi se făcuse Cer. Dumnezeu ne aduce acolo pe cei dragi ca să ne deslipească inima de locul de aici. Va rămâne veşnic în sufletul meu. Prețuire și mulțumiri celor care l-au cunoscut și-i vor dărui o clipă de aducere aminte! Fiica mult iubită, Georgeta Bughiu.

 

* Suntem alături de colegul nostru ș.l.dr.ing. Radu Sebeșan, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Conducerea Facultății IETI.

 

* În aceste momente de mare tristețe, momente de mare încercare pricinuite de trecerea la cele veșnice ale mamei și soacrei, suntem alături de colegul nostru ș.l.dr.ing. Radu Sebeșan. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din Departamentul de Inginerie Electrică, Universitatea din Oradea.

 

* Suntem profund îndurerați de plecarea prematură dintre noi a celei care a fost

SIMONA LUCIA TOIE,

un spirit deosebit. Sincere condoleanțe familiei și tuturor celor care au iubit-o și se despart acum de ea. Odihnește-te în pace, suflet bun! Diana și Marcel Mocuța.

 

* Suntem alături de colega noastră Florina Musca la durerea pricinuită de despărțirea de fratele ei drag. Sincere condoleanțe. Catedra de matematică a Colegiului Național "Emanuil Gojdu".

 

* Cu profundă compasiune pentru pierderea suferită de familia Demian, colectivul cadrelor didactice al Școlii Gimnaziale „Oltea Doamna" este alături de colega lor, director profesor Florina Musca, la despărțirea prematură de fratele său. Știm că vorbele nu compensează lipsa ființelor dragi, însă aduc alinarea gândului empatic din partea celor rămași aproape. Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă ofere mângâiere în aceste clipe teribile!

 

* În aceste momente de mare tristeţe, pricinuite de trecerea la cele veşnice a tatălui tău,

DEMIAN DACIAN,

Suntem alaturi de tine, dragă Anais, cu un gând de alinare şi mângâiere. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar vouă - putere - să depăşiţi aceste clipe dureroase.

Prof. Elena Pavel şi colegii tăi din ciclul primar.

 

* Suntem alături de familiile Demian, Musca şi Jurcan la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a fiului, fratelui, tatălui şi prietenului lor drag,

DACIAN DEMIAN.

Bunul Dumnezeu să-l aşeze lângă El, iar familiilor îndoliate - sincere condoleanţe! Luci şi Vali Pavel.

 

* Un gând de mângâiere și alinare sufletească pentru familia Demian la marea durere pricinuită de trecerea mult prea devreme la cele veșnice a fiului drag

DACIAN.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Familia Cioflan. 

 

* Suntem alături de familiile Tăutu și Polman în aceste momente de grea încercare la trecerea în neființă a soțului și tatălui drag. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Silvia, Marcel, Florica, Marius, Dana și Mihai.

 

* Sincere condoleanțe familiei Sebeșan Radu și Mioara pentru pierderea mamei și soacrei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii de la Departamentul de Chimie, Universitatea din Oradea.