DECESE

 

* „ Când Dumnezeu îşi întoarce faţa de la noi, speranţa noastră tot în Dumnezeu este”.

FLOARE FILDAN,

GYULA CZENTYE,

ZIŢA CECILIA JOLŢAN,

MARIA SZANTO.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Alese mulțumiri tuturor rudeniilor, prietenilor și cunoștințelor, care au fost alături de noi cu un gând bun, un telefon sau cu prezența lor la imensa noastră durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celei care va rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna, iubita noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

ROZALIA POPA.

Bunul Dumnezeu să o ierte, să-i dea odihnă veşnică în Împărăția Sa cerească. Fiii Traian, Cornel și Augustin Popa, cu familiile lor.  (2188)

 

* O rugăciune, flori şi gânduri curate sunt tot ce putem să-i oferim celei care a fost verişoara noastră

FLORICA BOLOCA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar familiei mângâiere. Fam. preot Hinsu. (2186)

 

 

* Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi, şi ne-au transmis condoleanţe, şi jerbe de flori, să-l conducem pe ultimul drum, pe cel care a fost

COSTEL BELENEŞI,

fost poliţist. Cu respect, familia. (9239)

 

 „Viaţa aceasta, după cum spune Sf. Grigore Teologul, este un vis neastâmpărat, nălucire ce nu se poate prinde, zbor de pasăre ce trece, corabie ce nu lasă nici o urmă pe mare, floare care înfloreşte la timp şi la timp moare”.

Lumina pe acest pământ a scumpei noastre mame, soacre și bunici

FLOARE IANC

s-a stins. O ființă specială, minunată, bună, frumoasă, modestă, veselă, mândră de familia ei, a plecat pentru totdeauna. De acum încolo te vom căuta în inimile noastre, singurul loc de unde nu vei pleca niciodată. Sufletul tău și-a găsit liniștea în mâinile Tatălui, iar de acum vei fi în ceruri alături de cel cu care ți-ai împărțit viața pe acest pământ și de care îți era dor, soțul tău, tatăl și bunicul nostru,

IOAN IANC.

Iubita noastră mamă, soacră și bunică, să ai drumul lin și somnul ușor. Îngerii să te iubească, Dumnezeu să te aibă în pază.  Ceremonia religioasă a înmormântării va începe joi, 28 martie, ora 13.00, în satul Mihai Bravu. Fiul Florin cu soția Geta, nepoata Gia cu soțul Robert, fiul Dorel cu soția Cristina, nepotul Andrei.

 

 

* A plecat în ceruri sufletul cuscrei mele,

FLOARE IANC.

Fie-i ţărâna uşoară şi memoria binecuvântată. Sincere gânduri de alinare şi mângâiere familiei îndoliate. Cuscrul Lugoși Gheorghe.

 

 

* Un gând de alinare, mângâiere sufletească şi întreaga noastră compasiune prietenilor noştri Denisia, Marius, Marcus Szabo şi întregii familii în suferinţa pricinuită de pierderea mamei, soacrei şi bunicii dragii. Dumnezeu să o odihnească şi să mângâie familia îndurerată. Romeo, Daniela şi Răzvan Petca, din Florida. (9247)

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 3 ani de când m-ai părăsit de pe acest pământ draga mea soţie,

ILCA DEMIAN,

însă vei rămâne veşnic vie în amintirea şi inima mea. Dumnezeu să te odihnească în pace de-a dreapta Sa în ceruri. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 30 martie, la Biserica Ortodoxă din Parcul Ghioceilor, începând cu ora 9.00. Soţul Partenie Demian. (9245) (ATENŢIE FOTO)

 

* Se împlinesc 6 luni de la dispariţia dintre noi, a dragului nostru soţ, tată şi bunic,

ŞTEFAN SORAN.

Amintirea lui va rămâne mereu vie în inimile noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Familia. (9218)

 

* Cu aceeaşi tristeţe şi durere în suflete reamintim că s-au împlinit 3, respectiv 27 de ani, de când dragii noştri părinţi,

GHEORGHE OANEA

şi

ELVIRA OANEA                                                    

(n. GYORKI), au plecat pe drumul fără întoarcere. Amintirea lor va rămâne mereu vie în inimile noastre. Dumnezeu să le dea odihnă veşnică! Familia îndurerată. (9252)

 

* Cu lacrimi, dor şi durere amintim că în data de 3 aprilie 2019 se împlineşte un an de când inima scumpei noastre mame şi soţii

MARIA ISAI,

a încetat să mai bată. Ne lipseşti mult draga noastră mamă şi soţie. Te vom plânge cât vom trăi. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 30 martie, ora 9.00, la Biserica ortodoxă din Parcul Ghioceilor. Nu te vom uita niciodată. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia Lui. Familia. (9250)

 

* Au trecut 9 ani de când a plecat de la noi cel mai bun fiu, frate şi tată,

MIRCEA NEGRUŢ

şi 17 ani de la decesul tatălui, bunicului şi soţului,

IOAN NEGRUŢ.

Bunul Dumnezeu să le ierte sufletele, odihnindu-i în Raiul cel Sfânt, frumos, curat, luminos şi plin de verdeaţă şi flori. Familia. (2187)