DECESE

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame, soacre, bunici și străbunici,

IRINA MORAR,

în vârstă de 78 ani. Sufletul ei bun va fi mereu în amintirea noastră. Îți mulțumim pentru bunătatea și iubirea cu care ne-ai înconjurat până în ultima clipă a vieții! Familia îndoliată. (3247)

 

* Cu adâncă tristețe și cu inimile cernite ne luăm rămas bun de la cumnata

MARIANA TOTOREAN,

plecată la cele veșnice și transmitem sincere condoleanțe fratelui și nepoților care acum se despart de soția și mama lor dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Ghiță și Lenuța Totorean. (3243)

 

* Transmitem sincere condoleanțe și suntem alături de unchiul Nuțu, de verișorii Bogdan, Bianca, Cătălin și familiile lor, acum când se despart cu mare durere de soția și mama lor dragă,

MARIANA TOTOREAN.

Dumnezeu să o ierte. Florin și Marcel Totorean. (3244)

 

* În aceste momente de grea încercare, suntem alături de fratele Nuțu, nepoții Bogdan, Bianca, Cătălin și familiile lor, la marea durere pricinuită de moartea soției și mamei dragi

MARIANA TOTOREAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Marioara Totorean cu familia. (3245)

 

* Cu deosebită tristeţe, am aflat de trecerea la cele veşnice a prietenei noastre,

MONICA DEAK,

în memoria căreia păstrăm un moment de reculegere şi evocăm un remember încărcat de amintiri frumoase. Transmitem un gînd de mângâiere şi sincere condoleanţe prietenului nostru Ioska, pentru pierderea iubitei sale soţii.

MONICA

dragă, gândurile noastre te însoţesc pe ultimul drum şi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să îţi ofere odihna veşnică! Florica şi Dorin Cristea, împreună cu familia. (3248)