DECESE

 

* Cu multă tristețe, ne-am despărțit de aceea care a fost prietena noastră bună,

CECILIA VOINEA.

Să-i fie somnul lin și îngerii aproape. Dumnezeu s-o primească în Raiul Său. Iulia și Dorin Radu Rusvid.

 

* Cu durere în suflet mă despart, după 62 ani de fericită căsătorie de soţul meu,

VLADIMIR ADRIAN URSU,

plecat la cele veşnice la vârsta de 90 de ani. Înmormântarea va avea loc luni, 29 noiembrie, ora 15.00, la Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soţia Florica Ursu. (4485)

 

* Ne despărţim cu durere în suflete de tatăl, socrul şi bunicul drag,

VLADIMIR ADRIAN URSU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiica Adriana, ginerele Vasile şi nepotul Bogdan Stanciu. (4486)

 

* Cu durere în suflete ne despărţim de bunul nostru tată, socru şi bunic,

ADRIAN VLADIMIR URSU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiul Horia, nora Felicia şi nepotul Vlad. (4487)

 

* În aceste clipe de adâncă durere suntem alături de prietenii noștri dragi, Horică și Felicia Ursu, acum când se despart fulgerător de tatăl și socrul drag,

ADRIAN URSU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi și pe mama voastră dragă să vă mângâie și să vă întărească. Sincere condoleanțe! Petrică și Dora Silaghi cu familia.

 

* Sincere condoleanțe Horică și Felicia Ursu, la despărțirea de tatăl și socrul vostru drag. Odihnă veșnică în Împărăția Ta, dă-i, Doamne! Dumnezeu să vă aline durerea! Tatiana Silaghi, Simona și Paula cu familiile.

 

* Pensionarii militari din Beiuș, în aceste momente de grea încercare, transmitem un gând de mângâiere și compasiune și suntem alături de familia îndurerată, la despărțirea de camaradul nostru,

plutonier adjutant șef MIRON ROȘIE.

A fost un om de mare noblețe sufletească, curat și blând, iubit de toți colaboratorii, prietenii, familie, copii și nepoți. Excepționalele calități morale și profesionale vor face să rămână o amintire luminoasă în memoria noastră. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!


 

* CORNELIA TĂRĂU,

iubita noastră colegă, acum ADIO! Dar, noi, colegii din AJPIS Bihor, în veci nu vom uita şi vom păstra imaginea ta blândă, luminoasă, plină de afecţiune şi modestie faţă de toţi cei din jurul tău. „Cerne, Doamne, liniştea neuitării, peste cumplita suferinţă”. Dumnezeu să te odihnească! Drum lin, spre Cer! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! (4489)


 

* Suntem consternați la aflarea tristei vești privind trecerea la cele veșnice a doamnei

CORNELIA TĂRĂU.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și colegelor de la Inspecția Socială Bihor. Odihnească-se în pace! Colectivul Asociației Alsterdorf. (4480)


 

* Colectivul Biroului Contabilitate al DSP Bihor este alături de doamna Adriana Stanciu, în aceste momente de tristețe și durere, pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! (4481)


 

* Cu durere în suflet ne despărțim de mătușa noastră

ANA BUNDIK.

Înmormântarea va avea loc luni, 29 noiembrie, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Odihnă veșnică! Nepotul Dan și soția Olga. (4482)


 

* Cu tristețe în suflete, ne luăm rămas bun de la mătușa noastră

ANA BUNDIK.

Dumnezeu s-o ia la dreapta Lui! Nepoata Mirela cu soțul Sandu, nepoata Adriana. (4483)


 

* Suntem alături de verișorii noștri, Adriana, Corina și Valeriu cu familiile lor, acum când se despart de scumpul lor tată, socru, bunic și străbunic,

ing. VALERIU POPOVICIU.

Dumnezeu să-i așeze sufletul între drepții Săi, iar familiei sincere condoleanțe. Fam. Gal Teofil, Dana și Andrei.


 

* Cu deosebită tristețe și regret suntem alături de verișorii Valeriu, Corina şi Adriana, în aceste clipe grele pricinuite de pierderea bunului lor tată. Dumnezeu să îl odihnească în pace pe unchiul nostru,

ing. VALERIU POPOVICIU.

Sincere condoleanțe din partea familiilor Mihai, Dan şi Silviu Dobraș.