DECESE

 

* S-a stins din viață, cea care a fost iubita noastră mamă și bunică

VERONICA PLATONA

91 de ani, născută BACIU. Îngerii să te iubească! Dumnezeu să te aibă în pază! Adi, Adina, Adișor, Meda și Mirela. (5667)

 

* Împărtășim durerea familiilor Ignat Zetoka și Ilona și Papu Pater, la despărțirea prematură de draga lor soție, mamă, soacră

MARISCA ZETOKA.

Odihnească-se în pace! Familia Condoroș-Sînmartin. (5666)

 

* Suntem alături de colega noastră, Pater Ilona, la despărțirea de mama sa dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace și să aline familia îndurerată! Colegii de la Grup Gospodăresc Turism Felix. (5674)

 

* Suntem alături de colega noastră, Pater Ilona, la trecerea în neființă a mamei sale dragi. Sincere condoleanțe! Colegii de la Serv. Comercial al S.C. Turism Felix S.A. (5675)

 

* Împărtășim durerea și suntem alături de colega noastră, Ileana, cu gânduri de mângâiere și alinare, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a mamei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Complexului ”Internațional” Băile Felix. (5685)

 

* Mulțumim tuturor celor care prin prezență, flori și lacrimi, au fost alături de noi, duminică 25 octombrie 2020, când l-am condus pe ultimul drum pe tatăl și bunicul nostru

TIBERIU NAGHI,

din satul Tria. Fiicele Dana și Gabi cu familiile. (5668)

 

* Suntem alături de colega noastră, Brânda Mariana, la durerea pricinuită de pierderea iubitei mame, soacre și bunici. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii de la Serviciul Cazier Judiciar. (5670)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Suntem alături de familia șefului nostru Filip Nicolae, la trecerea în neființă a mamei sale,

ILONA FILIP.

Colectivul R.A.R. Bihor. (5672)

 

* După o luptă cu o boală nemiloasă, inima dragului nostru frate, unchi și cumnat a încetat să mai bată. Fost ziarist la Cotidienele ”Crișana”, ”Informația Harghitei” și ”Scânteia Tineretului”, mai apoi director al Bibliotecii Județene ”Gheorghe Șincai” din Oradea, iar în ultimii ani membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști-Filiala Bihor, a fost până în ultimele sale clipe cuplat la viața Cetății. Cu numai câteva luni în urmă a pierdut-o pe draga sa soție,

ELENA-LIGIA,

profesoară și pictoriță, cu care și-a dat acum întâlnire în ceruri. Adio, dragul nostru

MIRCEA-GHEORGHE POPA.

Condoleanțe fiilor săi Sergiu și Horea Silviu, cu soțiile lor Mihaela și Monica și nepoților Ștefan și Ingrid. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Înmormântarea va avea loc miercuri la ora 12.00. Frații Nicolae Popa, Gabriela și Mariana Popa, nepotul Andrei Popa și cumnatua Gabriela Popa. (5669)

 

* Ne luăm rămas bun de la vecinul nostru,

MIRCEA POPA,

care la doar 6 luni de la plecarea soției a plecat și el la ceruri să fie împreună cum au fost și în viață, alături unul de altul. Dumnezeu să-l ierte! Vecinii de scară, str. Decebal, nr. 21, bl. C 85/A. (5681)

 

* Un suflet cald și bun de mamă s-a înalțat la cer și ne va veghea dintre îngeri, așa cum ne-a înconjurat cu dragoste toata viața. Și-a început drumul printre stele, scumpa noastră mamă și bunică

ANA SĂLĂGEAN,

la vârsta de 77 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 28 octombrie 2020, orele 13.00, de la Capela Cimitirului din satul Betfia. Te vom purta în sufletele noastre! Fiul Leontin cu soția Florica, fiica Lenuța cu soțul Mircea, nepotul Florin cu familia, nepoata Anca, cu familia și nepotul Mircea.

 

* Îndurerați anunțăm trecerea în neființă a tatălui, socrului și bunicului

ALEXANDRU TEORAN,

inginer silvic, în vârstă de 86 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 28 octombrie 2020, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să îl odihnească. Fiica Claudia, ginerele Dan și nepotul Mihai. (5676)

 

* Ne luăm rămas bun cu tristețe de la unchiul și cumnatul nostru

ALEXANDRU TEORAN.

Dumnezeu să îl odihnească. Nepoata Olivia și cumnata Constanța. (5677)

 

* Cu sufletele triste ne despărțim de tatăl și socrul

ALEXANDRU TEORAN,

inginer silvic. Dumnezeu să îl odihnească. Fiica Nina și ginerele Petre. (5678)

 

* Cu profundă durere în suflete și lacrimi în ochi ne luăm rămas bun de la dragul nostru verișor,

ing. ALEXANDRU TEORAN.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Un gând de alinare și mângâiere fiicelor lui dragi, Nina și Claudia, cu familiile. Verișoarele Ica, Duduca și Mărioara cu fam. (229)   

 

* Suntem alături de voi, Tina și Gina Bacter, la marea durere pricinuită de pierderea celui care a fost un soț și tată iubitor,

GHEORGHE BACTER.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie! Sincere condoleanțe din partea vecinilor de bloc X-5, str. Peneș Curcanul. (5679)

 

* Profund îndurerat îmi iau rămas bun de la soția mea scumpă,

ELISABETA ROTAR.

Dormi în pace, suflet drag! Rotar Nicolae. (5683)

 

* Cu multă tristețe anunțăm că pe 25 octombrie s-a stins din viață iubita noastră mătușă,

ELISABETA ROTAR,

în vârstă de 80 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 28 octombrie, ora 11.00, la Cimitirul Municipal. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia Breaz, nepoții și nepoata Angela, cumnatul Nelu. (5684)

 

* Cu tristețe ne despărțim de fostul nostru coleg,

PALL VENCZEL ARPAD.

Sincere condoleanțe și un gând de alinare familiei îndurerate! Colegii de la ICEPALV – FILIALA ORADEA. (5682)

 

COMEMORĂRI

 

* Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă. Timpul trece și dorul a rămas același, ca în urmă cu trei ani, pe data de 27 octombrie, zi tristă pentru noi, când a plecat la cele veșnice iubitul nostru soț, tată, socru și bunic,

IOAN MARȚI.

Dumnezeu să te odihnească în pace, în Împărăția Sa cea Cerească! Vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Recunoștință celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Soția Mărioara, fiul Marinel cu soția Anca, fiica Daciana cu soțul Mircea și dragii tăi nepoți, Andreea, Anthoni și Ayan. (5634)