DECESE

 

* În aceste momente de profundă durere și încercare sufletească, suntem alături de colegul nostru, domnul profesor univ. dr. Ion Simuț, care va conduce pe ultimul drum pe iubita sa soție,

GABRIELA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe domnului profesor și întregii familii! Colegii de la Facultatea de Litere.

 

* Un ultim omagiu fostei mele colege de la Liceul Pedagogic ”Iosif Vulcan” din Oradea 

prof. GABRIELA SIMUȚ

dascăl de excepție din vechea gardă a foștilor slujitori ai catedrei vulcaniene, care se rărește pe an ce trece. Condoleanțe prietenului universitar Ion și copiilor. Dumnezeu s-o odihnească în pace pe cea plecată în cealaltă lume, iar vouă alinare sufletească. Prof. univ. dr. Mihai D. Drecin. 

 

* A plecat dintre noi profesoara de excepție

GABRIELA SIMUȚ,

o persoană distinsă și discretă, prietenă devotată și întruchiparea blândeții. O vom păstra în amintire și îi dorim odihnă veșnică. Soțului, prof. univ. Ion Simuț și copiilor Otilia și Andrei le dorim putere să facă față tristului moment. Iuliana Păcurar, Bianca și Marius Chirea. (4197) 

 

* Sincere condoleanțe domnului prof. univ. dr. Ion Simuț, în aceste clipe de grea încercare pricinuite de pierderea soției dragi. Colectivul Bibliotecii Universității din Oradea.

 

* Cu adâncă durere și tristețe ne despărțim de iubita noastră soție, mamă și bunică

ANA FRĂȚILĂ.

Cu drag și dor ne vom aduce aminte de tine, de dragostea cu care ne-ai ocrotit, cu care ne mângâiai sufletul, bună și blândă, grijulie, ctitor de armonie și dăruire pentru familia ce o iubea-i nespus. Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 28 octombrie 2023, ora 13.00, la capela din Sântandrei. Nu te vom uita niciodată. Soțul Ioan, fiica Anca, fiii Ioan și Tudor cu soțiile Ruxandra și Alina și fiul Alex cu Carla, nepoții Iulia, Carla, Daria și Ruben. (4189)

 

* Cu adâncă tristețe ne despărțim de draga noastră soră și mătușă 

ANA FRĂȚILĂ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sora Botoș Doina cu familia. (4190)

 

* Împărtășim durerea colegei noastre, Anca Frățilă și a familiei, la plecarea la cele veșnice a mamei. Dumnezeu să o odihnească și familiei să-i aducă mângâiere. Membrele Clubului Kiwanis Art Oradea. (4198)

 

* Suntem alături de fostul nostru coleg, Frățilă Ioan, la marea durere pricinuită de decesul soției. Sincere condoleanțe. Colectivul Camerei de Conturi Bihor. (4191)

 

* Un suflet blând și plin de viață a pierdut lupta cu boala necruțătoare. În urmă cu o lună a venit pe lume nepotul ei Liam. A stat în pat lângă bunica lui fără ca aceasta să-l poată mângâia. Cruntă soartă. ADIO și DRUM LIN nepoată dragă

LUCREȚIA VARGA.

Te-am iubit, iar de acum ne vom aminti cu drag de clipele frumoase petrecute împreună. Sincere condoleanțe și mângâiere sufletească familiei îndoliate. Unchiul Corneliu Trifa cu familia. (4192)

 

* Suntem alături de verișoara noastră Mirela și familia ei, soțul Dorin și fiul Adi, la despărțirea de tatăl, socrul și bunicul drag 

ing. ION ONOFRE.

Să-i fie țărâna ușoară! Familia Zelina, Marton, Nuțica, Remus și Tinel. (4193) 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu imens dor în suflet amintim că se împlinește 1 an de când scumpul nostru soț, tată și bunic 

ILIE DEM

a plecat într-o lume mai bună. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească împreună cu drepții în Împărăția Sa. Pentru tot ce ai făcut pentru noi, binecuvântăm memoria și îți păstrăm o candelă vie în gândul și sufletul nostru. Parastasul va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, la Biserica ”Izvorul Tămăduirii” din curtea Spitalului nr. 1, la ora 9.00. Soția Lenuța, fiicele Cristiana și Crina cu familiile lor. (4195)

 

* Cu aceeași mare durere în suflet amintim că azi se împlinesc șase ani grei de când ne-a părăsit pentru totdeauna iubitul nostru soț, tată, socru și bunic

IOAN MARȚI.

Pentru bunătatea lui îi datorăm neuitarea și ne rugăm pentru pacea sufletului său și odihna binemeritată. Cu mult dor familia. (4174) (ATENȚIE FOTO)

 

* Trei toamne aurii s-au așternut pe tristul mormânt 

ec. IOAN MOISA.

Pentru bunătatea și respectul lui rămâne neuitarea! Dormi în pace! A ta doamnă Viorica. (4184)

 

*  Trecură anii, acum sunt doi

De când te-ai dus de lângă noi....

Te-ai dus în cer la Dumnezeu,

Pe care l-ai iubit mereu.

Noi amintirea-ți vom păstra

Vie în suflet toată viața.

Te vom iubi, ne vom ruga

Lui Iisus, la Maica Sa

Pentru blând sufletul tău,

Al nostru drag,

IOAN – VIOREL.   

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Soția și fiica.  

 

* Timpul, resemnarea și cuvintele n-au reușit să tămăduiască veșnica durere sufletească nici acum, când îndoliata clepsidră arată scurgerea celor șase ani de la trista despărțire de dragul nostru soț, tată și bunic,

VIOREL COPOS.

Noi îl păstrăm imaculat în mințile și sufletele noastre, ne plecăm frunțile la tristul său mormânt, asezând de fiecare dată florile neuitării. Dumnezeu să te odihnească în pace, părinte drag! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 28 octombrie 2023, ora 10.00, la Biserica Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului din Aleșd. Soția Maria, fiica Mihaela, ginerele Nicu și nepoții Mălina și Bogdan.  

 

* Timpul nu poate șterge durerea și dorul din sufletele noastre, acum, la 2 ani de când a plecat dintre noi, în Împărăția lui Dumnezeu, cel care a fost, dragul nostru soț și tată

GHEORGHE CIGHIR.

Pentru dragostea, bunătatea și grija cu care ne-ai înconjurat, până în ultima clipă a vieții tale, îți mulțumim. Bunul Dumnezeu să-ți vegheze liniștea și să-ți dea odihna veșnică. Recunoștință celor care vor păstra un moment de aducere aminte. Familia îndurerată. (4196)

 

* Cu durere în suflete, amintim că s-a împlinit un an de la trecerea la cele veșnice a iubitei noastre fiice și soții

FERKE ROZALIA.

Parastasul de pomenire va avea loc sâmbată, 28 octombrie 2023, de la ora 09.00, la Biserica Sfânta Treime. Odihnească-se în pace! Mama Maria și soțul Viorel.

 

 

* Sunt trei ani în 29 octombrie 2023 de când dragul nostru BUNU și TATĂ

ALEXANDRU ARVA

a părăsit această lume, lăsând în urmă lacrimi și amintiri unice care rămân veșnic în inimile noastre triste. Te iubim mereu și pentru totdeauna. Rafael și Laura.