DECESE

 

* „Ce înseamnă a trăi îndelung, dacă nu a suferi îndelungat?” (Sf. Augustin)

JULIANNA ERZSEBET GILĂU,

MOISE STOICA,

ADRIANA LUPAŞ,

JOZSEF PAPP,

CORNELIA NEGRU,

GHEORGHE IUHAS,

LAJOS VARGA.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Gândurile noastre de compasiune se îndreaptă spre colega noastră, Iuhas Lăcrimioara şi fiul său, acum când cu durere se despart de soţul şi tatăl drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă întărească. Personalul Colegiului Economic „Partenie Cosma”. (292)

* Familia îndurerată anunţă plecarea spre cele veşnice a celui care a fost,

CORNELIU NEGRU,

soţ, tată şi bunic devotat. Înmormântarea va avea loc luni, 30 septembrie, ora 13.00, Capela Haşaş.

 

* Regretăm plecarea dintre noi a colegului nostru,

dr. CORNELIU NEGRU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! A.G.M.V.R. - Filiala Bihor. (299)

 

* Colectivul Secţiei de Oftalmologie din Spitalul Clinic Judeţean Oradea este alături de colega, dr. Jelic Cornelia, în aceste zile de grele încercări pricinuite de pierderea fiului drag. (295)

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Cornelia Jelic, greu încercată de dispariţia prematură a fiului drag,

LUCA.

Sincere condoleanţe! Colectivul Secţiei de Oftalmologie, Spitalul Pelican Oradea. (296)

 

* Copleșiți de amintiri plăcute și triști pentru sufletul frumos care s-a înălțat la cer, ne luăm rămas bun de la vecina noastră dragă,

MARIA CÂMPEAN( d-na Măriuța),

care a plecat în veșnicie la Tatăl Ceresc! Pentru noi cei care v-am cunoscut și v-am iubit, veți rămâne model de bunătate creștinească. Dumnezeu să vă dăruiască un colțișor de rai. Vecinii din strada Republicii, nr 11.

 

COMEMORĂRI

 

* Durere, tristeţe, lacrimi şi mult dor simţim şi acum, la împlinirea a 7 ani de când a plecat de lângă noi, dragul nostru tată, bunic şi străbunic,

TEODOR MAGHIAR.

Nimeni şi nimic nu va putea umple golul imens din sufletele noastre. Îţi mulţumim pentru dragostea şi grija pe care ni le-ai purtat în anii vieţii. Vei rămâne veşnic viu în sufletele noastre şi ştim că ne veghezi mereu de acolo, din Patria Cerească. Dumnezeu să vă odihnească în pace, dragii noştri părinţi! Mulţumiri şi aleasă recunoştinţă tuturor celor care le păstrează o clipă de aducere aminte. În veci nemângâiaţi, fiii Adrian şi Teodor Maghiar cu familiile lor. (178) 

 

* Mâine, 28 septembrie, se împlinesc 7 ani, de la aceea zi tristă de toamnă, de când aţi plecat să vă odihniţi puţin, mult iubit şi adevărat părinte, dragul nostru mentor,

prof. univ. dr. ing. TEODOR MAGHIAR,

cel care şi-a închinat întreaga viaţă dragostei şi slujirii faţă de Dumnezeu şi faţă de semeni. Aţi plecat în veşnicie, într-o lume mai bună şi mai dreaptă, departe de toate necazurile şi răutăţile acestor vremuri. Aţi fost omul care a ştiut să spună o vorbă bună, care a ştiut să mângâie şi mereu dispus să-i ajute pe toţi cei care îi cereau ajutorul. Un OM, care a spus mereu „DA”, într-o lume, în care majoritatea spun „NU”, un OM, care a avut multă credinţă şi l-a iubit mult pe Dumnezeu, şi-a iubit familia, şi şi-a iubit, poate prea mult, familia cea mare „UNIVERSITATEA”, despre care spunea că este viaţa şi sufletul lui, dar cu ce tribut. Vă mulţumim pentru toată dragostea şi căldura sufletească, cu care ne-aţi înconjurat în anii vieţii, pentru poveţele şi grijile dumneavoastră părinteşti. Îl rugăm pe Părintele Ceresc să aşeze sufletul său nobil şi bun în Împărăţia Sa cea cerească, acolo unde nu este durere, nici întristare şi nici suspinare. Mulţumiri şi aleasă recunoştinţă tuturor celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Nu vă vom uita niciodată şi vă vom purta mereu în rugăciunile noastre. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Cu aleasă recunoştinţă, familia preot Dan Lele. (294)

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea, ci adânceşte şi mai mult durerea din sufletele noastre. O clipă de aducere aminte, un gând pios, o lacrimă fierbinte la împlinirea unui an, de când soţul, tatăl şi bunicul nostru drag,

ŞTEFAN SORAN,

a plecat spre ceruri. Durere, tristeţe şi dor nemărginit simţim şi acum. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică! Familia. (282)

 

* În această tristă zi de toamnă, comemorăm 18 ani de când a trecut în eternitate dragul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

lt. col. (rez.) CONSTANTIN CÂRŢÂNĂ.

Pentru rigoarea, dăruirea şi înţelepciunea cu care ne-a îmbogăţit trăirea, îi datorăm întreaga noastră recunoştinţă. Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veşnică! Soţia Iuliana, fiica Daniela şi fiul Constantin cu familiile lor. (287)

 

* Îi doresc odihnă veşnică fostei mele soţii

LUCREŢIA FĂRCAŞ,

care ar fi împlinit frumoasa vârsta de 79 ani. Din partea soţului Puiu, fiul Călin şi nepotul Gino cu Ana. (290)

 

* Mâine, 28 septembrie se împlinesc 17 ani de când a plecat dintre noi cea care a fost

LIDIA PAȘCALĂU,

soție și mamă bună. Nu te vom uita niciodată! Soțul Ghiță, copiii și nepoții. (291) 

 

* Comemorăm 6 săptămâni de la despărţirea dureroasă de soţul, părintele şi bunicul nostru drag şi iubitor, care a fost

lt. col. (r.) ALEXANDRU POPOVICI,

care rămâne prezent şi viu în inimile şi gândurile noastre. Parastasul se va ţine sâmbătă, 28 septembrie, ora 9.00, la Catedrala Greco-Catolică „Sf. Nicolae” Oradea. Familia. (293)

 

* Cu adâncă durere în suflet amintim că s-au scurs 6 luni de când dragul nostru soț, tată, socru și bunic, maistru-instructor

VASILE ANTON

a plecat de lângă noi într-o lume mai bună. Flori și lacrimi pe tristul său mormânt. Odihnește-te în pace, suflet bun! Slujba de pomenire are loc sâmbătă 28 septembrie, ora 10.00, la biserica ortodoxă „Sfântul Nicolae”, din Ioșia. Nu te vom uita niciodată. Soția Viorica-Silvia, fiica Monica-Florica, ginerele Cristian și mult iubita nepoată Ioana. (2470)