DECESE

 

* Întristați și îndurerați am aflat cu mare regret de trecerea prematură la cele veșnice a doamnei

RENATA BOSCA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Gânduri de mângâiere şi alinare pentru familie. Familiile Ioan și Nicoleta Micula, Olivia și Dorin Micula.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la prietena și colega noastră

RENATA BOSCA.

Ne vom aminti cu drag de tine. Suntem onorați că te-am cunoscut. Odihnește-te în pace suflet bun! Prietenii și colegii tăi - Departamentul Administrativ, Juridic al S.C TRANSILVANIA GENERAL IMPORT EXPORT S.R.L. și Departamentul Import-Export al S.C. EUROPEAN FOOD S.A.

 

* Necuprinsele gânduri ale lui Dumnezeu au dus-o într-un loc mai aproape de El pe buna noastră colegă,

RENATA BOŞCA.

Pentru cei care au pierdut o mamă, o soţie şi o fiică dragă, viaţa pare mai săracă, îndemnându-i la triste reverii, iar părerile de rău pălesc în faţa durerii acelora care au iubit-o şi au cunoscut-o. Toată compasiunea noastră şi sincere condoleanţe adresăm familiei îndoliate. Colectivul Serv. Financ.-Contab. al S.C. TGIE S.R.L. Oradea.

 

* Suntem alături de familia colegei noastre,

RENATA BOŞCA,

în aceste clipe de grea încercare şi durere, pricinuite de plecarea sa spre cele veşnice. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Sincere condoleanţe din partea Departamentului IT, Transilvania General Import-Export S.R.L.

 

 

* Regretăm trecerea fulgerătoare și mult prea devreme în lumea celor drepți a colaboratoarei noastre,

RENATA BOŞCA.

Dumnezeu să-i dea veșnică odihnă, iar familiei îndoliate putere să treacă peste această cumplită durere. Colegii de la cotidianul Crișana.

 

 

* Cu ochii plini de lacrimi și inima zdrobită de durere mă despart de scumpa mea soție, cu care împreună am trăit în armonie timp de 57 ani,

MARIOARA LAZA.

Te voi purta în suflet și nu te voi uita cât mă va ține Dumnezeu în viață. Somn ușor, scumpa mea! Înmormântarea va avea loc vineri, 29 aprilie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Soțul Teodor Laza. (1158)

 

* Sunt clipe grele și triste acum când mă despart de sora mea dragă,

MARIA LAZA,

decedată în data de 25 aprilie 2022. Ne-am ajutat tot timpul la bine și la greu, ca adevărați frați. În aceste momente sunt alături de cumnatul Laza Teodor și trăim aceleași sentimente cu lacrimi în ochi. Înmormântarea va avea loc la Capela Hașaș din Oradea, în 29 aprilie 2022, ora 12.00. Dumnezeu să-ți dea liniște și alinare! Nu te voi uita cât voi trăi! Fratele Alexandru Băraș. (1160)

 

* Cu ochii înlăcrimați și sunfletul plin de durere, ne luăm rămas bun de la mult iubita și draga noastră mătușă,

MARIA LAZA,

care s-a stins din viață în a doua zi de Paști. Nu te vom uita niciodată. Odihnă veșnică! Nepoții Ciprian și Adrian Băraș, cu familiile din Turda și din S.U.A. (1161)

 

* Ne alăturăm cu toată compasiunea și gânduri de alinare, transmițând sincere condoleanțe, vecinului nostru, Laza Teodor, la trecerea în neființă a soției sale

MARIOARA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Locatarii blocului F5, sc. D, Rogerius, Oradea. (1162)

 

* Suntem alături de prietenul nostru, Teodor Laza, la trecerea în veşnicie a soţiei sale dragi. Odihnească-se în pace! Maria Rus, Veta şi Nelu Ionescu. (1166)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitului nostru tată, socru şi bunic

DUMITRU TARȚA,

în vârstă de 84 ani. Înmormântarea are loc azi, 28 aprilie, ora 11.00, Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.

 

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru nașii noștri, Emilia și Gheorghe Florea cu familia, în aceste momente grele cînd se desparte de tatăl, socrul și bunicul drag, un om deosebit, un suflet bun,

DUMITRU TARȚA

Bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în Împărăția Cerurilor şi să-i dea odihnă veşnică! Sincere condoleanțe îndureratei familii, Călin Ștefan cu familia. (1167)

 

* Sunt alături de familia prietenei mele,

profesor dr. LIANA COZEA,

în aceste momente atât de triste. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sanda Filip. (1168)

 

* Vestea trecerii în eternitate a omului deosebit, un intelectual rafinat

profesor LIANA COZEA,

m-a surprins și întristat profund. Cinstindu-i memoria transmit familiei sincere condoleanțe și întreaga mea compasiune. Bunul Dumnezeu să-i dea binemeritata liniște și odihnă veșnică. Dr. Porumb Maria. (1157)

 

 

* Cu mare tristețe ne luăm rămas bun de la cea care a fost

prof. univ. dr. LIANA COZEA,

cunoscut critic literar, cadru didactic exigent, dar și apropiat de studenți, masteranzi și colegi, cu un fin simț al umorului și o prezență mereu elegantă și distinsă. Sincere condoleanțe familiei atât de greu încercată din nou. Departamentul de Limba și literatura română, Facultatea de Litere, Universitatea Oradea. (88)

 

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de draga noastră soră, cumnată și mătuşă

LENUŢA SZAKACS.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sora Ana cu familia.

 

* Un ultim şi pios omagiu celui care a fost

FLORIAN CION,

un suflet ales şi nobil, din partea fratelui Cion Dumitru, cumnatei Elena şi nepoatei Monica. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! (1165)

 

* Sincere condoleanţe şi un pios omagiu la trecerea în veşnicie a unchiului nostru drag,

FLORIAN CION.

Nepotul Curpaş Dumitru şi soţia Veronica. (1164)

 

* Suntem alături de vecinul nostru, Dan, în aceste momente grele când se desparte de tatăl său

VASILE  HODIŞAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Liviu şi Viorica Rusu.

 

COMEMORĂRI

 

*Cu iubire, recunoștință și dor nestins comemorăm 8 ani de la trecerea în lumina veșnică a celui care a fost un soț, tată, socru și bunic devotat,

ALEXANDRU MOLDOVAN.

Nu te vom uita niciodată! Familia.

 

* Nici distanța, nici moartea, nici absența nu-i pot despărți pe cei care sunt legați de un singur suflet, de o singură iubire. Neșterse sunt lacrimile și copleșitoare singurătatea de când a plecat prea devreme, în urmă cu 6 luni, mama mea iubită,

inginer CĂTĂLINA CERNAT

luând cu ea clipele fericite, care au zburat ca o adiere de vânt lăsând în urmă numai tristețe și durere. Îmi va fi dor de mama tot restul vieții. Imaginea unui suflet nobil, plin de dragoste, vocea ei blândă și înțelepciunea ei sunt în adâncul inimii mele pentru totdeauna. Moartea poartă cu sine o durere pe care nimeni nu o poate vindeca, dar iubirea lasă o amintire pe care nimeni nu o poate fura vreodată. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 30 aprilie 2022, ora 8.30, la Biserica Sfântul Apostol Andrei. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fiica iubită Dora. (1129)

 

* Se împlinesc 17 ani de când iubita mea mamă,

ELENA BIHARI,

a plecat dintre noi, 36 ani de la decesul tatălui drag

IOSIF BIHARI,

23 ani de la cel al fratelui iubit

IOSIF BIHARI.

De 3 luni li s-a alăturat lor iubita soră

ELENA NAGY,

din Săcueni. Fiica și sora Elisabeta Baciu cu familia, care nu-i va uita niciodată. Dumnezeu să-i odihnească în pace! (1140)

 

* Trecerea timpului nu aducea uitarea, ci adâncește și mai mult durerea din sufletele noastre. Tristă rămâne pentru noi ziua de 1 mai, când în urmă cu 12 ani, ne-a părăsit iubita noastră soție, mamă, soacră și bunică, trecută la cele veșnice,

AURORA PĂTROC.

Bunul Dumnezeu să-i dăruiască liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa! Chipul ei drag, bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat în timpul vieții rămân o icoană vie în inimile noastre. Mulțumirile noastre celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia îndurerată. (1163)