DECESE

 

* Împărtășim durerea verișoarelor, Lenuța și Maria, pricinuită de decesul mamei lor dragi. Dumnezeu s-o odihnească între aleșii Săi! Sincere condoleanțe! Rodica și Puiu Stoia.

 

* S-a stins o ființă atât de dragă lăsând în urmă durere și tristețe,  sora și cumnata noastră,

FLORICA LEȘ.

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Suntem alături de Puiu, Bianca, Răzvan și Denisa, în aceste clipe grele. Surorile Ana și Floare cu familiile. (4489)

 

* Suntem alături de tine, Ana Lupșe, la durerea și tristețea pricinuită de decesul tatălui tău

IOAN LUPȘE.

Colegii de la serviciul  PPA PLASTOR S.A.

 

* Suntem alături de colega noastră, Ana Lupșe, la durerea pricinuită de moartea tatălui drag

IOAN LUPȘE.

Sincere condoleanțe din partea colegelor de la serviciul Resurse, PLASTOR S.A.

 

* Suntem alături de colega noastră, Ana Lupșe, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la Domnul a tatălui ei drag. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Serv. Consilieri-Secretariat Plastor S.A.

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru colega noastră, Ana Lupșe, la momentul trecerii în neființă a tatălui ei. Dumnezeu să-l odihnească! Serv. Cumpărări Plastor S.A.

 

* Suntem alături de colega noastră, Ana Lupșe, la trecerea la cele veșnice a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Serv. Contabilitate Plastor S.A.

 

* Transmitem sincere condoleanțe colegei noastre, Ana Lupșe, în aceste grele clipe pricinuite de pierderea tatălui drag. Fie-i țărâna ușoară! Serviciul Marketing Plastor S.A.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, după o grea suferință, un suflet bun și pur s-a ridicat la cer, iar eu, soția lui, cu ochii înlăcrimați anunț trecerea la cele veșnice a celui care a fost,

ing. OCTAVIAN DOROBANȚU.

În veci nemângâiată, soția Viorica. (4484)

 

* Durerea este nemărginită, cuvintele sunt de prisos, la despărțirea de tatăl și bunicul nostru drag,

ing. OCTAVIAN DOROBANȚU.

Am fost neputincioși și te-am pierdut, dar vei rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Un suflet bun și blând s-a ridicat la cer să colinde cu îngerii. Bunul Dumnezeu să-ți dea liniștea binemeritată și odihnă veșnică, iar nouă celor rămași, compasiune, mângâiere și alinare sufletească să putem trece peste această mare și nemărginită durere. Fiul Adrian, soția Mihaela și nepoata Oana. (4485)

 

* Ne-ai lăsat triști și îndurerați frate drag și cumnat,

ing. OCTAVIAN DOROBANȚU.

Amintirea ta și a timpului petrecut împreună vor fi prezente întotdeauna în gândurile noastre. Ne rugăm bunului Dumnezeu să te odihnească în pace și să te așeze de-a dreapta Sa. Condoleanțe și alinare cumnatei Viorica și nepotului Adrian cu familia. Familia Paul și Maria Dorobanțu. (4489)

 

* Un ultim omagiu distinsului nostru unchi,

ing. OCTAVIAN DOROBANȚU.

Fie-i țărâna ușoară! Condoleanțe și alinare mătușii Viorica și verișorului Adrian cu familia. Doctor Cătălin Dorobanțu cu familia. (4490)

 

* Te-ai stins puțin câte puțin sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme de lângă noi, pentru totdedauna, dragul nostru prieten

TAVI DOROBANȚU.

Amintirea ta va rămâne vie în sufletele noastre cu cele mai frumoase momente petrecute împreună. Drum lin spre o lume mai bună. Compasiune și sincere condoleanțe vouă, dragă Vichi, Adrian, Mihaela și Oana. Vom fi alături mereu de voi! Florica și Dorel Cioargă. (4481)

 

* Suntem alături de prietena noastră dragă, Viorica Dorobanțu și întreaga familie, în aceste momente de grea suferință și durere pricinuite de trecerea la cele veșnice a soțului drag

OCTAVIAN DOROBANȚU.

Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Tatiana, Valy, Livia, Jenica și Mariana. (4289)

 

* Suntem alături de colegul nostru Adrian Dorobanţu, în aceste momente grele pricinuite de pierderea tătălui său,

ing. OCTAVIAN DOROBANŢU,

fost coleg, Director Tehnic în cadrul Companiei de Apă Oradea. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Colectivul Sc Compania de Apa Oradea Sa. (4486)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Adrian Dorobanțu, în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui său,

ing. OCTAVIAN DOROBANȚU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colectivul S.C. Compania de Apă Oradea S.A. (4487)

 

* În aceste momente de profundă durere sufletească, suntem alături de soția Viorica și fiul Adrian cu familia, la despărțirea lor de cel care le-a fost soț și tată,

OCTAVIAN DOROBANȚU.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Mălai Florian.

 

* Suntem alături de fratele, unchiul, nepoții și verișorii noștri, în marea durere pricinuită de moartea fulgerătoare a soției, mamei, bunicii și străbunicii lor

MARIA ARDELEAN.

Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Sora Maria Cioară cu copiii Liliana și Călin, cu familiile lor. (4484)

 

* Suntem alături de familia părintelui nostru paroh pr. Bălaș-Cuș Marian, în aceste momente grele cauzate de pierderea vremelnică a tatălui drag

CONSTANTIN CUȘ.

Bunul Dumnezeu să aducă mângâiere familiei greu încercate, iar pe cel răposat să-l odihnească cu drepții în Împărăția Sa. Condoleanțe întregii familii! Pr. coslujitor Emil Cioară și membrii Consiliului Parohial al Parohiei ”Mihai Eminescu” din Oradea. (4286)

 

* Împărtășim durerea familiei pr. Bălaș-Cuș Marian, colegul și prietenul nostru, în aceste momente grele, cauzate de trecerea la cele veșnice a tatălui, socrului și bunicului drag

CONSTANTIN CUȘ.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească cu cei drepți în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe întregii familii! Fam. pr. Emil Cioară. (4285)

 

* Suntem alături de familia preot Bălaș Marian, soția Melania și fiica Felicia, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a dragului lor tată, tată-socru și bunic,

CONSTANTIN CUȘ.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Familia Popa Traian. (4491)