DECESE

 

* Au trecut 8 ani de când era să te pierdem, Dumnezeu ți-a dat ani răgaz să ne bucurăm împreună, acum a venit timpul să pleci. Drum lin iubita noastră 

TEREZIA BEALCOVSCHI

de 80 ani. Te vom păstra veșnic vie în inimile noastre. Slujba de înmormântare are loc azi, 29 decembrie, ora 15.00, la Capela Orășenească. Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Veșnic îndurerați, fiica Sorina și fiul Bogdan cu familiile. (4433)

 

* Cu durere și tristețe ne despărțim de verișoara și nașa noastră  

TITI BEALCOVSCHI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Constantin Bandici. (4432)

 

* Sincere condoleanţe familiei Domnica Nagy, din Tileagd, la pierderea soţului, tatălui şi bunicului

KAROLY NAGY, 

din partea surorilor Chiş cu familiile, Flori, Magda şi Livia.

 

* Un TITAN al handbalului local s-a dus în Împărăția Domnului

SEVER HADADEA.

Respect și apreciere față de truda depusă pe o perioadă îndelungată în inițierea și dezvoltarea tinerilor handbaliști. Vei rămâne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Asociația Județeană de Handbal Bihor, președinte ing. Pavel Mercea.

 

* Cu durere în suflet ne despărţim de scumpa noastră mamă, soacră

VEKONY JULIANNA

trecută în nefiinţă după o lungă şi grea suferinţă. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 30 decembrie 2023, ora 12.00, de la Capela Steinberger. Dumnezeu să o odihnească în pace! Vlad şi Emilia Babes.

 

* Cu tristeţe în suflet îmi iau rămas bun de la draga mea cuscră

IULI,

trecută la cele veşnice. Dumnezeu să o odihnească în pace! Elena Tiponuţ.

 

* Regretăm profund trecerea prematură a verișorei noastre

MARIA ARDELEAN

la cele veșnice. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească, iar pe cei rămași să-i mângâie. Viorel Gherdan cu nepoții Tudor și Teodora. 94435)

 

 

* Cu durere în suflet, anunțăm decesul dragului nostru soț, tată, socru și bunic

ing. CAROL NAGY,

de 85 de ani, din Tileagd. Înmormântarea va avea loc azi, 29 decembrie, de la ora 13.00, la Capela ortodoxă Tileagd. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Soția și copiii cu familiile.

 

* Membrele Clubului Kiwanis Art Oradea împartășesc durerea colegei Carmen Polman, past president Kiwanis Art și past guvernator Kiwanis Romania, încercată de despărțirea de iubitul ei tată, sfătuitor și sprijin iubit și admirat profund. Dragă Carmen, legătura sufletească trainică cu tăticul tău nu dispare. Spiritul lui va continua să te îndrume și să te protejeze. Dumnezeu să-l ajute să-și găsească locul în Veșnicie.

 

* Colegiul Medicilor Bihor anunță cu tristețe trecerea în eternitate a doamnei

dr. JULIANA VEKONY,

de 79 de ani, medic primar neonatolog la Maternitatea Oradea. Doamna doctor a fost absolventa Institutului de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca în 1968. Dumnezeu să o odihnească în pace! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Președinte CM Bihor, dr. Pantiș Carmen.

 

COMEMORĂRI

 

 * Cu inimile pline de durere o comemorăm, pe 2 ianuarie, pe scumpa noastră mamă, bunică și soră,

MARIA PAIZS

(fostă învățătoare în Salonta) care, în urmă cu 21 de ani a pășit pe drumul veșniciei. Pentru noi, ea va trăi mereu, îi vom păstra veșnic vie amintirea în inimile noastre îndurerate. Binecuvântată să-i fie memoria, iar nemurirea să-i învăluie somnul de veci. Mulțumim celor care vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia îndurerată.

 

* Dragul nostru

MIHOC MATEI,

cel mai bun soț, tată și bunic din lume, îți mulțumim pentru clipele minunate pe care le-am petrecut împreună, pentru zâmbetul cald cu care ne-ai întâmpinat de fiecare dată, pentru înțelepciunea cu care ne-ai îndrumat în viață, acum la împliniriea a 7 ani de la trecerea la cele veșnice. Vei rămâne mereu în inima și sufletul nostru. Te vom iubi veșnic. Dumnezeu să te odihnească în pace. Cu sufletul îndurerat, Maria, Cristian, Marius, Ramona, Simona și Roxana. (4426)