DECESE

 

* Cu durere în suflet anunțăm decesul celui care a fost soțul meu,

ing. DUMITRU POPA,

cu care am fost la bine și la rău cei mai frumoși 19 ani ai vieții noastre. Au fost de asemenea alături de domnul POPA, Camelia, Ovidiu și Doru, fiindu-ne tuturor ca un tată iubitor. Înmormântarea are loc azi, 29 noiembrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Soția Ana Saveta Popa. (4321)

 

* Cu inimile zdrobite de durere anunțăm încetarea din viață a celui care ne-a fost soț și tată 

ȘTEFAN CIOMOȘ. 

Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Înmormântarea va avea loc în 30 noiembrie, ora 13.00, de la capela din Mihai Bravu, județul Bihor. Soția Maria și fiica Melania. (4322)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cumnatul și unchiul nostru  

ȘTEFAN CIOMOȘ. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Cumnata Florica Balaș și nepoata Claudia Bițiș cu familiile. (4323)

 

COMEMORĂRI 

 

* În urmă cu trei ani, în vremea colindelor și-n prag de mare praznic împărătesc, Nașterea Domnului, a trecut la cele veșnice dragul nostru drag,

CRĂCIUN PARASCA,

tată, soț și bunic foarte îndrăgit! A plecat OMUL, dar ne-a rămas POMUL încărcat de roade: credința, omenia, bunătatea, iertarea, dragostea și respectul pentru semeni, dar mai ales dragostea pentru valorile perene ale satului bihorean tradițional, pe care EL-OMUL le-a scos la lumină, făcându-le să strălucească. OMULE-POMULE, mereu te vom iubi și prețui! Dumnezeu să te odihnească în pace! Tania, Ina și Radu Parasca.

 

* Timpul nu așterne uitarea ci adâncește durerea și dorul lăsat în urma plecării în veșnicie, acum 28 de ani, a iubitului nostru soț, tată și bunic 

NICOLAE CREȚ,

din Popești. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia. (4307)

 

* Timpul trece tăcut și așterne peste noi dorul de părinții și bunicii noștri, care au plecat prea devreme dintre noi   

FLORICA POPOVICI  

1935-2009,

LIVIU POPOVICI

1932-1994.

Sunt clipe în viață, când am dori să întoarcem timpul. Să mai putem fi... copii! Nu putem decât să-i pomenim, să le aducem omagiul bine meritat și să le păstrăm vie amintirea, în sufletele noastre. Familia. (4311)