DECESE

 

 * În aceste momente de grea încercare și durere sufletească, suntem alături de voi, Florica, Ovidiu, Carmen, Carla și Tudor, acum când vă luați rămas bun de la dragul și bunul vostru soț, tată și socru,

GHEORGHE BUNTA.

Drum lin spre stele suflet bun. Dumnezeu să te aibă în paza Sa. Vlad, Monica cu copiii Bogdan și Tudor, Tuți și Viorel Codreanu.        

 

* Deplângem trecerea la cele veșnice a celui ce a fost șeful Secției Sculărie, la S.C. UAMT S.A. Oradea,

DUMITRU BIRIȘ,

al cărui atașament pentru compania în care a lucrat o viață de om rămâne pilduitor pentru noi. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Consiliul de Administrație al S.C. UAMT S.A. Oradea.

 

* Cu regrete și cu amintirile din trecut, ne despărțim de cel ce a fost un colaborator apropiat,

DUMITRU BIRIȘ,

șef Secției Sculărie, la S.C. UAMT S.A. Oradea. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa și să-i dea odihna binemeritată! Familiei îndurerate, un gând de mângâiere și alinare. Familiile Stanciu.

 

* În aceste momente grele suntem alături de verișorii noștri, Alexandru, Mihaela și Sanda cu familiile lor, acum când o conduc pe ultimul drum pe draga lor mamă, soacră, bunică și străbunică,

VIORICA DRĂGAN.

Dumnezeu să o aibă sub aripa Sa, să îi fie calea luminată spre cer și să îi dea odihnă veșnică! Verișorii Maria și Vlăduț Chirilă. (4561)

 

* Suntem alături de familia Lascău Petru, la marea durere pricinuită de pierderea celei care a fost soție și mamă iubitoare,

VIORICA LASCĂU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Unchiul Matiu Dumitru cu familia.

 

* Cu durere, familia Mărginean Radu vă anunță încetarea din viață a celei care a fost mamă, soacră și bunică,

ANGHELINA-RODICA MĂRGINEAN.

Înmormântarea are loc la Cimitirul Municipal din Capela Hașaș, azi, 3 august 2020,  ora 12.00. Dormi în pace! Familia îndoliată.

 

* Cu multă durere, respect și afecțiune sufletească regretăm trecerea în neființă a verișoarei noastre

RODICA MĂRGINEAN.

A fost un dascăl deosebit cu suflet mare, ca și al mamei ei,

MARTA,

născută în comuna Lazuri de Beiuș. A fost una dintre cele mai apreciate profesoare de limba română din Bihor. Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumina Raiului! Sincere condoleanțe fiului Radu, nurorii Gina, nepotului Alexandru și prietenei lui, Cristina! Familia Popa Alexandru și Marioara.

 

* Suntem alături de prietenul nostru, Radu Mărginean și familia sa, la despărțirea de draga lui mamă

RODICA MĂRGINEAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace, alături de cei buni și drepți, în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate! Familia Dan Begher și familia Lucian Negruțiu. (4549)

 

* Împărtășim marea durere a prietenului nostru, Radu Mărginean, la trecerea la cele veșnice a iubitei sale mame

RODICA MĂRGINEAN.

Părintele Ceresc să odihnească sufletul ei alături de îngeri. Mângâiere și alinare familiei îndoliate! Familia Mircea Mureșan. (4550)

 

* Sincere condoleanțe transmitem doamnei Florica, la durerea pricinuită de moartea soțului 

CORNELIU URSACHE.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților! Fam. Bejan Vasile. (4551)

 

* Un ultim omagiu aducem celui care a fost credinciosul parohiei noastre,

CORNELIU URSACHE.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților, iar pe cei rămași să-i mângâie! Fam. pr. Balotă Dragomir. (4552)

 

* Sincere condoleanțe fostei mele colege Viorica Dorobanțu și fiului Adrian, la despărțirea de soțul și tatăl drag 

OCTAVIAN DOROBANȚU.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ing. Dumitru Pașca. (4553)

 

* Suntem alături de familia Dorina și Florin Bărnuț și transmitem sincere condoleanțe în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui și cumnatului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Ghilea Gavrilă și Victoria. (4554)

 

* Suntem alături și împărtășim durerea colegilor noștri, Dorina și Florin Bărnuț, în aceste momente de despărțire de fratele și cumnatul lor, trecut în veșnicie mult prea curând. Sincere condoleanțe din partea coducerii și colegilor de la S.C. Oviserga Prest S.R.L.  (4555)

 

* Un sincer gând de mângâiere și compasiune pentru colegii noștri, Dorina și Florin Bărnuț, în aceste clipe de profundă tristețe, pricinuită de pierderea fratelui și cumnatului drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Conducerea și colectivul S.C. Construcții Bihor S.A. (4556)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe colegului nostru, Nicolae Baciu, la trecerea la cele veșnice a celei care a fost mamă, soacră și bunică dragă,

ELENA BACIU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dăruiască alinare! Colegii de la Proiectare Plastor. (4558)

 

* Suntem alături de colegii noștri, Nicolae și Camelia Baciu, în greaua încercare provocată de trecerea la cele veșnice a mamei și soacrei

ELENA BACIU.

Sincere condoleanțe! Departamentul Cumpărari – PLASTOR. (4559)

 

* Transmitem sincere condoleanțe colegilor noștri, Nicolae și Camelia Baciu, în aceste grele clipe pricinuite de pierderea mamei și soacrei dragi. Fie-i țărâna ușoară! Serviciul Marketing Plastor S.A. (4560)

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 40 de zile de când s-a înălțat la Cer, draga noastră,

MAGDALENA BĂCUȘ,

de 93 ani. Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească cu Sfinții Săi! Parastasul va avea loc marți, 4 august, ora 9.30, la Catedrala Ortodoxă din Centrul Civic, la subsol. Recunoștință celor care îi vor păstra un moment de aducere aminte. Nepoata Lulu. (4538) 

 

* Cu durere în suflete și cu tristețe nemărginită, acum, la împlinirea a 8 ani de la trecerea în eternitate a iubitului nostru soț, tată, socru și bunic,

prof. BUJOR MERA,

îi aducem un pios omagiu și caldă recunoștință. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Victoria, Dan, Marcela, Loredana și Alisa-Antonia. (4562)