DECESE

 

* Nu există pe lume cuvinte ce pot exprima durerea despărțirii fulgerătoare de omul drag de lângă tine. Cu sufletul mistuit de durere, povestea noastră continuă, eu aici, tu în cer, pe veci împreună soțul meu drag

PETRE TIRLA,

de 61 ani. Rămas bun dragul meu

PETRICĂ!

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Nu te voi uita niciodată. Soția Viola în veci îndurerată. (559) 

 

* Cuvintele sunt de prisos în asemenea momente de grea despărțire de cel care a fost pentru noi

PETRE TIRLA,

frate, cumnat și unchi. Au rămas doar amintirile frumoase care pot să mai aline suferința. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică dragul nostru! Priveghiul are loc azi, 3 februarie, ora 18.00, la Biserica Ortodoxă din Șumugiu, iar slujba de înmormântare va avea loc joi, 4 februarie, ora 12.00, de la Biserica Ortodoxă din Șumugiu. Te vom păstra mereu în amintire noastră! Fratele Sandu, cumnata Dana și nepotul Șerban. (560) 

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de fratele, cumnatul și unchiul nostru

PETRE TIRLA,

plecat fulgerător dintre noi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în pace și liniște! Te vom păstra mereu în sufletele noastre! Fratele Nelu, cumnata Lucica, nepoata Ioana cu soțul Sorin, nepoata Diana cu prietenul Zoli. (554)

 

* A părăsit corabia vieții, înălțându-se la ceruri, mult prea devreme, un om cu o înaltă ținută profesioanală, morală și spirituală, nepotul și verișorul nostru drag,

ing. PETRU TIRLA.

Întreaga noastră compasiune iubitei sale soții, Viola, fiicelor sale Mirela și Paula și fraților săi, Nelu și Sandu cu familiile lor. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Tirla Ana, Sere Șerban și Nicoleta. (543)

 

* Profund îndurerați aducem un ultim şi pios omagiu verișorului nostru drag, mult prea devreme plecat,

ing. PETRU TIRLA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe cei rămași să-i mângâie în durerea lor. Berinde Claudiu și Anca. (542)

 

* Cu durere în suflet mă despart de prietenul şi colegul de birou cu care am fost împreună 21 de ani,

ing. PETRU TIRLA.

Fie-i ţărâna uşoară! Condoleanţe familiei! Ing. Baczoni Sándor. (549)

 

* Suntem alături de familia îndurerată, la marea durere pricinuită de despărţirea prematură de bunul nostru coleg,

ing. PETRU TIRLA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Colegii de la C.A.S. Bihor. (550)

 

* Împărtășim durerea familiei Tirla, la despărțirea de cel care a fost colegul nostru 

PETRE TIRLA.

Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa alături de cei drepți. Sincere condoleanțe. Federația Sindicatelor Casei Naționale de Asigurări de Sănătate București. 

 

 

* Suntem neputincioşi în faţa morţii şi a destinului de aceea ne este greu să acceptăm că nepotul nostru

PETRICĂ TIRLA

a plecat în veşnicie, atât de repede, atât de devreme. Singura noastră alinare este că a trecut într-o lume mai bună şi mai dreaptă. Condoleanţe şi compasiune familiei îndoliate şi multă putere să poată trece peste marea şi neaşteptata durere. Unchiul Ghiţă Tirla şi mătuşa Doina. (567)

 

* Regretăm profund despărţirea fulgerătoare de verişorul nostru  

PETRICĂ TIRLA.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăţia Sa. Întreaga noastră compasiune şi condoleanţe familiei îndoliate. Verişoara Lavinia Chindlea cu soţul Lucian şi familia (568)

 

* Cu durere şi multă tristeţe ne despărţim de verişorul nostru

PETRICĂ TIRLA.

Veşnică să-i fie amintirea şi pomenirea. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace. Verişorul dr. Adi Tirla cu soţia Mirela şi familia. (569)

 

* O ființă dragă nouă a luat calea spre cer. Îndoliați în suflete și plini de durere ne despărțim pentru totdeauna de scumpa noastră soție, mamă și bunică,

CORNELIA ONACA.

Lumina veșnică să te însoțească spre ceruri, iar Dumnezeu să-ți dea odihnă în Împărăția Sa! Înmormântarea va avea loc joi, 4 februarie 2021, ora 11.00, Cimitirul Rulikowski. Silviu, Lucian și Bianca Onaca. (544)

 

* Răvășită de durere îmi iau rămas bun de la prietena mea dragă,

CORNELIA ONACA,

plecată în lumea veșniciei, mult prea devreme. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să-i aducă mîngâiere și putere, în aceste momente cumplite ale vieții. Petca Elena cu familia. (548)

 

* Cu tristețe am primit vestea trecerii la cele veșnice a celei care ne-a fost o adevărată prietenă

CORNELIA ONACA.

Dumnezeu să te odihnească alături de îngeri. Sincere condoleanțe! Ana Ardelean și familia Adrian Ardelean. (562)

 

* Drum lin la cer,

NELI

dragă. Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa. Condoleanțe familiei Onaca. Familia Bailef. (564)

 

* Cu durere în suflet și lacrimi în ochi ne despărțim de draga noastră mamă, soacră și bunică,

ILEANA FILIMON.

în etate de 79 de ani. Înmormântarea are loc azi, 3 februarie 2021, ora 14.00, la Capela Haşaş, din Cimitirul Municipal Oradea. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiicele Lena și Simona, ginerii Cosmin și Lucian și nepoata Daria.

 

* Suntem alături de vecinii noștri, Dobrin și Daniel Buda cu familiile lor, la despărțirea de dragul lor părinte,

DUMITRU BUDA.

Odihnească-se în pace! Vecinii de pe str. Aluminei 78, bloc M2, sc. A, Oradea. (547)

 

* Cu sufletele copleșite de durere ne despărțim de dragul nostru fiu, soț, tată, bunic, socru,

ing. ALEXANDRU LAZA.

Nu te vom uita niciodată! Drum lin către stele! Înmormântarea va avea loc joi, 4 februarie 2021, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Dormi în pace! Familia, veșnic îndurerată.

 

* Împărtășim durerea și suntem alături de tanti Tița și de întreaga familie, cu gânduri de mângâiere și alinare în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a iubitului

SĂNDUCU - ing. ALEXANDRU LAZA.

Să-i fie somnul lin și îngerii aproape! Fam. Ionuțiu Gheorghe, din Salonta.

 

* Cu multă tristeţe şi profund regret am aflat vestea plecării dintre noi a celui care a fost,

preot LEON AGOŞTON.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi să-l aşeze între cei drepţi în Împărăţia Sa! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Florin Viorica cu familia, din Oradea. (551)

 

* Suntem alături de draga noastră cuscră, Viorica Mureşan şi familia, în aceste clipe când se desparte de bunul şi dragul ei soţ,

GHEORGHE MUREŞAN,

din Timişoara. Bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihna binemeritată, iar pe voi să vă mângâie şi să vă dea pacea Lui. Nu te vom uita niciodată,

BUNU GHIŢĂ!

Fam. Ioan, Florica, Marius şi Carmen Selegean. (552)

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Alice Scarlat, la despărţirea de tatăl drag. Sincere condoleanţe! Colegii de la C.E. „Partenie Cosma” Oradea. (553)

 

* Am aflat cu tristeţe trecerea la Veşnicie a bunului nostru coleg şi prieten,

NICOLAE-VASILE SAVU.

Am sperat şi ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar Dumnezeu a avut alte planuri. Îi vom păstra vie amintirea pentru tot restul vieţii. Sincere condoleanţe soţiei Maria şi fiicelor Diana şi Claudia cu familiile lor. Conducerea S.C. VULTURUL NEGRU S.A. Oradea.

 

* Un suflet bun s-a ridicat la cer. A fost pentru noi un coleg minunat şi prieten adevărat. Nu ne vine să credem că nu mai este printre noi şi regretăm profund plecarea către Dumnezeu a unui om bun,

NICOLAE-VASILE SAVU.

Vei rămâne mereu în gândurile şi în inimile noastre! Sincere condoleanţe familiei greu încercate! Colectivul de salariaţi ai S.C. VULTURUL NEGRU S.A. Oradea.

 

* NICU SAVU,

prietenul nostru a plecat la ceruri. Telefonul în miez de noapte ne-a adus această veste greu de acceptat pentru toţi cei apropiaţi lui. S-a stins sub privirile neputincioase ale fiicelor sale Diana (venită din Spania să-şi îmbrăţişeze non stop tatăl în ultimele zile), Claudia, care ar fi făcut orice ca să-l mai vadă în viaţă şi mult îndurerata soţie Maria. Într-o perioadă când noţiunea de prietenie este golită de conţinut,

 NICU

a fost omul pe care au putut conta toţi cei apropiați lui. A scăpat acum de viaţa tumultoasă şi merge să-şi doarmă somnul de veci, în cimitirul din Răbăgani, satul copilăriei sale. Drum bun spre stele, PRIETEN BUN! Mihai şi Luciana Bar cu întreaga familie.

 

* Grea este despărțirea de tine draga mea soție

ECATERINA MĂRGINEAN.

Acum la plecarea ta la Domnul eu rămân singur și îndurerat. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul tău blând alături de cei drepți. Înmormântarea va avea loc joi, 4 februarie 2021, ora 13.00, la Capela Sânmartin. În veci nemângâiat soțul Mărginean Ioan. (557)

 

* Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă. Te-ai stins plecând prea devreme dintre noi. Copleșiți de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame și soacre

ECATERINA MĂRGINEAN

de 79 ani. Chipul tău blând a rămas în imaginea noastră în timp ce tu te-ai retras liniștită în lumea celor drepți. Înmormântarea va avea loc joi, 4 februarie, ora 13.00, la Capela din Sânmartin. Dumnezeu să-ți vegheze somnul de veci. Fiica Lia, ginerele Adrian. (555)

 

* Cu durere adâncă în suflet mă despart de bunica mea

ECATERINA MĂRGINEAN

care mi-a fost sprijinit în toate momentele din viața mea. Înmormântarea va avea loc joi, 4 februarie 2021, ora 13.00, la Capela din Sânmartin. Nepotul Andrei cu familia. (556)

 

* Suntem alături de voi Nelu și Lia, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celei care a fost

ECATERINA MĂRGINEAN.

Verișoara Lenuța Beleneș cu familia.

 

* Suntem alături de familiile Mărginean Ioan și Marian-Adrian și Lia, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celei care a fost soție și mamă,

ECATERINA MĂRGINEAN.

Sincere condoleanțe familiei. Nelu și Marioara Beleneș cu familia.

 

* În aceste momente de adâncă durere suntem alături de cuscrul nostru, Cioica Valer și familia: fiul Alin, nora Nadia și nepotul Dragoș, la despărțirea de iubita lor soție, mamă, soacră și bunică

SILVIA CIOICA.

Înmormântarea are loc azi, 3 februarie, în cimitirul din satul Fânațe. Dumnezeu să o odihnească în pace! Cuscrii Stana Petru și Floare din Fânațe.

 

 

* Suntem alături de vecinii noștri, Viola și Alexandru, cu familia, în aceste momente de grea încercare, trecerea în neființă a scumpului soț și frate,

PETRE TIRLA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe cei rămași să îi mângâie! Vecinii din blocul PC32. (346)

 

* Ne este greu să găsim cuvinte de consolare pentru voi, Lia și Adrian, acum când vă despărțiți de iubita voastră mamă,

ECATERINA MĂRGINEAN.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihna veșnică. Nela și Nelu Balaj. (347)

 

* Sincere condoleanțe, alinare sufletească pentru Lia și Adrian Marin la despărțirea de mama lor dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Codruța și Ionel Vila. (348)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Tristă, sumbră, plină de lacrimi și durere este ziua de 3 februarie, când în urmă cu un an a plecat dintre noi mult iubitul nostru soț, tată și bunic

GHEORGHE PINTEA.

Ne-au rămas lacrimile dureroase, florile și lumânările duse la mormânt. Nu te vom uita niciodată suflet blând și iubitor și dorim ca bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Soția Maria, fiul Gheorghe, fiica Diana, nora Simona, nepoții Raul și Denisa. (561) 

 

* Cu toate că timpul trece în ochi avem lacrimi de tristețe, un mare dor de părinții noștri, plecați din această lume la cele veșnice, mama

MARIA FĂȘIE,

decedată în 2006, tata

DUMITRU FĂȘIE,

decedat în 1993, din satul Șauaieu. Ne amintim cu mult drag de voi și-L rugăm pe bunul Dumnezeu să vă dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Recunoștință celor care le vor dărui o clipă de aducere aminte! Fiul Ioan cu familia, fiica Silvia cu familia. (546)