DECESE

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru domnul dr. Hodișan Liviu, în clipele de imensă durere pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Sincere condoleanțe. Colectivul Dispensarului TBC Oradea.

 

* Cu adânc regret anunțăm trecerea la cele veșnice, la data de 1 februarie 2024, a colegei noastre

SANDA BALINT,

la vârsta de 53 de ani. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colectivul Casei Județene de Pensii Bihor. (4610)

 

* IN MEMORIAM.

Am aflat cu tristețe de plecarea spre Calea irevocabilă a veșniciei a două remarcabile personalități de pe Valea Crișului Negru Superior,

prof. PETRU VESA

 din orașul Ștei și

prof. ANTON NAGHIU

din orașul Beiuș. Doi colegi, doi prieteni, doi OAMENI apropiați. Luminați colaboratori în domeniul generos al educației și culturii. Le doresc odihnă veșnică iar familiilor profundul sentiment de compasiune. Prof. univ. dr. Cornel T. Durgheu.

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre, doamna judecător Felicia Toader, pricinuită de decesul bunicului drag şi ne exprimăm profunda compasiune. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Colectivul Secției I-a civilă a Curții de Apel Oradea. (4611)

 

* În aceste momente triste suntem alături de tine Dacian și de întreaga ta familie, la despărțirea de cel care a fost tată, socru și bunic

GHEORGHE FONCEA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa, iar îngerii să-i poarte sufletul în loc luminat, în loc cu verdeață, unde nu este durere, nici întristare, nici suspinare. Sincere condoleanțe din partea mătușii Maria, Florica și Ioana cu familiile.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a unui suflet minunat și iubitor, mama, soacra și bunica 

FLOARE PURDE,

în vârstă de 80 ani. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 3 februarie, ora 13.00, la capela din comuna Sâmbăta. Dumnezeu să-ți așeze sufletul în Împărăția Sa. Fiul Mihai cu nora Claudia, nepoții Mihai și Vlad. (4614)

 

* Cu inimile îndurerate, vă anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care ne-a fost mamă și bunică   

FLOARE PURDE. 

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Fiul Viorel cu nora Mariana, nepotul Cătălin cu familia. (4615)

 

* Împărtășim durerea colegilor noștri, Mihai și Viorel și ne exprimăm profunda noastră compasiune în aceste momente de tristețe și suferință când se despart de mama lor. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colegii de la Technova. (4616)

 

* Iubitorii fotbalului beiușan sunt alături de familia Romaneț Remus prin decesul scumpei lor mame

ROMANEȚ FLORICA,

din Beiuș. Dumnezeu săi dea odihnă veșnică, iar familiei condoleanțe. Nelu Bondor.