DECESE

 

* „Oh! Cum plâng sărmanii,

Cum se tânguiesc atunci

Dacă văd că n-au pe nimeni

De-ajutor pe asta lume.”

IOAN FOIA,

PETRU BAICU,

VASILE-GHEORGHE-ALEXANDRU PITIC,

VIOARA BARŞA,

JOZSEF VADAS,

MARIA PUŞCAŞ,

SUSANA ZIMA,

TEODOR HEPEŞ,

SILVIA MINGHIAR,

IOSIF PETROVICS,

TIBOR KORODI,

KAROLY-MIHALY MATYASI,

ILONA MESZAROS,

IOSIF-LUDOVIC SELEGEAN,

MARGIT-ROZALIA BENEDEK,

MARIA AMBRO,

MARIA LASCU,

ARPAD-OTTO MUDRA,

BALINT BANTO,

MAGDOLNA NAGY,

MIRCEA-PETRU HEGHEDUS.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funenare Non Stop La Capătul Drumului S.R.L.

 

* Un ultim omagiu distinsului medic,

dr. PETRU CRIŞAN,

după o viaţă dedicată salvării copiilor. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Secţiei Pediatrie II, Spitalul Clinic Municipal Oradea. (4)

 

* Sincere condoleanţe familiei îndoliate, la dureroasa despărţire de cel care a fost un profesionist desăvârşit, distinsul medic,

dr. PETRU CRIŞAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Secţiei Pediatrie III, Spitalul Clinic Municipal Oradea. (5)

 

* Împărtăşesc durerea bunei mele colege, dr. Marilena Crişan şi a familiei, în aceste grele momente în care se despart de cel care a fost stâlpul casei, soţ, tată, bunic,

dr. PETRU CRIŞAN,

distins chirurg pediatru, aprecit pentru activitatea profesională şi viaţa trăită cu multă demnitate. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Sincere condoleanţe! Dr. Maria Porumb. (3)

 

* Cu o durere sufletească nemăsurată mă despart pentru totdeauna de

MARIA CUCU,

născută MIERE, care la 30 decembrie 2021, după o luptă îndelungată cu o boală necruţătoare, a fost învinsă. Mă rog lui Dumnezeu să-i aşeze sufletul delicat de-a Dreapta Sa, în ceata bine plăcuţilor Săi, în loc luminat şi să-i vegheze odihna veşnică. Iubirea şi amintirea ei le voi păstra în suflet până la sfârşitul zilelor mele. Înmormântarea are loc azi, 3 ianuarie, ora 11.00, de la Capela Haşaş. Soţul Octavian Cucu. (2)

 

* Ne despărţim cu mare durere sufletească de scumpa noastră,

MARIA CUCU,

(mama MIA). Ai fost şi vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să-ţi primească sufletul în Împărăţia Cerurilor. Sincere condoleanţe soţului Cucu Octavian! Mihai şi Adriana Ion, familia Lăzuran Mihai şi Lucia. (1)

 

* Un gând de alinare şi mângâiere pentru familia Ambro Teodor, în această grea încercare pricinuită de trecerea în veşnicie a soţiei

MARIA AMBRO.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Cuscrii Zuz Nicolai şi Mariana.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm încetarea din viaţă a dragului nostru soţ, tată, socru, bunic şi străbunic

IOSIF LUDOVIC SELEGEAN,

92 ani. Înmormântarea va avea loc marţi, 4 ianuarie 2022, ora 13.00, Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* „Starea sufletului dincolo de mormânt este continuarea stării sale pământeşti, fie de viaţă, fie de moarte.” (pr. Arsenie Boca)

Ne este foarte greu să găsim cuvinte pentru aceste momente, când o inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun şi blând s-a ridicat la ceruri, a plecat fără să spună nimic, a murit în tăcere, mângâiată de bunul Dumnezeu. Cu durere în suflet, cu ochii plini de lacrimi ne despărţim de buna noastră mamă, soacră, bunică şi străbunică,

MARIA LASCU,

de 84 de ani. Rugăm pe Milostivul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Cerească! Înmormântarea va avea loc în 4 ianuarie 2022, ora 11.00, Capela Haşaş din Cimitirul Municipal. Fiica Silvia Dobai cu familia, fiul Dorin Lascu cu familia, nora Oltiţa Lascu cu familia şi nepotul Adrian Lascu, rămân nemângâiaţi şi îndureraţi.

 

* Suntem alături de prietenii noştri, Victor, Ramona, Nicuşor, în marea durere a trecerii în lumea celor drepţi a tatălui, socrului, bunicului

VALERI COBILEANSCHI.

Odihnă veşnică! Familiile Bugnariu Florin şi Gavril. (7)

 

* Colectivul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 45 Oradea își iau rămas bun de la colega și prietena

CORNELIA BLAGA,

profesor pentru învățământul preșcolar. Sincere condoleanțe și întreaga compasiune transmitem pe acestă cale familiei greu încercate. Drum lin printre îngeri!

 

 

COMEMORĂRI

 

* Astăzi se împlinesc 20 de ani de dor nespus, de lacrimi şi durere, de când a plecat pe drumul veşniciei draga noastră soţie şi mamă,

MARIOARA RUS,

la vârsta de numai 43 de ani. Te vom purta veşnic în sufletele noastre şi ne vom aminti cu drag de clipele fericite, pe care ni le-ai dăruit. Dumnezeu să te odihnească în pace, în Împărăţia Sa! Soţul Mihai şi fiica Mihaela. (4773)