DECESE

 

* Un gând de alinare şi compasiune pentru Adina, Ştefan şi Marius, la plecarea la ceruri a dragii lor mame soacre şi bunici

ELENA.

Îngerii să-ţi poarte sufletul spre  raiul ceresc, iar Domnul să te odihnească în lumina Sa, draga noastră ŢUCA. Veronica şi Dorin Vesa.

 

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet frumos s-a ridicat la ceruri lăsând în urmă lacrimi şi suferinţă, cea care a fost soţie,

IRINA TRIPON.

A încetat din viaţă la vârsta de 77 ani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 4 martie, ora 15.00, din Capela Haşaş, Cimitirul Municipal Oradea. Soţul Gavril. (637)

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi inimile zdrobite de durere ne despărţim pentru totdeauna de scumpa noastră mamă şi soacră,

IRINA TRIPON,

de 77 ani. Vorba ei bună, privirea blândă şi dragostea care ne-a purtat-o nu le vom uita niciodată. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Stâlpul are loc azi, 3 martie 2022, ora 19.00, la Capela Orăşenească, iar înmormântarea în data de 4 martie 2022, ora 15.00, la Capela Haşaş. Fiul Gavril şi nora Dana. (635) 

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart de cea mai scumpă mamă,

IRINA TRIPON,

în vârstă de 77 de ani. Pentru tot ce a făcut pentru noi în această viaţă îi mulţumim şi-L rugăm pe bunul Dumnezeu să oodihnească în pace! Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 4 martie 2022, ora 15.00, la Capela Haşaş. Fiul Emil, nora Camelia şi nepotul Emilian-George. (634)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă nemărginită durere. Dumnezeu să o odihnească în pace, pe draga noastră bunică,

IRINA TRIPON.

Nepoţii Gabriela şi Dan. (636) 

 

* Pios omagiu de dragoste şi recunoştinţă scumpei noastre mătuşi,

IRINA TRIPON.

Drum lin spre stele! Nepoata Valentina Tripa şi familia. (638)

 

* Drum lin spre cer, draga noastră mătuşă

IRINA TRIPON.

Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Nepoţii Ana şi Valer Dragoş. (639)

 

* În aceste zile triste de durere, ne alăturăm familiei Baciu din Geneva, prin trecerea în neființă a celui care a fost un OM BUN, cu inima mare, drag nouă tuturor, domnul

NELU BACIU,

născut în 1944, în Tilecuș. Toți care te-am cunoscut nu te vom uita niciodată. Odihnește-te în pace. Fam. Cosma Fl., din Tileagd.

 

* Mamă, ai putea să vii înapoi și să mai stai o vreme? Vreau să-ți aud vocea și să-ți mai văd zâmbetul. Vreau să te strâng în brațe puternic și să nu îți mai dau drumul să pleci și mai ales să-ți spun cât de mult TE IUBESC, cea care ne-ai fost mamă, bunică și soacră

FLOARE TĂUT,

în vârstă de 84 ani, (născută LEUCE), din satul Haieu. Stâlpul are loc azi, joi, ora 18.00, iar înmormântarea va avea loc vineri, 4 martie, ora 13.00, la Capela din Băile 1 Mai. Te iubim și te vom iubi cât vom trăi pe acest pământ. Fiica Ioana, nepoata mult iubită Alexandra și ginerele Liviu. (619)

 

* FLOARE TĂUT

te-am iubit foarte mult, te voi plânge mereu! Cel care îți duce lipsa fiul Olimpiu cu familia. În rugăm pe bunul Dumnezeu să îți așeze sufletul curat printre îngeri. Odihnă veșnică! (620)

 

* Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea. Te vom iubi mereu, mamă dragă

FLOARE TĂUT. 

Fiica-Camelia cu soțul Cornel. (621)

 

* Draga mea soră,

FLOAREA,

ai luptat din răsputeri cu boala, dar ai fost învinsă. Chipul tău luminos și blajin, bunătatea ta, vor rămâne veșnic în inimile noastre. Dormi în pace, suflet drag și bun! Nu te vom uita niciodată! Sora Ana cu familia. (622)

 

* Cu inimile îndurerate ne despărțim de cumnata și mătușa noastră

FLOARE TĂUT.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Cumnata Ida cu familia. (624)

 

* Lacrimile se usucă, dar rănile rămân. O lumânare aprinsă și o rugăciune pentru sora mea

FLOARE.

Dormi în pace, suflet bun! Fratele Traian Leuce cu familia. (623)

 

* Cu inimile frânte de durere, suntem alături de voi dragii noștri, la despărțirea de mama voastră dragă,

FLOARE TĂUT.

Din partea familiei Florea Aneta și Călin. (625)

 

* Suntem alături de dragii noștri, Gabi și Dana Tripon, acum când își iau rămas bun de la cea care a fost o mamă și o soacră minunată

IRINA TRIPON.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Familiile Mancia Mircea și Mancia Mircea jr. (626)

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Eva Tirpe şi de familia acesteia, la marea durere pricinuită de trecerea în lumea veşniciei a mamei soacre. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Liceului Ortodox „Ep. Roman Ciorogariu” Oradea. (631)

 

* Cu inima zdrobită anunțăm plecarea pentru totdeauna dintre noi, tot cu zâmbete și veselie,

ILEANA KUSZTURA (BABUCI),

cea mai bună soție, mamă și bunică. A trăit 60 de ani. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Ziua înmormântarii o vom anunța ulterior. Familia îndurerată: fiica Ilona (Bogi), soțul Sergiu, nepotul Giulio, fiul Roland Cristian și soția Andrea Iren, soțul Carol (Karcsi), mama Kovacs Ileana.

 

* Un ultim omagiu, alinare, mângâiere şi sincere condoleanţe familiei celei care a fost

dr. NATALIA BUCIU.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegiul Medicilor Bihor. (632)

 

* Mângâiere, alinare şi sincere condoleanţe familiei, la trista despărţire de cea care a fost

dr. ILDIKO BOHACS.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegiul Medicilor Bihor. (633)

* Cu regret iubitorii fotbalului beiușan anunță cu durere trecerea în neființă a profesorului de educaţie fizică și sport,

IOAN ILE,

din Beiuș. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Bondor Liviu, Bondor Ionel, Boldi Nicolae, Coroiu Marcel.

 

 

 

COMEMORĂRI 

 

* Un pios omagiu la împlinirea a 31 de ani de la trecerea în neființă a celei care a fost 

prof. FLORICA VENTER, 

din Aștileu. Te vom păstra veșnic în amintirea noastră. Fiul Călin, cu familia. (35)

 

* Se împlinesc 6 ani de când cel pe care l-am iubit atât de mult, soțul, tatăl, socrul și bunicul nostru drag,

GHEORGHE ABRUDAN

a plecat de lângă noi. Pentru bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat, păstrăm în inimile noastre chipul său blând și presărăm din buchetul neuitării lacrimi și flori pe tristul său mormânt. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Florica, copiii Geanina și George, cu familiile lor. (36)

 

 

* Timpul se scurge, dar rămân amintirile, lacrimile, durerea în suflet, un gol care nu poate fi înlocuit niciodată, acum la împlinirea a 9 ani, dragă mamă,

MARIA CUC,

de când ai plecat dintre noi, iar tu

MIHAIELA MOZA,

te-ai dus lângă Isus, acum 29 ani. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Vă vom păstra veșnic în inimile noastre. Mama și fiica Viorica, fiul și unchiul Ghiță Cuc, sora, nepoata și sora Keller Mirela cu soțul Wolfgang, nepoții Beatrice și Lukas Keller. (627) 

 

* Rugăciuni, lumânări aprinse, multe flori pe mormântul tău,

BRUNO DERER.

Azi, 3 martie 2022 când se împlinesc 28 de ani, de când, copil fiind, la doar 16 ani, ca un înger te-ai înălțat spre Cerul Sfânt. Te iubim mult! Mama Liliana, tata Ferenc, Beatrice, sora ta dragă. (629) 

 

* Au trecut 40 de zile de lacrimi și durere de când ne-a părăsit buna noastră soră, cumnată și mătușă

ELENA NAGY,

din Săcueni. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească! Îndurerată sora Elisabeta Baciu cu familia. (608)

 

* Cu tristețe și amărăciune comemorăm 2 ani de la plecarea la cele veșnice a soțului, tatălui și bunicului nostru drag

DUMITRU MIHUȚA.

Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Soția Leontina, fiii Sorin și Mircea cu familiile. (628)