DECESE

 

* Cu lacrimi în ochi şi durere în suflet ne despărţim de dragul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

TEODOR BARBONȚA

Înmormântarea are loc în data de 4 martie 2023, ora 11.00, la Capela Haşaş. Vei rămâne veşnic în inimile noastre! Soţia Liana, fetele Diana şi Adela, ginerii Cosmin şi Dan şi nepoţii Carina, Miruna şi Toni.

 

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, aproape de Dumnezeu, iar noi cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la fratele şi cumnatul nostru

Prof. CFM TEODOR LULU BARBONŢA.

Cât a trăit l-am iubit, cât vom trăi îl vom plânge. În veci îndureraţi Ionel şi Eva Barbonţa.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Ardelean Maria-Manuela și ne exprimăm profunda noastră compasiune în aceste momente de tristețe și suferință când se desparte de socrul ei. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe, Mela! Colegii BRD Corporate Bihor și Sălaj.

 

* Pios omagiu și gânduri de recunoștință celei care, pentru familia noastră, a fost omul ce s-a distins prin bunătate, generozitate, echilibru și rafinament interior, modestie și naturalețe:

OPRIȘ MĂRIOARA,

mătușa și nașa noastră. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace, iar celor din familie să le dea puterea de a trece cu bine prin momentele de grea încercare! Adrian, Monica, Iulia, Ioan și Mihai Popovici.

 

* Un gând de alinare Minolei și lui Vlad Opriș, la ceasul Marii Treceri în veșnicie a mamei lor,

MĂRIOARA,

omul prețuit și iubit de noi toți, omul care a răspuns, invariabil, ,,prezent” în fața fiecărei îndatoriri a vieții. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Tolia și Minodora Popovici.

 

* Sincere condoleanțe copiilor Minola și Vlad Opriș în aceste momente de durere priciniute de decesul mamei dragi,

MARIOARA OPRIȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia Sava Octavian și Sava Rozalia.

 

* La ceas de grea încercare, suntem alături de dragii noștri vecini, Minola și Vlad în marea durere pricinuită de pierderea fulgerătoare a preaiubitei lor mame,

MARIOARA OPRIȘ.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul blând! Kutasi Erzsebet și Kutasi Sanyi cu familia.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Pe această cale exprimăm sincere condoleanțe colegei noastre Alina Matiu, la pierderea tatălui drag,

IOAN DUMA.

Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor.

 

 * Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a unui suflet minunat și iubitor, mama, soacra și bunica 

ILEANA MOȘ (LENUȚA),

în vârstă de 75 ani. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 4 martie, ora 13.00, la Capela Orășenească. Dumnezeu să-ți așeze sufletul în Împărăția Sa. Copiii cu familiile lor. (3151)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de cea care a fost soție, mamă, soacră și bunică

MARIA GHITEA,

în vârstă de 70 ani. Slujba de înmormântare are loc azi, 3 martie 2023, ora 13.00, la Cimitirul din localitatea Toboliu. Te vom păstra veșnic în inimile noastre! Soțul Viorel, fiul Viorel cu familia, fiicele Mariana și Lenuța cu familiile. (3147)

 

* Cu ochii înlăcrimați și sufletul îndurerat ne luăm rămas bun de la sora

MARIA GHITEA.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Sa cea cerească. Fratele Durgheu Gheorghe și surorile Mocanu Gabriela și Durgheu Florița cu familiile. (3148)

 

* Mulțumim tuturor celor care au fost alături de mama, 

FLOARE FIREZ,

în ultimele sale luni de viață, alinându-i suferința trupească și sufletească. Mulțumim acelor rudenii și prieteni care, în mod constant, și-au făcut timp să o viziteze și celor care au păstrat, zi de zi, contact telefonic, cu ea, dându-i încredere, curaj și speranță. Mulțumim pentru mesajele de rămas bun, atât de sincere și calde, care ne-au consolat în durerea și pierderea noastră. Mulțumim celor care au condus-o, pe mama, pe ultimul său drum, împodobind-o, regal, cu splendide flori, în semn de respect, iubire și apreciere. Mulțumim celor din depărtare, care s-au rugat pentru mama și i-au aprins o lumânare, la plecarea ei spre cele veșnice. Nu găsim suficiente cuvinte de mulțumire pentru cei care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru mama și pentru noi. Și, cu siguranță că, de acolo, de sus, mama, de asemenea, vă mulțumește, vă îmbrățișează, pe toți, cu mult drag, și vă roagă să nu o uitați. Sanda și Alin Meseșan. (3150)  

 

* Cu durere, regrete și multă tristețe camarazii din A.N.C.M.R.R. „Gl. Traian Moșoiu” - Filiala Bihor, anunță plecarea la cele veșnice a camaradului și colegului nostru

lt. col. (r.) NICOLAE-MIHĂIȚĂ DONDONICI,

un ofițer de excepție, un coleg desăvârșit, care a dovedit în toate împrejurările omenie, generozitate, spirit de echipă. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei condoleanțe și întreaga noastră compasiune. Președintele A.N.C.M.R.R. „Gl. Traian Moșoiu” col. (rtg.) Anghel Ursu. (3153)

 

* Despărțirea de părinții care ți-au dat viață, care te-au înconjurat cu atâta dragoste, care au făcut totul pentru tine este foarte grea. Tatăl nostru drag

IOAN GILLA

s-a dus în liniște la Domnul la vârsta de 80 de ani. Mulțumim dragă tată pentru toată dragostea și jertfa pe care ne-ai arătat-o toată viața. Să ai parte de primăvara cerească și Bunul Dumnezeu să te primească în brațele Sale! Te iubim și nădăjduim să ne revedem la Înviere. Înmormântarea va avea loc sâmbătă 4 martie 2023, de la ora 13.00, la Capela Ortodoxă din satul Făncica. Fiul Pr. Nicolae și nora Adina Gilla. (3156)

 

* Ne despărțim cu tristețe de cumnatul și unchiul nostru 

IOAN GILLA

din Făncica, dar îl vom păstra mereu în amintire. Suntem alături de voi Nicolae și Adina, în această mare încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Nemeș Ioan, familia Șanta Ionel, familia Martin Ioan. (3157)

 

COMEMORĂRI

 

* Nimic nu poate alina dorul și durerea lăsate în urma plecării în veșnicie, acum 1 an de zile, a dragului nostru soț, tată, socru și bunic

TIBERIU MOLNAR.

Preabunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul său bun în liniște și pace! Parastasul va avea loc sâmbătă, 4 martie 2023, la ora 8.00, la Biserica „Sfântul Duh Mângâietorul”, din Ioșia Nord. Familia mult îndurerată. (3134)

 

* A trecut un an de când adoratul nostru

prof. dr. AMORIN REMUS POPA

a trecut în lumea umbrelor. Pentru tot ce a însemnat pentru noi îi datorăm iubire, neuitare udate cu lacrimi amare. Prezența lui ca înger păzitor ne dă putere să mergem mai departe și să-i omagiem memoria. Mulțumim tuturor celor care nu l-au uitat și care au fost lângâ noi în această cumplită durere. Să-i fie memoria binecuvântată și odihna liniștită. Mama Sarmiza, soția Marilena și iubita lui fiică Loredana. (3140)

 

* Se împlinesc 11 ani de când ai plecat în veșnicie dragul nostru soț, tată, socru și bunic

TEODOR CRĂCIUN - UCU

Anii au trecut dar durerea a rămas aceeași ca în ziua plecării tale pentru totdeauna. Parastasul și rugăciunile în memoria ta vor avea loc în data de 4 martie 2023 la Biserica "Sfânta Vineri" din Parcul Țăranilor. Odihnă veșnică binemeritată. Soția Doina, fiul Florin și fiica Mihaela cu familiile.

 

* O lacrimă, o floare, o lumânare, o sfântă rugăciune pentru tine, copilul nostru drag

BRUNO DÉRER

azi, când se împlinesc 29 de ani de când, la doar 16 ani, te-ai înălțat spre Cerul Sfânt. Să-ți fie somnul lin și îngerii aproape! Cu mult dor: tata Ferenc, mama Liliana și sora Beatrice cu familia. (3149)

 

* Se împlinesc 7 ani de când cel pe care l-am iubit atât de mult, soțul, tatăl, socrul și bunicul nostru drag

GHEORGHE ABRUDAN

a plecat de lângă noi. Pentru bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat, păstrăm în inimile noastre chipul său blând și presarăm din buchetul neuitării lacrimi și flori pe tristul său mormânt. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Florica, copii Geanina și George, cu familiile lor.