DECESE

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun şi iubitor s-a ridicat la cer lăsând în urmă un gol imens şi o durere nemărginită. Cu ochii înlăcrimaţi şi inimile cernite de durere anunţăm trecerea la cele veşnice a celei mai dragi fiinţe, iubita noastră mamă,

FLOAREA GOGUŢ.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 31 august, ora 13.00, de la Capela din localitatea Cociuba-Mare. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu s-o odihnească la dreapta Sa şi de acolo să ne vegheze mereu. Te vom purta mereu în suflete! Familia îndoliată. (2063)

 

* Suntem alături de mătușa Florica și verișorii noștri, Mirela Pater cu familia și Cristian Buștea cu familia, în aceste momente dureroase când se despart de cel care a fost soț, tată și bunic drag și iubitor,

ALEXANDRU BUȘTEA.

Dumnezeu să-l ierte și să se odihnească în iubirea și pacea Lui! Sorin Buștea cu familia și Delia Iova cu familia. (2051)

 

*Cu gândul și tot sufletul suntem alături de familiile lui Cristian Buștea și a Mirelei Pater, acum când se despart de tatăl, socrul și bunicul lor,

ALEXANDRU BUŞTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Delia și Mircea Pop.

 

* Suntem alături de Mirela și Cristian, Cristiana și Sorin și de Alexa și Bogdan, acum când se despart de tatăl, socrul și bunicul lor,

ALEXANDRU BUŞTEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Dorina și Marcel Roșca.

 

* Suntem alături de colega noastră, Mirela Pater, la trecerea în neființă a tatălui drag. Decanatul și Secretariatul Facultății IETI. (2053)

 

* Suntem alături de colega noastră, Mirela Pater și de familia ei, în aceste momente de grea suferință. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familia Mircea și Cornelia Gordan. (2054)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veşnice a domnului,

ALEXANDRU BUŞTEA,

fost director comercial la societatea Vulturul Negru S.A. Oradea. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate. Conducerea şi colectivul de salariaţi de la Vulturul Negru S.A. Oradea.

 

* Cu ochii înlăcrimați și cu inimile zdrobite de durere ne despățim pentru totdeauna de dragul nostru soț, tată și bunic

prof. MIRCEA NEGREA,

în vârstă de 76 de ani, om de mare noblețe și dedicare sufletească. Vom păstra mereu în sufletele noastre amintirea chipului tău drag și a sufletului tău bun. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Cerurilor! Înmormântarea are loc azi, 30 august 2022, ora 12.00, la Capela Hașaș. Soția Maria, fiul Marius, nora Olivia și nepotul Oliver. (2058)

 

* Aducem un ultim omagiu distinsului nostru văr,

prof. MIRCEA NEGREA.

Suntem alături de îndoliata familie. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Rodica și Marius Costin. (2055)

 

* Sincere condoleanţe doamnei ec. Maria Negrea, la pierderea ireparabilă a soţului,

prof. MIRCEA NEGREA,

deasemnea un om de mare stimă ca tată, socru şi bunic. Prietena, ec. Florentina Ciortan. (2061)

 

* Regretăm decesul prietenului nostru,

prof. MIRCEA NEGREA.

Dumnezeu să-l ierte și să-i așeze sufletul în mijlocul drepţilor. Sincere condoleanţe familiei! Fam. Nistor Ioan.

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de distinsul

dr. EUGEN BĂLAȘ.

A fost o bucurie și o onoare să avem alături de-a lungul anilor acest om înțelept, care știa cu o simplitate elegantă să-și trăiască iubirea de Dumnezeu, de familie, de țară și cei încredințați spre vindecare. Dumnezeu să-l odihnească în pace, alături de iubita soție,

prof. OTILIA,

în Împărăția Cerurilor. Sincere condoleanțe familiei! Asociația „Reuniunea Mariană și Viața Ascendentă” Catedrala „Sf. Nicolae” Oradea. (2057)

 

* S-a înălţat la ceruri sufletul unui mare specialist, un bun creştin şi un OM adevărat,

dr. EUGEN BĂLAȘ.

Fie-i ţărâna uşoară şi memoria eternă! Sincere condoleanţe familiei! Prof. Tăutu Doina şi dr. Pop Maria. (2064)

 

* Suntem alături de colega noastră, Popa Marioara, la marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a mamei sale. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colegii de la AJF Bihor-Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice. (2056)

 

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm trecerea în nefiinţă a soţului, tatălui şi bunicului drag

GHEORGHE NEGRUŢ,

68 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 31 august, ora 15.00 de la Capela Haşaş. Amintirea lui va rămâne veşnic în inimile noastre. Soţia Angela, copiii Valentin cu soţia Alexandra, Angelica cu soţul Marius, nepoţii Ştefan şi Mihai.

 

 

* Cu lacrimi în ochi şi sufletele îndoliate, ne despărţim de dragul nostru frate, cumnat şi unchi,

GHEORGHE NEGRUŢ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu ca sufletul său să se odihnească în Împărăţia Sa. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică! Sora Maria cu copiii Florin şi Otilia cu familiile.

 

 

* Împărtăşim durerea surorii mele, la despărţirea de cel care a fost tată, soţ, bunic iubitor,

GHEORGHE NEGRUŢ,

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie! Cumnata Buzdugan Adriana şi Dan.

 

* Suntem profund îndureraţi de vestea trecerii mult prea devreme la cele veşnice a unui om deosebit,

GHEORGHE NEGRUŢ,

cel care a fost coleg, prieten şi director al societăţii MONITA S.R.L. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace şi să aducă alinare familiei îndurerate! Colectivul S.C. MONITA S.R.L. (2062)

 

* Pentru anii pe care i-a pretrecut alături de noi, ca un bun coleg ce ne-a fost, aducem un ultim omagiu celui care a fost

GHEORGHE NEGRUŢ,

fost director general la MONITA S.R.L. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea Plastor Trading S.R.L.

 

* Deplângem încetarea din viață a prietenului și colegului nostru

GHIȚĂ NEGRUȚ.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fam. Timoce. (168)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu inima îndurerată amintesc că se împlinesc azi, 30 august 2022, 16 ani de când iubitul meu tată,

ing. MARIUS-ALEXANDRU CHIȘ,

a plecat de lângă mine, lăsându-mă singur și întristat. Doamne așează-l de-a dreapta Ta împreună cu aleșii Tăi! Fă, Doamne, să-i strălucească lumina cea fără sfârșit. Te voi iubi mereu! Odihnește-te în pace, suflet drag! Nu te voi uita niciodată! Trăiesc cu speranța revederii în ceruri, când vom fi din nou împreună. Fiul Bogdan Marius, în veci nemângâiat. (2040)