DECESE

 

* ”Cât asculți de Dumnezeu, atât ascultă și Dumnezeu de tine”

AUREL FÂȘIE,

SILVIA MARIAN,

ILONA BALINT,

LAJOS EGRI,

IRINA BALLA,

ELVIRA-DOINA BRISC,

PETRU LASCU,

CRISTIAN GEORGESCU,

IULIANNA GYORFI,

FLOARE FLORIȘ,

KATALIN BORSOS,

VIRGINIA STEGERAN,

MARIA KAIN,

PIROSKA MOLNAR,

MIRCEA-DAN BRAZDĂ,

PETRU IAMBOR,

ERZSEBET SZILAGYI,

MARIA SARCA,

FLORIAN DUMA. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Un ultim omagiu celei care a fost

învățătoare DOINA BRISC,

pedagog de valoare a județului Bihor. Un gând de alinare, vouă, Ciprian, Cristina și copiilor. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Familia dr. Mihailov Mariana. (1822)

 

* Suntem alături de distinsa familie dr. Brisc Ciprian și Cristina, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei și soacrei dragi

înv. DOINA BRISC.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Familia dr. Dima Răzvan și Raluca. (1821)

 

* Un ultim omagiu distinsei doamne

înv. DOINA BRISC.

Gânduri de alinare și compasiune fiului Ciprian cu soția Cristina și nepoților Andrada cu soțul Florin, Adelina și Ciprian junior. Familia Lucaciu Alexandru și familia Lucaciu Aron Cătălin. (1817)

 

* Suntem alături de medicul nostru șef, conf. dr. Ciprian Brisc, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei dragi,

DOINA-ELVIRA BRISC.

Un gând de sinceră compasiune și alinare întregii familii îndurerate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Colectivul Laboratorului de Endoscopie digestivă și Clinicii Gastroenterologie. (1827)

 

* În ajunul Nașterii Domnului, discret și demn, așa cum a fost și în viață, a trecut la cele veșnice

înv. ELVIRA-DOINA BRISC.

Suflet drag, ați fost un dascăl de excepție a multor generații. Nu vă vom uita niciodată chipul blând. Cale lină spre Împărăția Cerului! Sincere condoleanțe familiei dr. Brisc Ciprian. Locatarii bl. AN 33, str. C-tin Brâncuși nr. 12. (1823)

 

* Cu tristețe și adânci regrete am primit vestea morții doamnei

înv. ELVIRA-DOINA BRISC.

A trecut în eternitate un dascăl de excepție, deschizătoare de drum a multor generații. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei dr. Brisc Ciprian. Fam. Zoe și Mihai Vidican. (1824)

 

* Suntem alături de dr. Ciprian Brisc, soția Cristina și întreaga familie greu încercată, la durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a celei ce le-a fost o mamă iubitoare, soacră și bunică ocrotitoare

DOINA BRISC.

Părintele Ceresc să o odihnească între cei bine plăcuți Lui, iar asupra familiei îndoliate să reverse mângâiere și alinare. Dorina și Horică Stanciu cu familia.  

 

* Un ultim omagiu celui care a fost

ing. CRISTIAN GEORGESCU,

distins specialist, om de mare noblețe sufletească. Sincere condoleanțe familiei! Familia dr. Mihailov Mariana. (1823)

 

* Cu durere în suflet, ne despărțim de bunul nostru prieten

CRISTIAN GEORGESCU,

care în Ziua Sfântă a numelui, a pierdut lupta cu boala și îndelungata suferință. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i fie veșnică pomenirea! Lui Catrinel și copiilor, mângâiere sufletească și puterea de a trece peste aceste momente triste și dureroase. Monica și Traian Lazăr. (1818)

 

* Suntem alături de doamna Georgescu Catrinel și familia sa, acum când se desparte pentru totdeauna de bunul ei soț

CRISTIAN GEORGESCU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Laza Teodor. (1920)

 

* Un ultim şi pios omagiu celui care a fost,

CRISTIAN GEORGESCU.

Sincere condoleanţe şi toată compasiunea noastră familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Colectivul de la Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Oradea.

 

* Cu profundă durere și lacrimi în ochi ne despărțim de bunul nostru prieten de-o viață

ing. CRISTIAN GEORGESCU.

Odihnește-te în pace OM BUN! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Bărui Victor cu familia. (1842)

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost un prieten drag

ing. CRISTIAN GEORGESCU.

Condoleanțe întregii familii. Angela și Tiberiu Berger. (1843)

 

* Suntem alături de soția Catrinel și copii la marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a soțului și tatălui

ing. CRISTIAN GEORGESCU

care a fost colegul și prietenul nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aducă alinare familiei. Fam. Sârbu Tiberiu și Afrodita. (1844)

 

* A trecut în veșnicie un om minunat,

ing. CRISTIAN GEORGESCU.

Sincere condoleațe familiei îndurerate. Odihnească-se în pace! Fam. prof. Teodor Jurcuț. (1845)

 

* Ne-a întristat nespus vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre de clasă,

OANA VARGA.

Vom păstra mereu în suflet amintirea caldei noastre colegialități și prietenii. Drum lin! Colectivul clasei a 12-a D Economic. (1829)

 

* Un gând de alinare familiei îndoliate la despărțirea de

IOAN LEURINȚIU.

Suntem alături de fiica Ramona Achim cu familia. Fam. Moldovan Lia, Dănuț și Ada. (1830)

 

* În freamătul colindelor de Crăciun un cor angelic îl însoțește spre lumea eternă pe dragul nostru prieten și consătean,

dr. ing. NICOLAE CUCU.

Înzestrat cu virtuți și haruri alese și cu o dragoste inegalabilă în glia natală și față de oamenii și tradițiile locului, cred că el va străluci pe cer în chip de stea, un astru luminos ale cărui vibrații vor emite în eter priceasna ”Nădejdea mea e numai la Tine Doamne”, pe care

NICU

o intona maiestos. Dormi în pace suflet nobil! Valeria Butiri. (1826)

 

* Mulțumim tuturor celor care au fost și sunt alături de noi în perioada grea pe care o traversăm la despărțirea de mult iubitul nostru tată, socru, bunic și străbunic,

dr. ing. zootehnist

NICOLAE CUCU

care ne-a părăsit în ziua de Crăciun la vârsta de 95 de ani. Familia îndoliată. (1839)

 

* Suntem alături de familia nașului nostru Mircea Zaha, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui, socrului și bunicului drag

CORNEL ZAHA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Finii: Medeea, Simona și Petru Pop. (1825)

 

* Suntem alături de colegul nostru, colonel (r.) Andru Marțian, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi. Rugăm pe bunul Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în Împărăția Sa veșnică. Comitetul Executiv al Filialei Bihor a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. (1834)

 

* Cu tristețe și adânci regrete am primit vestea morții fulgerătoare a nașului nostru

PETRU IAMBOR,

din comuna Nojorid. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soției, tatălui, socrului și bunicului drag, sincere condoleanțe din partea familiei Mihai și Elisabeta Chifor.  (1840)

 

* Suntem alături de colega noastră Pompilia Roman și de fratele ei Adrian Floriș, la pierderea mamei lor dragi și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Prof. Sorin Curilă și prof. Mircea Curilă. (1819)

 

* Cu durere anunțăm încetarea din viață a

prof. MARIA DOCTEUR,

din Beiuș, după o lungă suferință. Odihnă veșnică. Soțul și fiica Adriana. 

 

* Dragă tușa

MITUȚA

aripi de îngeri să îți însoțească zborul, ploaia de stele să-ți lumineze calea, grădina raiului să-ți fie loc de odihnă veșnică. Dormi în pace. A trăit 86 de ani. Slujba de înmormântare are loc azi, 30 decembrie, orele 13.00, la Capela Municipiului Beiuș. Nepoata văd. Mariana Bolcaș.

 

* Mă despart de tușa

MITUȚA,

care m-a ajutat până acum în orice împrejurare, căreia i-a venit vremea să se odihnească. Fie-ți țărâna ușoară. Strănepoata Mădălina Bolcaș.

 

* Dragă soră

MITUȚA,

pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat și pentru tot ce ai făcut pentru mine și familia mea, nu te vom uita niciodată. Fratele Dorel cu familia.

 

* ADIO! DRAGĂ DOAMNĂ ÎNVĂȚĂTOARE!

Treziți din negura nopții în dimineața zilei de 29 decembrie 2019 o veste tristă ne- străpuns sufletele. Plecase din viață cea mai bună învățătore Doamna

MĂRIOARA ȘTEFAN,

așa cum o știm noi elevii Domniei Sale din Pomezeu. Un dascăl care ne-a ridicat vălul de pe ochi și minte și ne-a învățat tainele literelor și ale cifrelor, a scrisului, cititului și socotitului. Un pedagog desăvârșit având darul de la Dumnezeu de a fi înzestrată cu multă iubire față de toți copiii, nu numai de ai Domniei Sale, cu multă răbdare, pricepere, consecvență și insistență pentru a ne desțeleni mintea, de a ne deschide ochi și a ne forma mâinile pentru scrisul de mai târziu. Alături de un alt dascăl desăvârșit Domnul Doru Ștefan, soțul Domniei Sale, și-a închinat întreaga activitate Altarului învățării de carte pentru toți copiii pomezenilor aflați în vicisitudinile timpurilor. Acești copii au devenit apoi oameni de nădejde, cu știință de carte, cu profesiile și meseriile lor, care n-au uitat să se întoarcă de unde au plecat. Pomezenii, și nu numai, au apreciat-o întodeauna pe Învățătoarea lor, au iubit-o și au stimat-o. Colegii și șefii școlilor au avut întodeauna cuvinte laudative la adresa Domniei Sale. De aceea Dragă Doamnă Învățătore v-am iubit și nu vom înceta să vă iubim cât vom trăi, Rugându-L pe Bunul Dumnezeu, Împăratul Luminilor, alături de cei mai dragi ai Dumneavoastră, să vă Lumineze calea spre viața veșnică, să vă odihnească sufletul nobil de-a dreapta SA! Copiilor și nepoților greu încercați le transmitem sincere păreri de rău, le dorim să aibă puterea amintirii și pomenirii. ADIO! DRAGĂ DOAMNĂ ÎNVĂȚĂTOARE

Semnează pentru elevii clasei a I-a (1961/1962) Costică Rada, elev.

 

* Nimic nu-mi poate aduce mai multă durere, lacrimi și un gol imens în casă și în inima mea, decât pierderea scumpului meu fiu

MIRCEA-DAN BRAZDĂ,

de 59 ani. Chipul tău blând și sufletul tău mare va rămâne viu pentru totdeauna. Mi-ai adus atâta bucurie, mi-ai înseninat viața, ai fost alături de mine. Nu te voi uita niciodată, te voi iubi mereu. Cu nemărginită durere în suflet pentru scumpul meu fiu care a fost mama în veci îndurerată. (1831) 

 

* MIRCEA-DAN BRAZDĂ,

de 59 ani, ai plecat prea devreme dintre noi lăsând multe vise neîmplinite, multe lucururi nerealizate... rămânând doar un gol imens și o mare durere în sufletul meu. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică scumpul meu soț! Soția Monica.

 

* Regrete eterne, tristețe și durere ne încearcă acum când al nostru părinte

MIRCEA-DAN BRAZDĂ

se înalță spre cer, mult prea devreme. Chipul tău luminos este icoană vie ce ne călăuzește pașii în neagra singurătate, în care prezentul nostru este trecutul presărat cu frumoase amintiri. Pentru tot ce ai făcut pentru noi, îți dăruim respectul, iubirea, recunoștința noastră și ne rugăm la bunul Dumnezeu pentru odihna sufletului tău. Dumnezeu să te odihnească în pace în Împărăția Sa. Fiica Adeona, ginerele Cristian, nepoții Ștefania și Marc.

 

* Astăzi te-ai dus bunul meu tată, nici măcar nu am cum să ajung să fiu cu tine, să îmi iau rămas bun. O să-mi lipsești mult. Dumnezeu să fie cu tine și îți mulțumesc pentru amintirile frumoase petrecute împreună. Cu adâncă durere în suflet scumpul meu tată rămas bun

MIRCEA-DAN BRAZDĂ.

Fiul Raoul și nora Svetlana.

 

* Cu durerea despărțirii dar și cu speranța de neclintit a revederii, anunțăm trecerea în eternitate a celui care a fost cel mai scump fiu, bunic și iubitor pentru familia întreagă

MIRCEA-DAN BRAZDĂ.

”Căci, dacă credem că Isus a murit și a înviat, credem și că Dumnezeu va aduce înapoi, împreună cu Isus, pe cei ce au adormit în El” (Tesaloniceni 4:14). Dormi în pace suflet scump! Verișoara Lea.

 

* Cu durere în suflet aduc azi un omagiu lui

MIRCEA-DAN BRAZDĂ,

care mi-a fost cumnat, naș și un adevărat reper moral. Dumnezeu să odihnească în pace sufletul lui! Doru și Silvia.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâșiate de durere și cu ochii înlăcrimați anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care ne-a fost verișor iubit

MIRCEA-DAN BRAZDĂ.

Nu te vom uita niciodată. Fam. Brazdă Oliver și mătușa Brazdă Mariana.

 

* Adesea rămânem fără cuvinte în fața destinului; s-a stins prematur un bun coleg, lăsând în urmă un gol imens și regrete. Suntem alături de familia celui care a fost

MIRCEA BRAZDĂ,

inginer structurist, un profesionist care rămâne în memoria noastră prin lucrările sale. Dumnezeu să-l odihnească! Prada Marcela - Asociația Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri - Filiala Bihor. (1848)

 

 

* Ma alătur colegilor mei constructori, exprimându-mi profundul regret pentru pierderea neașteptată și prematură a mai tânărului meu coleg,

inginer MIRCEA BRAZDA,

un adevărat profesionsit, coleg de nădejde, un exemplar tată și familist. Prin dispariția sa constructorii bihoreni au mai pierdut un giuvaier...

Dumnezeu să îl odihnească și să îl așeze alături de cele mai bune suflete! Sincere condoleanțe îndureratei familii!

Ing. Iosif Cun și ing. Radu Cun.

 

 

*  Când o ființă apropiată nouă pleacă brusc și pentru totdeauna, abia atunci realizăm cât de mult ne va lipsi. Dragă Monica, cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă la durere și rugăciune. Suntem alături de tine și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să o odihnească în pace pe cea care a fost

LIVIA KOPE,

mamă, verișoară, mătușă și prietenă dragă. Cu durere în suflet, Adriana și fiicele Anca, Diana și Adina cu familiile. (1841)

 

* Regretăm nespus trecerea în neființă a celei care a fost distinsa doamnă,

TATIANA REBLEANU,

profesionist respectat. Să-i fie somnul lin! Prada Marcela - Asociația Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri - Filiala Bihor. (1847)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu mult respect îngenunchem și rostim o rugăciune, azi când sufletul profesorului nostru drag, doamna

AURORA COMĂNESCU,

se înalță la Ceruri pentru a sta alături de cei mai mari APOSTOLI ai învățământului românesc. Dumnezeu să vă odihnească sufletul în liniște și pace în Împărăția Sa Cerească! Doamnei dr. Sanda Comănescu un gând de mângâiere și întreaga noastră compasiune. Domnica Cordoș, Maria Teuca (Brînda)-promoția 1969. (1845)

 

* Durere, tristețe și un dor nemărginit retrăim acum la împlinirea a 9 ani de când a plecat dintre noi cel care a fost

FLORIAN MOGA.

Mulțumim tuturor celor care îi vor păstra o clipă de amintire dragului și scumpului nostru cumnat și unchi. Nu te vom uita niciodată. Cumnatul Petrică Mathiu cu familia. (1828)

 

* Au trecut trei ani de când soția, mama, soacra și bunica

KATALIN CSETE

a plecat dintre noi, spre cele veșnice. Mulțumim celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte și se vor ruga pentru odihna sufletului său. Soțul Miși, fiica Krisztina, ginerele Tiberiu, nepotul Cristian cu soția Ioana. (1752)