DECESE

* Suntem alături de mătușa Mia la trecerea în neființă a soțului drag,

SANDU CHEREGI.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Nepotul Cristi, cu familia.

 

* Acum când ai plecat pe calea veșniciei, drum lin spre stele draga mea nașă 

FLORIȚA TIPONUȚ.

Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină! Îndureratei familii sincere condoleanțe. Loredana Copos și familia. (4436)

 

* Împărtășesc marea durere încercată de dragul meu verișor Petre Tiponuț și fiica sa Marcela cu familia, acum când iubita lor soție, mamă și bunică 

FLORIȚA TIPONUȚ

a trecut la cele veșnice. Tatăl Ceresc să-i dăruiască binemeritata odihnă în Împărăția Sa! Celor greu încercați de această pierdere mângâiere și alinare! Viorica Șidic. (4437)

 

* Un sincer gând de alinare și mângâiere transmitem nașilor noștri Marcela și Nicu Pascu, în ceasul greu al despărțirii de iubita lor mamă, soacră și bunică

FLORIȚA TIPONUȚ

care a luat drumul veșniciei. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Sebastian Șidic și familia. (4437)

 

* Dragă Otilia și Șerban suntem alături de voi în aceste momente grele. Cele mai profunde condoleanțe. Vivi, Nicolae și Alex. (4440)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpei noastre soții, mame și bunici

IULIANA ERDEI,

care a plecat dintre noi la vârsta de 84 de ani. Slujba de înmormântare va avea loc în data de 30 decembrie la ora 13.00, în localitatea Cenaloș. Soțul Dumitru, fiii Miron și Dinu cu familiile lor.

  

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a bunului nostru coleg

plt. adj. șef. (r.) DUMITRU POPA.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Filiala Menumorut Bihor a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. (4441)

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 4 ani de tristețe, lacrimi și dor nestins, de la dureroasa despărțire și trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată, socru și bunic  

AUREL TURCUȚ.

Bunul Dumnezeu să te aibă în pază și să-ți dea odihnă veșnică, suflet drag! În veci nemângâiați copiii, Felician, Leontin și Monica, cu familiile lor. (4439)