DECESE

* ”Lipsa ta mereu se simte

Și-ntristarea n-a-ncetat,

Dar în inimile noastre

Vei trăi neîncetat”.

FLOAREA DEBUCEAN,

VALENTIN POPESCU,

DUMITRU CABA.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Ieri în timpul Slujbei de înmormântare, cerul a plâns mult... Azi de dimineaţă soarele a răsărit zâmbind. Raiul este un loc foarte frumos cu soare, cu flori, cu iubire între suflete de unde vă zâmbeşte soţia mea,

NATALIA MĂLAN.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi condus-o spre acest loc şi tuturor celor care nu au putut, dar s-au gândit la ea. „Eu pe toţi vă iubesc!”. Soţul Marius cu fiul Alexandru. (2305)

 

* Suntem alături de verișoara noastră Victoria și copiii, la pierderea prematură a soțului și tatălui drag,

FLORIAN MURG.

Ne alăturăm și verișorului Mircea Murg cu familia, la pierderea fratelui drag. Sincere condoleanțe! Verișorii, familia Murg Cornel și familia Fălcușan Maria. (2292)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Murg Adrian, la trecerea în neființă a tatălui său. Sincere condoleanțe! Colegii de la Facultatea de Protecția Mediului, IMAPA III. (2296)

 

* Un pios omagiu unui om de aleasă onestitate, cel care a fost

FLORIAN MURG.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe întregii familii! Fam. Tiberiu și Alin Teușdea. (2311)

 

* Cu ochii în lacrimi și sufletul împietrit de durere mă despart cu greutate de cea care mi-a dăruit viață, buna mea mamă,

ILEANA NAN,

în vârstă de 79 ani. Ai lăsat un gol imens în sufletul meu. Nu te voi uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 30 ianuarie, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Fiica Elena cu familia. (2290)

 

* Cu nemărginită durere în suflet anunț încetarea din viață a celei care mi-a fost cea mai scumpă bunică

ILEANA NAN,

în vârstă de 79 ani. Nu te voi uita niciodată. Fie-ți țărâna ușoară! Nepotul Laurențiu cu familia. (2291)

 

* Suntem alături de familia dr. Micle Traian și de familia dr. Farago Adriana și Gheorghe, la marea durere pricinuită de trecerea fulgerătoare la cele veșnice a fiicei, surorii și cumnatei dragi

DANA BĂLEANU.

Sincere condoleanțe! Rodica și Adrian Bondici cu familia. (2297)

 

* Suntem alături de dr. Micle Traian, dr. Adi și Gyuri Farago, la durerea pricinuită de moartea fulgerătoare și prematură a fiicei, surorii și cumnatei lor

DANA BĂLEANU.

Sincere condoleanțe întregii familii. Un gând de mângâiere și condoleanțe familiilor Soranei și Smarandei din București. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Fam. Hulber Florian, Puiu și Pușa. (2303)

 

* Suntem alături de Daniel Drăgan, acum când se desparte de tatăl lui drag. Dormi în pace! Sincere condoleanțe! Ramona și George Hodișan. (2298)

 

* În aceste momente de grea încercare suntem alături de Drăgan Daniel, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Sincere condoleanțe! Fam. Marge Ionel și Adina. (2299)

 

* Regretăm profund plecarea la cele cerești a cucernicului părinte,

NICOLAE MARA.

Domnul să-i răsplătească cu prisosință ostenelile! Viorica Șușu, Cătălin și Carmen cu familiile. (2309)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la cuscra

FLOARE DEBUCEAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace, alături de fiul ei

DORIN GAVRIL.

Cuscrii Traian și Veronica. (2300)

 

* Cu durere în suflete anunțăm pierderea prietenei noastre dragi,

FLOARE DEBUCEAN.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Fam. Ciuprină Irina și Vasile.

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Paul și Marius, în aceste momente triste când se despart neașteptat de repede de mama lor, doamna

ONORICA PETRUȘ.

Ne vom aminti mereu blândețea vorbelor dumneaei, sufletul bun și privirea luminoasă, căldura, dragostea și bucuria cu care ne întâmpina. Sincere condoleanțe întregii familii! Dorin și Mirela Coita. (2310)

 

* Cu adâncă durere și lacrimi în ochi ne luăm rămas bun de la sora, cumnata și mătușa,

ANA IAMBOR.

Lumina cea fără de sfârșit să-i strălucească, să se odihnească în pace! Sora Rica, cumnatul Mircea și nepoata Petrescu Mirela cu familia. (2312)

 

* Gânduri creștinești de mângâiere și sincere condoleanțe transmitem prietenului nostru, prof. inginer Crainic Petre și fiului Dorin cu familia, acum, în ceasurile grele ale plecării în lumea îngerilor, a iubitei soții și mame devotate, distinsa doamnă,

ANY CRAINIC.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul minunat în Împărăția Sa! Fam. prof. Ciortin Augustin și vecinii din cartierul Ioșia Veche. (2307)

 

* Suntem alături de familia Dr. Iambor Cristian și familia Faur la marea durere pricinuită de pierderea mamei și surorii dragi

ANA IAMBOR.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Vecinii din Parcul Traian nr 9-11-13.

 

* Drum lin spre stele, draga mea prietenă și vecină,

ANA CRAINIC.

Odihnește-te în pace! Florica Botescu.

 

* Regretăm plecarea dintre noi a bunei noastre vecine,

ANA CRAINIC.

și suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Maria, Maximiliam și Mircea.

 

* Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun de la buna noastră vecină

ANA CRAINIC.

Sincere condoleanțe întregii familii. Vecinele Livia și Lenuța

 

* Deplângem trecerea la cele veşnice, mult prea de timpuriu, a celui care a fost

CIPRIAN CARŢIŞ,

fost jucător şi antrenor la Bihorul Beiuş şi Gloria Beiuş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei greu încercate. Fam. Nelu şi Liviu Bondor şi ceilalţi iubitori ai fotbalului din Depresiunea Beiuşului. 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu aceeași durere în suflet comemorăm scurgerea a 40 de zile, de când sufletul iubitei noastre

DOINA-ELVIRA BRISC,

s-a ridicat la ceruri. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 1 februarie 2020, la Biserica ”Sf. Apostol Andrei” (str. Progresului), începând cu ora 8.45. Fie-i țărâna ușoară și amintirea binecuvântată! Familia îndoliată. (2281)

 

* Comemorăm cu aceeași durere în suflet trecerea unui an de când ne-a părăsit tatăl, bunicul și străbunicul nostru,

col. r. COSTICĂ POLIACOF.

Dumnezeu să-l odihnească! Familia. (2278)

 

* Nu-mi vine să cred că au trecut 2 ani de când ne-a părăsit scumpul nostru soț, tată, socru, bunic și străbunic,

col. r. ISTRATE ȘTEFAN.

Îi păstrăm în suflet neșterse amintirile, care ne-au rămas în urma lui. Nu ne-au rămas decât gândurile bune și respectul pe care îl purtăm peste timp, sfaturile bune pe care ni le dădea, îi datorăm neuitarea și-i ducem florile recunoștinței la tristul său mormânt. Îi rugăm pe cei care și-l mai amintesc să-i acorde un moment de reculegere în memoria lui. Soția Maria, fiica Denisa, ginerele Ștefi, nepoții Alex, Bogdan cu Alexandra și strănepoții Dragoș și Demetria. (2277)

 

* Păstrăm vie amintirea și aducem un pios omagiu celui care ne-a fost soț și tată

EMILIAN ȘERBĂNESCU,

la împlinirea a 25 de ani de la trecerea lui în veșnicie. Odihnească-se în pace! Soția Florica și copiii Silvia-Mihaela și Sever-Emilian. (2293)

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea, nu poate alina durerea și tristețea din sufletele noastre de atunci când a plecat dintre noi cea mai bună și iubită mamă din lume

FLORICA CULICI.

Te vom păstra în sufletele noastre, în gânduri și amintiri tot restul vieții. Dumnezeu să te odihnească și să aibă în grijă sufletul tău. Fiul Dorel cu familia. (2294)

 

* Cu toate că timpul trece avem un mare dor de părinţii noştri plecaţi din această lume la cele veşnice,

TRAIAN OŞVAT

(Ştrengarul), decedat în 30 ianuarie 1990,

MARIA OŞVAT,

decedată în 18 aprilie 2002, din Girişul de Criş. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Copiii: Nelu, Cristina şi Mitru, cu familiile lor. (2301)

 

 * Au trecut 30 de ani de la despărțirea de bunul și dragul nostru frate, cumnat și unchi,

IOAN TIRPE,

din Brusturi. Dumnezeu să-l odihnească alături de părinții plecați în urmă cu 43 de ani, mama,

ELISAVETA TIRPE,

31 de ani, tata,

PAVEL TIRPE,

27 de ani, sora,

MARIA BUIE.

Să le fie țărâna ușoară. Nu-i vom uita niciodată. Sora și fiica Ana Mudura cu familia din Oradea. (27). !

 

* Neștearsă rămâne amintirea dureroasă când în urmă cu 5 ani am pierdut un suflet bun și drag,

GAVRIL IUHAS (GOBIȚA).

Dumnezeu să te odihnească. Mama – Velica, verișoara – Irina și Mitică Abrudan și surorile. (28)

 

* Azi, 30 ianuarie 2020, de sărbătoarea celor Trei Sfinți Ierarhi, sunt șase ani de durere, de lacrimi și suspine, de când Doamne bunul nostru Dumnezeu, cel care hotărăști soarta fiecăruia, l-ai vrut prea devreme la Tine pe iubitul meu fiu,

dr. LUCIAN UNIȚA.

Pentru mine, dragă Luci, vei trăi de-a pururi, rămânând icoana sfântă a sufletului meu. Mă plec în fața mormântului tău și-L rog pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihna veșnică binemeritată, alături de Sfinții Săi, în Împărăția Cerului. Mulțumiri și recunoștință celor care-i vor păstra vie o clipă de aducere aminte. Mama, veșnic îndurerată. (36) 

 

* Au trecut trei ani de când, în această zi de sărbătoare, ai fost ales ca să ne păzești de Sus. Ești și vei rămâne mereu prezent în sufletele și gândurile noastre, dragul nostru soț, tată și bunic,

FLORIAN SCORȚEA.

Chipul tău blând și vorbele calde ne vor însoți mereu și ne vor ghida prin drumul acestei vieți. Soția Aurelia și fiica Florina cu familia.