DECESE

* Cu nemărginită durere în suflete, anunțăm decesul iubitului nostru soț, tată, socru şi bunic,  

DUMITRU BUDA,

 în vârstă de 80 ani. Te-ai stins ca o lumânare şi n-am putut să te salvăm, vei fi de-a pururi ȋn plâns şi rugăciune. Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească în pace. Soția Floare, copiii Daniel, Dobrin, Daniela şi Angela cu familiile lor.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la ceruri, iar noi cu nemărginită durere în suflet ne despărțim de iubita noastră fină

prof. VICTORIA JURCĂ.

Suntem alături de finii noștri Dumitru, Ovidiu cu familia, Otilia cu familia, la marea durere a despărțirii de soția, mama și bunica lor dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Nașii Ioan și Ileana Ungur, din Cetea, cu familia. (519)

 

* Cu întristare anunțăm trecerea în veșnicie a mătușii noastre dragi,

ANA GUI.

Transmitem condoleanțe și suntem alături de familiile verișorilor noștri, Mircea, Sandu și Nelu Gui. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Nepoata Aurora Tărău cu familia. (513)

 

* În aceste momente de adâncă durere, suntem alături de colega noastră dragă, Delia Păcurariu, la plecarea în veșnicie a tatălui ei,

prof. TEODOR TODERICI.

Ca unii care credem că despărțirea de aici e doar vremelnică, conducerea și colectivul Școlii Gimnaziale Nr. 11 și a școlilor ei structură îi transmit un gând de alinare și mângâiere și multă dragoste!

 

* În aceste clipe grele de tristețe, suntem alături de familia celui care ne-a fost coleg și profesor,

TEODOR TODERICI.

Dumnezeu să vă dea mângâierea și pacea Lui! Sincere condoleanțe din partea corpului profesoral al Liceului Teologic Baptist “Emanuel” Oradea.

 

* Cu surprindere și cu profund regret am aflat trista veste a plecării dintre noi a unui devotat și statornic slujitor al Bisericii Ortodoxe din Haieu

preot LEON AGOSTON

care s-a grăbit să plece la soția sa

preoteasa FLORICA,

nerezistând singurătății și golului rămas în inima sa. Fie-i țărâna ușoară și pomenirea veșnică. Condoleanțe familiei greu încercate. Fam. Cornel și Viorica Mut.

 

* Suntem alături de nora și cumnata noastră Denisa Vanț și de întreaga ei familie, la marea lor durere, la despărțirea de draga lor bunică. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Cuscrii Vanț Alexandru și Ana cu familia, din Oradea. (514)

 

* Cu sufletele cernite de durere și ochii înlăcrimați, am primit sfâșietoarea veste a trecerii în eternitate a nașului nostru

LUCIAN HURBAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-l așeze între cei drepți, în Împărăția Sa. Nu te vom uita niciodată. Suntem alături de família îndurerată și transmitem sincere condoleanțe. Finii Lucian, Elena, Ariana și Anamaria. (515)

 

* Aducem un ultim omagiu colegului nostru,

dr. LUCIAN HURBAN,

medic veterinar, de care ne despărțim acum, când pleacă pe ultimul său drum. Dumnezeu să-l odihnescă în pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Asociatia Medicilor Veterinari Filiala Bihor. (516)

 

* Ne luăm rămas bun de la cel care a fost un bun coleg și prieten,

dr. LUCIAN HURBAN,

medic veterinar. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bihor. (517)

 

* Un ultim omagiu distinsului nostru coleg, un om de aleasă omenie, care ne-a părăsit fulgerator,

dr. LUCIAN HURBAN,

medic veterinar. Dumnezeu să-l odihnească. Transmitem sincere condoleanțe familiei îindoliate. Colegiul Medicilor Veterinari Bihor. (518)