DECESE

 

* Copleşiţi de durere anunţăm trecerea la cele veşnice a celui care ne-a fost soţ, tată, socru şi bunic,

VIOREL-FLORE CODREANU,

în vârstă de 74 ani. Te-ai stins puţin câte puţin sub privirile noastre neputincioase. Te-am iubit şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te aşeze de-a dreapta Sa! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 31 iulie, ora 13.00, la Capela oraşului Beiuş, iar stâlpul azi, 30 iulie, ora 20.00, tot la Capela oraşului Beiuş. Veşnic îndureraţi, soţia Tuţi, fiul Vlad cu soţia Monica şi nepoţii Bogdan şi Tudor.

 

* Suntem alături cu tot sufletul de cuscra noastră Tuţi şi de ginerele nostru Vlad cu soţia Monica şi copiii lor Bogdan şi Tudor, la despărţirea de cel care a fost cuscrul nostru drag,

VIOREL-FLORE CODREANU.

Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace! Cuscrii Gavril şi Mariana Cheregi.

 

* A plecat din această lume lăsând un gol imens în sufletele noastre, „liderul echipei de nepoţi din neamul Bobului” de la Remetea, distinsul nostru văr,

prof. VIOREL CODREANU.

Suntem alături de soţia Tuţi, de fiul Vlad, de Monica, soţia sa, de nepoţii Bogdan şi Tudor. Drum lin spre stele, dragă

VIOREL!

Odihnă binemeritată să-ţi dea Dumnezeu! Din partea verişorilor din Oradea, fam. Bârlea Viorel şi Eugenia. (2993)

 

 

* Cu durere nemărginită ne despărțim de dragul nostru vecin,

VIOREL CODREANU.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul bun în liniște și pace! Vecina Veturia Lupaș cu fiii Ciprian și Alin cu familiile. (2990)

 

* Un gând de alinare pentru familie, în ceasul despărțirii de cel care a fost un soț, tată, socru și bunic iubitor

profesor VIOREL CODREANU,

personalitate marcantă a urbei Beiușului, unde cu profesionalism și multă dragoste a pregătit pentru viață zeci de generații de elevi, la renumitul Liceu "Samuil Vulcan”, din Beiuș. Cuvintele nu pot exprima durerea sufletească pe care o simțim. Adio, prieten drag! Dumnezeu să îl ierte și să îi dea odihnă în Împărăția Sa! Cornel, Corina, Cătălin și Bogdan Mladin. (2987)

 

* Nu cuvintele ajută, ci încrederea că singurătatea și pustiul din suflet, rămase la plecarea celui drag, se pot alina. Împărtășim durerea colegului nostru Vlad Codreanu, în aceste momente de grea încercare, când se desparte de tatăl său drag

VIOREL CODREANU,

cel care a fost un eminent dascăl de limba română, la Liceul "Samuil Vulcan” din Beiuș. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică de-a dreapta Sa! Sincere condoleanțe! Colegele şi colegii, Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor. (2988)

 

* Suntem alături de Vlad Codreanu și familia sa, în aceste momente grele ale plecării tatălui său la ceruri. Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Virgil și Lucia Pojoca.

 

* Amintirea prietenului și colegului nostru de-o viață,

domnul profesor VIOREL CODREANU,

care ne-a fost alături la bine și la greu, va rămâne veșnic. Regretăm profund trecerea sa în eternitate și transmitem condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia profesor Floare Boldor.

 

* Iubitorii sportului beiușean sunt alături de doamna Tuți și familia Vlad Codreanu, în aceste momente grele pricinuite de pierderea unui om de mare omenie, iubitor de oameni și de sport din Beiuș,

prof. VIOREL CODREANU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei! Familia Liviu și Nelu Bondor.

 

 

* Am aflat cu durere în suflet de trecerea în lumea celor drepți a verișorului nostru

Prof. VIOREL CODREANU.

Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași îndurerați de tragica despărțire. Verișoara Marioara și Nelu Căbău cu familia din Remetea.

 

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a verișorului nostru,

prof. VIOREL CODREANU,

din Beiuș și transmitem și pe această cale sincere condoleanțe soției prof. Maria Codreanu și fiului Vlad Codreanu cu familia din Oradea. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. Bârlea Cornel și Stela. (493)

 

* Suntem alături de familia Codreanu, Tuți Marioara, Vlad, Monica, Bogdan și Luca la dspărțirea de soțul, tata, socrul și bunicul drag,

VIOREL CODREANU.

Sincere condoleanțe din partea familiei Isoc Teodor, Olimpia, Isabella și Andrei, din Beiuș.

 

* Un ultim omagiu verișorului și unchiului nostru,

prof. VIOREL CODREANU,

la trecerea la cele veșnice după o viață trăită cu demnitate și bună înțelegere cu semenii săi. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei greu încercate sincere condoleanțe! Familiile Ioan și Ionuț Cergheș, din Delani.

 

 

* Suntem alături de sora și cumnata Jeni, cu copiii, la despărțirea fulgerătoare de soțul și tatăl drag, cumnatul nostru,

TEODOR LAȘIȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște. Sincere condoleanțe. Teodor și Dorina Hava. (494)

 

* Cu adâncă durere anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț și tată,

prof. MIHAI NICOLAE BACOȘ,

65 ani. Familia îndurerată.

 

* Suntem profund îndurerați de trecerea la cele veșnice a celui care a fost colegul nostru, profesor și director adjunct

MIHAI BACOȘ.

Împărtășim durerea colegei noastre, Delia Bacoș și ne exprimăm profunda noastră compasiune în aceste momente de tristețe și suferință, când se desparte de iubitul ei soț. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Colegii de la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul” Oradea. (2989)

 

*  Suntem alături de colegul nostru, Eugen Gergely, acum la despărțirea de mama sa dragă. Bunul Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Colectivul Departamentului de Ingineria Sistemelor Automate și Management. (2994)

 

* Cu tristeţe în suflet suntem alături de familia îndoliată, la trecerea în nefiinţă a celei care a fost soţia, mama şi bunica

MARGIT GERGELY.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Laura şi fam. Todoca. (2992)

 

* Împărtășim durerea colegului nostru Eugen Gergely și a familiei sale, în aceste clipe de grea încercare, când se despart de mama dragă. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Decanatul și secretariatul Facultății IETI. (2982)

 

* Nu cuvintele ajută, ci încrederea că singurătatea și pustiul din suflet, rămase la plecarea celui drag, se pot alina. Împărtășim durerea colegului nostru, Eugen, în aceste momente de grea încercare, când se desparte de draga lui mamă. Bunul Dumnezeu să o ierte și să-i dea odihnă veșnică de-a dreapta Sa! Sincere condoleanțe! Familia Mircea și Cornelia Gordan. (2983)

 

* Suntem alături de colegul nostru, conf. univ. dr. ing. Eugen Gergely, prodecanul facultății IETI, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea mamei iubite. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Departamentului Calculatoare și Tehnologia Informației. (2985)

 

* Cu profund regret suntem alături de colegul nostru, prodecan conf. dr. ing. Eugen Gergely, în aceste momente grele, când se desparte de iubita sa mamă. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colectivul Departamentului de Electronică și Telecomunicații, Universitatea din Oradea. (2986)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Baciu Ioan, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale. Sincere condoleanţe! Colectivul GLOBAL SERV S.R.L.

 

* Un ultim omagiu aducem distinsului OM și DASCĂL,

ALPAR BARTHA,

pensionar, fost slujitor de elită a învățământului bihorean, apreciat și respectat de colegi și elevi. Fie-i țărâna ușoară și memoria binecuvântată. Sincere condoleanțe familiei profund îndurerate! Colectivul profesoral și angajații Liceului Teoretic „Constantin Șerban” din Aleșd.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Amintiri dragi, multă durere și dor nestins este tot ce ne-a rămas de când, în urmă cu 9 ani, ne-am despărțit de soțul, tatăl, socrul și bunicul nostru drag,

OCTAVIAN ANDRONESCU.

Te vom păstra cu dragoste în sufletele și în gândurile noastre și ne rugăm lui Dumnezeu să-ți dăruiască liniștea în loc luminos în Împărăția Sa. Dumnezeu să te odihnească în pace! În veci nemângâiați soția Ileana, fiul Dorin cu familia, nepoata Simona cu familia. (492)

 

* Tristețe, durere adâncă, dor nestins și priviri care vă caută de când v-am pierdut,

mama FLOAREA FICUȚ,

de 7 ani, și

tata FLORIN FICUȚ,

de 12 ani. Dumnezeu să vă odihnească în pace și să vă așeze cu îngerii! Mulțumim celor care le vor dărui o clipă de aducere aminte. Fiicele Liliana și Mirela cu familiile. (2984)

 

* Amintiri dragi, multă durere și dor nestins este tot ce ne-a rămas de când în urmă cu 6 luni ne-am despărțit de soțul, tatăl drag,

MARIAN TEUCA,

75 ani. Te păstrăm cu dragoste în sufletele și gândurile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 31 iulie 2021, ora 9.00, la Biserica Albastră. Familia îndurerată. (2989) 

 

* Sâmbătă, 31 iulie la ora 10.00 va avea loc parastasul de șase săptămâni, în amintirea dragului nostru tată, socru și bunic

IOAN COHUT.

Slujba de pomenire se va ține la  Biserica Ortodoxă ”Sf. Mare Mucenic Gheorghe”. Dumnezeu să-l odihnească în pace și mulțumiri celor care îl poartă în suflet. Oana, Anda, Codruța și Gabriel Bendea. (2994)