DECESE

 

* Suntem alături de familia Herlaș, acum când se despart de iubitul lor tată, bunic și străbunic,

TRAIAN HERLAȘ.

Fie-i țărâna ușoară! Familia Cinca. (5375)

 

* Locatarii blocului Turn, str. Republicii, nr. 3-5 Oradea transmit sincere condoleanțe familiei Florin Herlaș, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui drag,

TRAIAN HERLAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! (5371)

 

* Cu sufletul plin de durere îl conducem pe drumul spre cele veșnice pe bunul și dragul nostru frate și unchi,

DORIN POPOVICI.

Îl vom păstra veșnic în sufletele noastre. Sora Jeni cu familia și nepoata Raluca cu familia. (5376)

 

* Un gând de alinare, mângâiere și sincere condoleanțe soției Adina și copiilor Luca și Iana, la despărțirea prea devreme de soțul și tatăl lor,

DORIN POPOVICI.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Ioan și Viorica Roman. (5373)

 

* Membrii CEJ Oradea își exprimă regretul profund pentru dispariția prematură a colegului nostru,

executor judecătoresc DORIN POPOVICI.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 30 septembrie 2020, ora 14.00, de la Capela Orășenească. (5382)

 

* Un gând de mângâiere și alinare familiei Teușdea Maria și Alin, în aceste momente grele, la despărțirea de soțul și tatăl drag și bunicul exemplar,

TIBERIU TEUȘDEA.

Îngerii să-i vegheze drumul spre ceruri. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe tuturor! Eugenia Faur cu familia. (5372)

 

* Cu mare durere în suflete, anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame și bunici,

LUCIA CIOBANU,

în vârstă de 78 ani. Moartea nemiloasă a răpit-o din mijlocul familiei, lăsând un gol imens în inimile noastre. A plecat fără să spună nimic, a murit în tăcere, mângâiată de bunul Dumnezeu, care a chemat-o la El ca să-i ușureze suferința. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Cerurilor. Înmormântarea va avea loc joi, 1 octombrie, ora 13.00, în Oradea, la Cimitirul Municipal Rulikowski, Capela Hașaș. Fiul Silviu, nora Doriana, nepoții Andrei și Vlad. (200)

 

* Te-ai stins puțin câte puțin sub privirile noastre neputincioase plecând prea devreme de lângă noi, pentru totdeauna, scumpa noastră cuscră, mamă deosebită, soacră și bunică bună,

LUCIA CIOBANU.

Bunul Dumnezeu să așeze sufletul tău curat și de o bunătate aleasă în lumea celor drepți și iubitor ca tine. Îl rugăm pe Părintele Ceresc să te ierte și să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Cuscrii: Iancu, Zorica și Maria. (201)

 

* „Mulțimea de stele din spațiul divin

Ne cheamă spre ele să ne-ntâlnim”.

Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la iubitul nostru tată, socru și bunic,

ȚINDZILONIS MANTHEAS.

Înmormântarea are loc azi, 30 septembrie 2020, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Dormi în pace, suflet bun! Familia îndoliată.  

 

* Suntem alături de fosta noastră colegă Evantia Țindzilonis și de familia sa, la marea durere pricinuită de despărțirea de iubitul ei tată. Sincere condoleanțe din partea familiei prof. Felicia și Mihai Miculița. (199)

 

* Cu adâncă durere în suflete, anunțăm încetarea din viață a bunei noastre mame

ELENA BĂCIOIU,

în vârstă de 84 ani. Stâlpul are loc azi, ora 17.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc joi, 1 octombrie 2020, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fiul Remus cu soția Adriana. (198)

 

 COMEMORĂRI

 

* Tristă zi de aducere aminte, azi, 30 septembrie. Se împlinesc 12 ani, de când fiul nostru,

PATRICK ISTVAN MIKLOS

a plecat de lângă noi la o vârstă fragedă, a trăit doar 13 ani, lăsând un gol imens în sufletele noastre. Un suflet drag pierdut, ne întrebăm unde ești, ne este dor de tine. Cu ochii plini de lacrimi ne uităm spre cer, să-ți vedem chipul printre stele, însă chipul nu l-ai arătat .... ești înger, îngerașul nostru. Amintiri, un zâmbet de copil frumos, strălucirea din ochii lui senini, atât ne-a rămas și îți mulțumim dragul nostru copilaș, că am putut fi părinții tăi, ne-ai dăruit ani frumoși și clipe de neuitat. Ne dorim să fii lângă noi, să fie un vis urât, dar rămânem la mormântul tău cu o lumânare și o floare. Un doliu ce nu se termină niciodată. Te plângem cât trăim, tatăl tău, Pisti, mama Emilia și sora cea mică Hannah. (5315) 

 

* Timpul nu poate șterge durerea și tristețea din inimile noastre, care s-a așternut în urmă cu 12 ani, când moartea l-a răpit dintre noi, în urma unui tragic accident pe dragul nostru nepoțel,

PATRICK ISTVAN MIKLOS.

La doar 13 ani o ființă dragă nouă ne-a părăsit, mult prea repede, lăsând în urmă tristețe și multă jale. Lipsa ta o vom simțim mereu! Bunicii Kati și Viorel, în veci îndurerați. (5316) 

 

* Și acum, la 6 luni dde când ai plecat la Domnul, scumpa mea mami

LENUȚA FAZECAȘ,

ești în gândurile mele și îmi lipsești enorm. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Fiica Lenocica. (5383)