DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm trecerea în nefiinţă a scumpei noastre mame,

ROZALIA ALECU,

în vârstă de 85 ani. Înmormântarea va avea loc luni, 4 octombrie 2021, ora 14.00, din Capela Municipală. Odihnă veşnică! Fiii Janos şi Adrian cu familiile. (3549)

 

* “Dulce-i numele de MAMĂ,

Pentru cine-l ști' lua-n seamă!”

Cu inima sfâșiată de durere anunțăm trecerea la cele veșnice, după o lungă și grea suferință, a celei mai iubite ființe de pe pământ „MAMA”, soacra și bunica

ELEANA ȚENȚ

(a Căulistului), de 69 ani, din Șumugiu. Înmormântarea va avea loc vineri, 1 octombrie 2021, ora 13.00, de la Biserica Ortodoxă din Șumugiu. Dormi în pace, „MAMĂ SCUMPĂ!” În veci nemângâiați, fiica-Cornelia cu soțul Ghiță Vid și mult iubiții nepoți Sebi și Antoniu; fiul Florin și fiul Gheorghe. (3541)

 

* Mă alătur nepoților Cornelia cu familia, Florin și Gheorghe, în greaua încercare pricinuită de moartea celei care le-a fost MAMĂ, alinarea pe pământ,

ELEANA ȚENȚ.

Sunt sufletește mulțumită că am putut fi aproape de voi în acești ani de suferință prin care ați trecut. Dumnezeu să te odihnească! Cumnata, văd. Fărcuța Floarea. (3542)

 

* Suntem alături de colega noastră, Cornelia Vid, în aceste momente grele, pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Colectivul A.J.V.P.S. Bihor. (3548)

 

* Cu adâncă durere în suflet am aflat că iubita noastră învățătoare,

LEONTINA ARDELEAN,

a trecut la cele veșnice. A fost un om deosebit, un dascăl dedicat, care ne-a călăuzit primii pași în viață. Ne-a mai și certat, dar mai mult ne-a alintat și știm că ne-a iubit foarte mult. Și la vârsta maturității ne amintim cu plăcere de orele de școală, dar mai ales de excursiile în care ne ducea. Iar acum, la despărțire, gândindu-ne la titlu unei celebre cărți, ai cărei personaj principal era tot un dascăl de excepție, îi spunem „LA REVEDERE, DOAMNA ARDELEAN!”. Ne luăm rămas bun, știind că, de acolo de sus, veți continua să ne vegheați, așa cum ați făcut-o în anii de școală. Condoleanțele noastre familiei îndurerate. Elevii clasei I-IV E (1974-1978), Școala Generală nr. 14 Oradea. (3547)

 

* Sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune pentru prietenul şi colegul nostru, Florian Sânza, acum la trecerea în nefiinţă a fratelui său drag,

NICOLAE SÂNZA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Biroul Executiv al Organizaţiei Judeţene a Pensionarilor Social-Democraţi Bihor. (3550)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitului nostru soţ, tată, socru şi bunic,

IOAN CSIRE,

în vârstă de 73 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 octombrie 2021, ora 11.00, Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.

 

 

COMEMORĂRI

 

* La fiecare început de toamnă, retrăim cu imensă durere și tristețe clipa trecerii la cele veșnice, în urmă cu patru ani, a dragului nostru soț, tată și socru

prof. MIRCEA ȚIGLEA.

Este și va rămâne pentru totdeauna prezent în inimile și gândurile noastre. Mulțumim celor care îl păstrează în memorie așa cum a fost ca om și profesor. Dumnezeu să îl odihnească și să-i dea pace și liniște, în Împărăția Sa! Familia. (3544)

 

 * Azi, 30 septembrie se împlinesc 13 ani, de când ai lăsat în urma ta în mod tragic, violent, amintiri și dor nestins. Am vrea să-ți mai vorbim, să-ți auzim vocea, dar te regăsim în sufletul nostru, în inimile noastre, unde trăiești în amintiri pline de lumină și iubire. Ne este tare dor de tine! Comemorăm trecerea ta între îngeri, dragul nostru copilaș,

PATRICK-ISTVAN MIKLOS.

A trăit 13 ani. Mulțumiri și recunoștință celor care vor păstra o clipă de aducere aminte în memoria chipului tău blând și mereu vesel. Cât trăim te vom plânge, părinții care te iubesc, tatăl Pisti, mama Emilia și sora cea mică Hannah. (3537) 

 

* Timpul nu poate șterge durerea și tristețea din inimile noastre, care s-au așternut în urmă cu 13 ani, când un tragic accident, l-a răpit dintre noi pe dragul nostru nepoțel,

PATRICK MIKLOS.

La doar 13 ani o ființă dragă nouă ne-a părăsit, mult prea devreme, lăsând în urmă tristețe și multă jale. Lipsa ta o vom simțim mereu! Bunicii Kati și Viorel, în veci îndurerați. (3536)