DECESE

 

* Părinții Leucea Crăciun și Sofia, cu inimile îndoliate anunță trecerea prematură la viața veșnică a foarte mult iubitului lor fiu. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 1 octombrie în satul Cheriu începând cu orele 10.30. Dumnezeu să te oblânduiască și în ceruri

MIRCEA

al nostru. (2259)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun şi iubitor s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens şi o durere fără margini. Cu ochii înlăcrimaţi şi inimile cernite de durere ne despărţim de nepotul şi verişorul nostru drag,

ministru plenipotenţiar la Ambasada României în Ungaria,

MIRCEA CRĂCIUN LEUCEA.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l aşeze de-a dreapta Sa şi să-l odihnească în pace! Suntem alături de fratele Crăciun Leucea cu familia, în aceste momente dureroase, la despărţirea, atât de timpurie de fiul drag. Mătuşa Maria Gherman cu familia. (2251)

 

* Un gând de compasiune şi sincere condoleanţe transmitem în aceste momente de grea încercare şi durere, familiei Crăciun Leucea, la despărţirea de fiul lor

MIRCEA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească. Fam. Bledea Ioan. (2247)

 

* Cu tristeţe în suflete împărtăşim marea durere a familiei distinsului domn gl. mr. (r.) dr. Leucea Crăciun, datorată trecerii la cele veşnice a celui care a fost fiu, frate şi unchi,

MIRCEA CRĂCIUN LEUCEA,

fost ministru plenipotenţiar al Ambasadei României din Budapesta, un suflet generos şi nobil. Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul drepţilor, iar familiei îi transmitem sinere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune. Fam. gl. bg. (r.) dr. Vasile Creţ. (2252)

 

* Suntem alături de prietenii noştri dragi, dr. Adriana şi Sorin Sabău, în această grea încercare pricinuită de trecerea în nefiinţă a tatălui şi socrului drag. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aline durerea familiei! Fam. dr. Mihaela şi Marcel Zdrîncă. (2246)

 

* Suntem alături de nepotul și vărul nostru, Valentin Oros, în aceste momente de cumpănă, pricinuite de trecerea în neființă a celei care a fost mamă,

prof. VIORICA OROS.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Sidonia Oros și copiii, Călin și Gabriela cu familiile.

 

* Cu profund regret şi adâncă consideraţie conducem pe ultimul drum pe distinsa profesoară,

VIORICA OROS.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar familiei îndoliate multă mângâiere. Fam. prof. Gheorghe şi Florica Filip. (2257)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm decesul celui care a fost soț, tată și bunic, 

inginer silvic PETRU BALAJ,

în vârstă de 77 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, orele 11.00, de la Capela Hașaș. Familia îndurerată. (2261)

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost finul nostru 

TRAIAN TENCHE.

Dumnezeu să-i rânduiască odihnă veșnică în Împărăția Sa. Condoleanțe și alinare fiului Adi cu soția Ramona. Nașii, familia Nistor Ioan. (2265)

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 6 luni de când ai plecat de lângă noi, iubitul nostru soț, tată și bunic,

EMIL-IONEL AVRĂMUȚ.

Ne este atât de dor de tine încât nu avem cuvinte să exprimăm cât de mult ne lipsești. Tu ești viu în inimile noastre și așa vei fi mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag! Soția Florica, fiicele Raluca și Diana, ginerii Sebastian și Răzvan și nepotul, Gherasim. (2264)

 

* Zi tristă de toamnă, 30 septembrie, o zi în care un suflet nevinovat acum 14 ani, în mod tragic, a plecat de lânga noi. Copilul nostru drag,

PATRICK ISTVAN MIKLOS,

ai trăit doar 13 ani, ani, în care mulţi te-au cunoscut și te-au iubit. Ai lăsat în urma ta amintiri care trăiesc în noi, ești prezent în sufletele noastre și chiar dacă timpul trece durerea nici lacrimile nu le sting. Doar un minut dacă te-am strânge în brațe să îţi auzim vocea și râsul cristalin! Ai grijă, Doamne, de sufletul lui, luminează-i somnul de veci! Cu lacrimi în ochi la mormântul tău te plâng și aprind o lumânare în veci nemângâiaţi, tatăl Pişti, mama Emilia și sora cea mică Hannah. Mulțumiri și recunoștință celor ce-i vor păstra o clipă de aducere aminte chipului său blând și mereu vesel. (2245) 

 

* Timpul nu poate şterge durerea şi tristeţea din inimile noastre, care s-au aşternut în urmă cu 14 ani, când în urma unui tragic accident moartea l-a răpit dintre noi pe dragul nostru nepoţel

PATRICK MIKLOS,

la doar 13 ani. O fiinţă dragă nouă ne-a părăsit mult prea devreme lăsând în urmă tristeţe şi multă jale. Lipsa ta o vom simţi mereu! Bunicii, Kati şi Viorel, în veci îndureraţi. (2253) 

 

* S-au scurs şase luni, respectiv 48 de ani de când au trecut la cele veşnice cei care au fost

teolog VASILE BEJAN

şi

VASILICA DELIA BEJAN.

Dumnezeu să le aşeze sufletul în ceata drepţilor. Vor rămâne vii în inimile noastre! Familia. (2254)

 

* Trecerea lentă a timpului nu poate şterge din inimile noastre durerea şi tristeţea de când în urmă cu 5 ani ne-a părăsit şi a trecut la cele veşnice dragul nostru soţ, tată şi socru,

prof. MIRCEA ŢIGLEA.

Este şi va rămâne pentru totdeauna în amintirile şi gândurile noastre. Mulţumim celor care îi păstrează memoria aşa cum a fost ca om, dascăl şi prieten. Dumnezeu să îi dea pace şi linişte în Împărăţia Sa. Familia. (2195)

 

* „Vie va fi amintirea,

Chipului scăldat de soare,

Chiar de nu-i vedem privirea,

Ştim, este aici când doare...”

mama şi bunica

ELEANA ŢENŢ,

din Şumugiu, plecată în veşnicie acum un an. Nepotul Ieromonah Silvestru se va ruga pentru sufletul ei, sâmbătă, 1 octombrie 2022, la parastas, în Biserica din sat, locul unde găsim alinare sufletească mereu.

„Te iubim, te vom iubi,

Cât vom fi aici sub cer,

Aripa-ţi protectoare va străluci,

Mama mea cu chip de înger...”

Veşnică pomenire! Copiii: Cornelia, Florin, Gheorghe, ginerele Ghiţă şi mult iubiţii nepoţi: Ierom. Silvestru (Sebi) şi Antoniu. (2255)

 

* Pios omagiu de dragoste şi recunoştinţă iubitei mele mame,

prof. OCTAVIA NUŢESCU,

la împlinirea pe 2 octombrie a 26 de ani de la plecarea ei în eternitate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Mulţumiri celor ce-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Fiica Roxana. (2258)

 

* Amintiri frumoase și gânduri dragi păstrăm în inimile noastre acum când se împlinesc 3 ani de când draga noastră

LUCIA CIORBA

nu mai este printre noi. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Familia îndurerată.