DECESE

 

* La MAREA TRECERE, cu recunoștință și adânc respect, aducem un pios omagiu profesorului nostru diriginte

PETRU VESA,

OM de aleasă omenie, dascăl de înaltă ținută profesională, care a pregătit și îndrumat generații de elevi într-ale chimiei și catedrei ca director al Liceului Real-Umanist din Ștei. Vă mulțumim domnule prof.-diriginte și rugăm pe bunul Dumnezeu să vă dăruiască odihnă, pace și bucurie întru Împărăția Sa, alături de sufletul celei care-a fost doamna prof. de limba română și dirigintă la secția umană,

VICTORIA VESA!

Promoția 1964 a Școlii Medii Mixte din Ștei. (4600)

 

* Vestea trecerii la cele veșnice a unuia dintre cei mai buni prieteni şi colaboratori ai băncii noastre

prof. PETRU VESA,

personalitate marcantă a învățământului șteian și cetățean de onoare al orașului, ne-a întristat profund. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească! Colectivul Băncii Cooperatiste Izvoru Ștei.

 

* Cu mare tristețe ne luăm rămas bun de la colegul și prietenul nostru   

DORIN TRIFA,

care a plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei. Colegii din clasa a XII-a D, promoția 1976 de la Colegiul „Emanuil Gojdu”. (4589)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Pop Stelian Ioan, în aceste momente grele cauzate de trecerea în neființă a mamei sale. Sincere condoleanțe familiei, multă liniște sufletească pentru a depăși acest moment greu. Dumnezeu să o odihnească în pace! Specialiști IT de la Tribunalul Bihor și Curtea de Apel Oradea. (4594)

 

* Cu sinceră compasiune, transmitem condoleanțe familiei lui 

ADRIAN MAIOR,

un colaborator de încredere și un OM deosebit. Echipa AJPIS Bihor. (4599)

 

* Suntem alături de colegul nostru, profesor Hoțupan Călin, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul Liceului de Arte.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitului nostru tată, socru, bunic şi străbunic

MIHAI COTRANŢA

în vârstă de 98 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 1 februarie 2024, ora 13.00, de la Capela Orăşenească. Drum lin spre cer! Fiicele Viorica şi Stela cu familiile.

 

COMEMORĂRI

 

* Lacrimi, jale și dor este tot ce ne-a rămas în urma ta dragul meu copil 

ROMULUS CRISTIAN.

Au trecut șapte ani de când ai plecat dintre noi. Pentru ceea ce ai fost îți datorăm respect și neuitare. Mântuiește-L Doamne. Familia. (4593)