DECESE 

 

* Ți-ai terminat ultima „lucrare” pământească și te-ai grăbit să o împlinești și pe cea cerească, distinsă colegă și prietenă

NELI PURDI

teh. pr. dentar, un AS al profesiei tale. Condoleanțe soțului Mihai și dragilor tăi copii și nepoți. Dormi în pace și liniște! Dumnezeu să te odihnească. SIT TIBI TERRA LEVIS. Dr. Lucia Ungurean cu soțul și copiii. (4865)

 

* Cu multă durere, ne luăm rămas bun de la dragul nostru tată, socru, bunic și străbunic, 

IOAN SFERLE,

în vârstă de 85 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 5 aprilie 2024, la ora 12.00, la Capela Frentiu. Dumnezeu să0-l odihnească! Fiica Nina, ginerele Ovidiu, nepoții Radu și Anca, cu familiile lor.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu durere și lacrimi, comemorăm 21 de ani de când s-a stins fulgerător din viață, într-o frumoasă zi de primăvară de vineri, în 4 aprilie 2003, când, prea grăbit, a plecat spre cer, lăsând aici tot ce avea mai scump, viața și familia, ducând cu el în mormânt speranțe și vise neîmplinite, lăsându-ne durerea, singurătatea și un dor nesfârșit în inimi, 

plt. adj. (r.) PETRE COCHIOR.

Florile neuitării și candela recunoștinței va arde mereu pe tristul său mormânt. Fie-i țărâna ușoară și memoria binecuvântată. Soția Maria, fiica Mariana și nepotul Darius te vor iubi mereu. (4794)