DECESE

 

* Cu sufletul îndoliat mă despart de draga mea mamă,

VIORICA IANOȘ,

Fie-ți țărâna ușoară, suflet bun. Dumnezeu să-ți vegheze somnul de veci. Înmormântarea va avea loc vineri, 5 februarie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Fiul Cristian.

 

* Ne luăm rămas bun de la sora și cumnata noastră dragă,        

VIORICA IANOȘ,

rugându-ne bunului Dumnezeu pentru odihna ei veșnică. Toată compasiunea noastră pentru nepotul Cristian. Ciurba Ioan și Viorica.

 

* Suntem alături de verișorul nostru Cristian Ianoș la trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi,

VIORICA IANOȘ.

Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul ei bun. Viorel, Anca și Markus.

 

* Un ultim omagiu verișoarei noastre dragi,

VIORICA IANOȘ,

plecată prea devreme pe drumul veșniciei. Dumnezeu s-o așeze de-a dreapta Sa spre veșnică odihnă. Sincere condoleanțe familiei. Din partea verișorilor Stelian, Mărioara și Alina Corlan.

     

* Suntem alături de verișoara noastră Ana și familia greu încercată, la trecerea în lumea celor drepți a celui care a fost

VALERIU VARGA.

Dumnezeu să-l odihnească, iar familiei să-i ofere mângâiere și alinare. Ionel și Cornelia Sirca, Ciprian și Adrian cu familiile.

 

 

* Îndoliați în suflete, cu lacrimi în ochi ne despărțim pentru totdeauna de iubita noastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

IRINA OLAR,

trecută la cele veșnice. Înmormântarea are loc azi, 4 februarie, ora 13.00, în localitatea Valea Mare de Criș. Drum lin spre stele! Bunul Dumnezeu să-ți rânduiască odihna veşnică între aleşii Săi! Familia îndurerată. (577)

 

 

* Preoții slujitori și Consiliul parohial al Bisericii ”Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” Oradea sunt alături de domnul consilier Ioan Olar și familia, acum când se despart pentru totdeauna de iubita lor mamă, bunică, străbunică,

IRINA OLAR.

Rugăm pe Părintele Ceresc să așeze sufletul ei bun întru aleșii Săi și să-i dea odihnă veșnică, acolo unde nu mai este durere, nici întristare, nici suspinare. Sincere condoleanțe și alese mângâieri familiei greu încercate! Pr. paroh Dan Lele. (571)

 

* Sincere condoleanțe familiei Olar Ioan și Silvia, la decesul mamei

IRINA.

Văduva Voichița Burca. 

 

* Nu există pe lume cuvinte ce pot exprima durerea despărțirii fulgerătoare de omul drag de lângă tine. Cu sufletul mistuit de durere, povestea noastră continuă, eu aici, tu în cer, pe veci împreună soțul meu drag

PETRE TIRLA,

de 61 ani. Rămas bun, dragul meu

PETRICĂ!

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Nu te voi uita niciodată. Soția Viola, în veci îndurerată. (559) 

 

* Cuvintele sunt de prisos în asemenea momente de grea despărțire de cel care a fost pentru noi

PETRE TIRLA,

frate, cumnat și unchi. Au rămas doar amintirile frumoase care pot să mai aline suferința. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică dragul nostru! Slujba de înmormântare are loc azi, 4 februarie, ora 12.00, de la Biserica Ortodoxă din Șumugiu. Te vom păstra mereu în amintire noastră! Fratele Sandu, cumnata Dana și nepotul Șerban. (560) 

 

* Cu tristețe am primit vestea trecerii, mult prea devreme, la cele veșnice a verișorului nostru,

PETRE TIRLA.

Să-i fie somnul lin și îngerii aproape, iar familiei să-i dea mângâiere și putere, în aceste momente! Răzvan, Alexia, Felicia și Rodica. (578)

 

* Inima dragii noastre mătuși

TIȚA

a încetat să mai bată. Sufletul ei bun și drag s-a ridicat la cer lăsând în urmă multă durere și lacrimi. Ne despărțim cu greu de tine draga noastra mătușă,

ECATERINA MĂRGINEAN,

rugându-L pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihna veșnică în Împărăția Sa. Suntem alături de dragul nostru unchi Nelu, de Lia, Adi, Andrei, Oana și Ștefan. Nepoatele Ramona și Mirela cu familia.

 

* Regret nespus trecerea în eternitate a celei care a fost buna mea cumnată,

ECATERINA MĂRGINEAN.

Să-ți fie somnul lin și țărâna ușoară. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, iar pe cei rămași să-i mângâie și să le dea putere să treacă peste această încercare grea! Cumnata Doina Cuc.

 

* Ne despărțim cu greu de draga noastră cumnata și mătușă,

ECATERINA MĂRGINEAN

care a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, să te așeze la dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie! Cumnata Maria Cuc și nepotul Dan.

 

* Cu multă tristețe și profund regret am aflat vestea plecării dintre noi a celui care a fost protopopul

LEON AGOȘTON.

Îi mulțumim pentru că a fost alături de noi, la despărțirile de cei dragi din familia noastră. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei! Familia Chivari Ionel și surorile Florița, Marioara, Leana cu familiile lor. (575)

 

* Cu tristețe și multă durere în suflet aducem un ultim omagiu

părintelui LEON AGOȘTON,

cel care a fost un preot plin de bunătate, înțelepciune și har dumnezeiesc. Glasul părintelui va răsuna mereu în sufletele noastre. Transmitem un gând de alinare și mângâiere prietenilor noștri, preotul Gabriel cu familia și Mihaela cu familia, acum când se despart de cel care le-a fost tată, socru și bunic drag,

preotul LEON AGOȘTON.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Alexandru și Sebastian Sturz cu familiile.

 

* Cu sufletele triste ne luăm rămas bun de la prietenul nostru,

părintele LEON AGOȘTON

acum, când părăsește această lume ”întru nădejdea învierii și a vieții veșnice”. După o scurtă despărțire de soția lui, o urmează pe drumul veșniciei, și după ce a slujit lui Dumnezeu la Sfântul Altar, acum a fost chemat să slujească la Altarul cel Ceresc. A fost un om cu o familie frumoasă, cu o slujire frumoasă, cu un suflet frumos. Dumnezeu să-l primească cu pace în Împărăția Lui. Înv. Bot Viorel și Maria, din Betfia, prof. Bot Traian și Simona, din Oradea. (563)

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la cel care a fost un bun slujitor la Biserica Ortodoxă Haieu, timp de 44 ani,

preot LEON AGOȘTON.

S-a grăbit să plece la soția sa dragă, distinsa doamnă preoteasă

FLORICA,

recent plecată la cele veșnice. Un om deosebit, cu suflet minunat, devotat și statornic slujitor, iubit și apreciat de toți credincioșii. Va rămâne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-l așeze împreună cu soția în Împărăția Sa! Suntem alături de fiul preot Gabriel cu familia și fiica Mihaiela și transmitem sincere condoleanțe. Consiliul Parohial Haieu. (569)

 

* Cu tristețe și durere în suflet mă despart de prietenul de o viață,

MITRU MARTA,

cu suflet bun și nobil, care va rămâne veșnic în amintirea mea. Mă rog bunului Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Nelu Cigan. (570)

 

* În aceste clipe de tristețe și durere, suntem alături de verișoara noastră, Laza Ecaterina (Tița) și nepoata Mariana (Pușa) cu familia, la trecerea în lumea drepților a celui care a fost fiu, soț, tată și bunic

ing. ALEXANDRU LAZA (SĂNDUCU).

Ne exprimăm întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Teodor și Viorica Goina, din Salonta.

 

* Cu durere în suflet, lacrimi în ochi și sufletele copleșite de durere, anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, bunic și străbunic,

DUMITRU MARTA.

Drum lin către stele! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc vineri, 5 februarie 2021, ora 14.00, la Capela Hașaș. Soția Mioara, fiicele Simona și Mihaela, ginerii Adrian și Gelu, nepoții Eduard cu soția Sorina, Bernadet, Andrei și Ștefan și strănepoata Celine. (574)

 

* Sincere condoleanțe transmitem familiei Ruscaș, la durerea pricinuită de moartea celei care le-a fost mamă, soacră, bunică și străbunică,

SOFIA RUSCAȘ.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților! Marioara, Victor, Viorica, Aghița. (573)

 

* Suntem alături de colega noastră, Aurelia Marin, în aceste momente de grea încercare, la despărțirea de mama dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colegii din Direcția Juridică a Primăriei Municipiului Oradea. (576)

 

* Suntem alături de Cristian, la dureroasa despărțire de mama sa,

VIORICA IANOȘ.

Lumina veșnică să însoțească sufletul bun al mătușii noastre! Nepoata Rodica, Alexandru, Adrian. (580)

 

* Împărtășim durerea vărului nostru, Cristian, la pierderea mamei sale dragi, mătușa noastră,

VIORICA IANOȘ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Nepotul Mihai Ciurba cu Florica și copiii. (579)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 6 luni de la cea din urmă îmbrățișare a mamei mele din această dimensiune.

SILVIA VALERIA MARIA BADEA - (MICA)

și-a luat rămas-bun, nu înainte de a se îngriji ca toate cele pe care le lasă în urmă să fie la locul lor. Am credința că a ajuns lângă Cel prin care a trăit, de unde veghează la drumul pe care trebuie să îl parcurg până voi ajunge să o reîntâlnesc. Mi-e foarte dor de tine, mama mea dragă! Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 6 februarie, la ora 15.00, la Biserica din strada Louis Pasteur. Ducu.