DECESE

* ”Numai noi, suflete triste,

Cei rămași ne vom ruga,

Dumnezeu să vă primească

În Împărăția Sa”.

ERZSEBET MASCHALKO,

EDITH KOVACS,

GIZELLA SZABO.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Aducem un ultim omagiu mătușii noastre

preoteasa ANA BIDILEAN.

Familia preot Viorel Ghergheleș. (2389)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru colega noastră, Pintea Smaranda, acum când trece prin această durere pricinuită de pierderea mamei

ANA BIDILEAN.

Dumnezeu s-o odihnească! Colegii de la Maternitatea Oradeda. (2381)

 

* Cu durere adâncă și nemărginită tristețe ne despărțim de un suflet bun, care s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâșiate de durere și cu ochii înlăcrimați, anunțăm trecerea la cele veșnice a soțului, tatălui, socrului și bunicului nostru drag

FLORIAN MARC,

în vârstă de 72 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 5 februarie 2020, la ora 13.00, de la Capela din localitatea Husasău de Criș. Dumnezeu să îl aibă în paza Sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Soția Ana cu copiii și nepoatele. (2368)

 

* Cu durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru cumnat

FLORIAN MARC.

Să-ți fie drumul lin în Împărăția Domnului. Să-ți fie sufletul purtat de îngeri și primit de Dumnezeu. Milostivul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și să-ți așeze sufletul lângă Sfinții Lui! Familia Toia Ioan și Floricuța. (2378)

 

* Cu inima îndurerată aducem la cunoștință decesul iubitului soț, tată și bunic,

FLORIAN MONENCI,

în vârstă de 88 ani. Stâlpul are loc azi, 4 februarie, ora 17.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 5 februarie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Soția Maria și familia. (2372)

 

* Suntem alături de colegii noștri, Băban Călin și Băban Marius, la durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Colectivul Departamentului de Ing. Mecanică și Autovehicule. (2366)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Băban Călin și Băban Marius, la durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Eugenia și Alexandru Rus. (2367)

 

* Suntem alături de Călin-Florin Băban și Marius Băban, în clipele de mare durere pricinuite de trecerea în neființă a mamei lor dragi. Colegii din Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică. (2373)

 

* În aceste momente de grea încercare şi adâncă durere transmitem un gând de mângâiere şi compasiune colegilor noştri, Băban Florin Călin şi Băban Marius, acum când se despart de mama dragă. Un ultim omagiu! Colegii Departamentului Mecatronică. (2383)

 

* Suntem alături de colega noastră, Gabriela Băban, la durerea pricinuită de moartea mamei-soacre,

ZAMFIRA BĂBAN.

Sincere condoleanțe! Colectivul O.J.P. Bihor.

 

* În aceste momente triste, împărtășesc durerea și mă alătur cu compasiune suferinței prin care trec colegii noștri, prof. univ. dr. habil. Călin Băban și prof. univ. dr. habil. Marius Băban din cadrul Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică la greaua încercare pricinuită de pierderea mamei lor. Sincere condoleanțe întregii familii! Rector, prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău.

 

* Cu multă durere în suflet ne despărțim de sora, cumnata și mătușa noastră dragă,

TITIANA FLORE,

plecată prematur dintre noi la ceruri. Suntem alături de familia ei şi în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Condoleanțe familiei îndoliate! Fratele Danca Florin cu familia. (2369)

 

* Ne despărțim cu mare durere de cea care ne-a fost mamă,

VIORICA GALIȘ,

Înmormântarea are loc azi, 4 februarie 2020, ora 12.00, în satul Sititelec, comuna Husasău de Tinca. Dumnezeu să o ierte! Fiul Galiș Lazăr și soția Florentina. (2376)

 

* Tristă și îndurerată va rămâne pentru noi ziua de 2 februarie 2020, când s-a înălțat la ceruri, în tăcere, sufletul bunei noastre mame, soacre și bunici,

VIORICA GALIȘ,

la 87 de ani. Pentru grija, bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat, vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Fiica Viorica Cionca, cu soțul Gheorghe, nepotul Horia cu soția Loredana și strănepoții Raul și George. (2375)

 

* Cu mare tristețe ne despărțim de bunica noastră,

VIORICA GALIȘ,

Vei rămâne veșnic în sufletele noastre! Nepoții Galiș Cristian cu familia și Benea Claudia cu familia. (2374)

 

* Cu tristețe în suflet îmi iau rămas bun de la sora mea draga

VIORICA GALIȘ,

din Sititelec, care a trecut la cele veșnice. Amintirea ei va rămâne veșnic vie în sufletul meu. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică alături de cei buni și drepți. Fratele Ioan Goron. (2384)

 

* Suntem alături de familiile Galiș Lazăr și Cionca Viorica, acum când se despart de cea care le-a fost mamă, soacră, bunică și străbunică

VIORICA GALIȘ,

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Odihnească-se în pace. Familiile Țiț Gheorghe, Abrudan Teodor și Bughiu Lazăr, din Oradea. (2390)

 

* După o viață zbuciumată și plină de suferință a trecut în veșnicie draga noastră mamă și bunică

FLOARE STURZA,

la vârsta de 84 de ani. Îngerul cel bun să însoțească zborul sufletului ei și să-l depună lin și împăcat la picioarele Blândului Judecător. Nădăjduim că Bunul Mântuitor o va primi cu brațele deschise și va rosti cuvintele pentru care El S-a jertfit mult, cuvinte pe care doar El Singur le poate pronunța: „Pace ție, fiică! Iertate să îți fie păcatele!”. Tatăl nostru Care Ești în ceruri, primește-o, în cămările Raiului și învrednicește-o veseliei la Cina Fiului Tău! Amin. Înmormântarea are loc azi, 4 februarie 2020, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Fiul Nicolae, fiica Florica, nepoata Nicoleta cu familia.

 

* În aceste clipe grele pricinuite de trecerea în neființă a domnului

VASILE BOTA,

suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Firmei Matmar și Ambasador.

 

* Suntem alături de colega noastră, Bota Dorina, acum când trece prin clipe de grea încercare pricinuite de pierderea soțului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Secției Neonatologie, Maternitatea Oradea. (2391)

 

* Suntem alături de voi Szobi și Lori, acum când vă despărțiți de tatăl vostru drag,

IMRE DOBRAI.

Dumnezeu să-l odihnească la dreapta Sa și să-i mângâie pe cei rămași. Familia Buzia. (2392)