DECESE

 

* Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața mamei care a plecat dintre noi.

ANA MĂRCUȘ,

un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere. Rămas bun, MAMĂ DRAGĂ! Fiul Gheorghe cu soția Liliana. (16)

 

* Greu le este nepoților să recunoască și să trăiască, în ciuda realității implacabile, momentele în care unul dintre bunici trece în lumea celor drepți.

ANA MĂRCUȘ,

a lăsat în urma ei un gol imens. Singurul loc de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră, acolo unde va rămâne veșnic! Dumnezeu să o odihnească în pace! Nepoata Raluca, cu soțul Adrian și strănepoata Anastasia, nepotul George cu Stela și Noris. (17)

 

* Suntem alături de nora noastră, Raluca și cuscrii Ghiță și Liana, la durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunicii, mamei și soacrei dragi

ANA MĂRCUȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. preot Tocai Mihai. (18)

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum, familiei îndoliate, la despărțirea de colegul nostru,

dr. ZOLTAN MURGUI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor. (31)

 

 

* Colegiul Medicilor Bihor anunță cu regret trecerea în neființă a domnului

dr. PETRE CRIȘAN,

în vârsta de 68 ani, medic primar chirurgie și ortopedie infantilă. Dumnezeu să îl odihnească! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Născut la data de 21 iunie 1953 la Oradea,

doctorul PETRU CRIȘAN, 

a absolvit  Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj Napoca, în 1978. Șase ani mai târziu, a devenit specialist în chirurgie și ortopedie infantilă specialitate căreia i s-a dedicat pe tot parcursul vieții.

În perioada 1978-1981 a făcut stagiatura în Spitalul de Copii Oradea și în perioada 1981-1984 secundariat la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii "Grigore Alexandrescu" din București.

Domnul doctor

PETRU CRIȘAN,

om de aleasă cultură, erudit, inteligent, profesionist deosebit, un spirit boem dedicat micuților pacienți a lucrat 40 de ani în specialitate, din care 34 ani la Spitalul Municipal „Gavril Curteanu” din Oradea.

Să ne revedem cu bine, pe alte tarâmuri, domnule doctor!

Colegiul Medicilor Bihor - Președinte dr. Carmen Pantiș. (33) 

 

* Cu multă tristețe am primit vestea trecerii la cele veșnice a prietenului nostru

dr. PETRE CRIȘAN.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică. Fam. Dumitrescu Dan și Florica. (9)

 

* Cu durere şi tristeţe ne luăm rămas bun de la prietenul nostru bun,

dr. PETRU CRIȘAN,

medic chirurg pediatru de excepţie, care a plecat spre o lume mai bună, lăsând în urmă multe amintiri frumoase. Dumnezeu să-l ierte şi să-i aşeze sufletul în Împărăţia Sa, iar celor dragi lui să le dea alinare şi mângâiere. Suntem alături de Marlen, Andrea şi Ana cu familiile, la această grea despărţire. Fam. Cighir Adrian şi Adriana, Şerban şi Bogdan cu familia. (23)

 

* Sincere condoleanțe familiei îndoliate la despărțirea de cel care a fost

dr. PETRU CRIȘAN,

medic chirurg pediatru. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică! Colectivul Secției Chirurgie Ortopedie Pediatrică, Spitalul Clinic Municipal Oradea. (20)

 

* Am sperat într-o minune! Nu sunt cuvinte care să exprime durerea și tristețea care ne copleșesc în aceste momente, la pierderea prietenului și nașului nostru drag, a distinsului medic

dr. PETRU CRIȘAN.

Nu te vom uita niciodată, dragul nostru prieten! Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul de-a dreapta Sa în Împărăția Cerurilor. Suntem alături de familia îndurerată, încercată de această mare pierdere. Sincere condoleanțe! Drum lin spre lumină, dragul nostru! Fam. Tanc Florian și Lia, fam. Gal Tiberiu și Florena. (19)

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Marilena Crișan, în aceste momente grele pricinuite de decesul soțului drag, colegul nostru

dr. PETRU CRIȘAN

profesionist desăvârșit și om deosebit. Sincere condoleanțe! Colectivul Secției Clinice Pediatrie I. (21)

 

* Comitetul Director și Colectivul Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea regretă trecerea în neființa a domnului doctor

PETRU CRIȘAN,

marcant medic chirurg pediatru al spitalului nostru pentru mai bine de trei decenii. Întreaga noastră compasiune și sincerele noastre condolențe familiei îndurerate! (26)

 

* Sincere condoleanţe familiei Crişan, pentru dureroasa pierdere suferită. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Dr. Maghiar. (25)

 

* Compasiune şi sincere condoleanţe! Suntem alături de familia Crişan, în aceste momente de grea încercare şi durere pricinuite de decesul domnului doctor

PETRU CRIȘAN.

Colectivul Secţiei de Cardiologie, Spitalul Clinic Municipal Curteanu. (24)

 

* Cu empatie şi compasiune suntem alături de doamna doctor Marilena Crişan şi familia acesteia, acum când îl conduc pe ultimul drum pământesc pe distinsul medic chirurg,

dr. PETRU CRIȘAN.

Dumnezeu să-l odihnească şi vouă să vă aline durerea despărţirii. Fam. Martin Ana şi Gabriela. (28)

 

* Suntem alături cu inima şi sufletul de doamna dr. Crişan Marilena şi familia ei, acum, la ceas de grea despărţire de iubitul lor soţ, tată, socru şi bunic, distinsul medic chirurg,

dr. PETRU CRIȘAN,

care a marcat trecerea lui prin această lume cu aleasă omenie şi înalt profesionalism. Dumnezeu să-l odihnească şi să-l aşeze între Aleşii Săi! Fam. dr. Pop Ioan. (27)

 

* O inimă plină de dragoste, bunătate și echilibru, un dascăl de excepție și o colegă minunată și-a luat zborul spre cer,

ed. MARIA AMBRO.

Timpul nu va șterge niciodată din inimile noastre chipul tău drag și iubirea cu care ne-ai înconjurat. Condoleanțe familiei greu încercate! Colectivul Grădiniței nr. 28 Oradea. (8)

 

* Cu nemăsurată tristețe am aflat de moartea soției tale dragi

MARIA AMBRO

și de aceea simțim nevoia să transmitem pe această cale cele mai sincere condoleanțe colegului nostru Ambro Teodor Viorel. Colectivul APIA CJ Bihor. (10)

 

* În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să găsești cuvintele, pentru că nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei iubite. Sincere condoleanțe familiei îndoliate Ambro Teodor Viorel. Colectivul CL Oradea. (11)

 

* Departe de mine, dar mai aproape de Dumnezeu, un suflet mare, plin de dragoste și credință a plecat într-o lungă călătorie, lăsându-mi inima zdrobită de durere, scumpul meu soț,

IOAN BOIȚ (PUIU),

în vârstă de 68 de ani. Aș vrea să răzbată până dincolo de mormânt iubirea ce ți-o port, mulțumirile pentru tot ce ai făcut pentru noi, pentru tot ce ai însemnat, pentru dragoste. Ascundeți zbuciumul și dormi liniștit, viața și munca ta au fost bine măsurate. Ești acoperit de dragoste și recunoștință, de prețuire și de admirație. Dormi în pace dragul meu soț! Soția Anica, în veci nemângâiată. (12)

 

* Chiar dacă vedem suferința celui drag zi de zi, dragostea ce i-o purtăm ne face să refuzăm pierderea lui. Cu inimile zdrobite de durere ne despărțim de scumpul nostru tată, socru și bunic,

IOAN BOIȚ (PUIU),

în vârstă de 68 de ani. Până când inimile noastre vor accepta despărțirea de tine, ne vom hrăni din amintirile clipelor minunate, vom vărsa lacrimi și ne vom ruga bunului Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în ceruri, alături de cei buni și drepți. Nu te vom uita niciodată. Rămas bun dragul nostru! În veci nemângâiați fiica, Carmen, cu soțul Roger Mathias și copiii George, Natacha și Anastasia. (13)

 

* Durerea și suferința din sufletul nostru nu pot fi exprimate în cuvinte. Te-ai stins ca o lumânare sub privirile noastre neputincioase dragul nostru verișor

IOAN BOIȚ (PUIU),

de 68 ani. Sufletul tău bun, dragostea și cuvintele tale cu care ne-ai mângâiat vor rămâne neșterse în inima noastră. Rugăm pe bunul Dumnezeu să te binecuvânteze și să-ți pregătească un loc în Împărăția Sa. Nu te vom uita niciodată dragul nostru! Drum lin în eternitate. În veci nemângâiați Călin și Adriana Bacrău. (14)

 

* Un sincer gând de alinare pentru îndurerata familie, în aceste clipe de grea încercare. Ne luăm rămas bun de la cuscrul nostru

IOAN BOIȚ (PUIU).

Să-i fie somnul lin și îngerii aproape. Dumnezeu să-l primească în Raiul Său. În veci nemângâiați Babu Nadia, Adlette și Nicolas și Eddie cu Sveta. (15)

 

* OMUL cu care am împărțit frățește copilăria și adolescența, a părăsit această lume, foarte bolnav, departe de casă, cel care a fost un exemplu pentru cei din jurul său și căruia i se potrivesc cuvintele lui Eminescu, care sunau așa:

„Să faci din viața ta, un vis

Și din visul tău, o viață!”

Suntem alături de cumnata noastră Ani, de fiica-Carmen, de soțul Roger, împreună cu nepotul George, la plecarea spre cele veșnice a soțului, tatălui și bunicului drag

IOAN BOIȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Adio

PUIULE

drag. Fam. Viorel și Jeni Bârlea. (22)

 

* Suntem alături de familia îndurerată, la despărțirea de cel care a fost dragul lor soț, tată, socru și bunic

IOAN BOIȚ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Ionel și Codruța Vila. (33)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veşnice a bunului prieten,

ing. VASILE PITIC.

Pentru Zorica, pentru familia îndoliată, sincere condoleanţe şi binecuvântare cerească. Prof. dr. Cornel T. Durgheu şi familia. (30)

 

* Suntem profund îndurerate de trecerea în nefiinţă a surorii şi mătuşii noastre,

OANA,

decedată în Bucureşti. Dumnezeu s-o aibă în paza Sa! Sora Sabina şi nepoata Aurica, veşnic nemângâiate. (29)

 

* S-a stins prea devreme din această viață

dr. PETRU CRIȘAN

lăsând în urmă tristețe și zile de mare durere sufletească. Cuvintele sunt de prisos, nu vă pot șterge lacrimile, nu vă pot alina durerea. Doar amintirile frumoase vor rămâne o mângâiere pentru cei rămași, umplând golul din inima voastră, de unde nu-l poate lua nimeni. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul, iar familiei îi dorim multă putere în aceste zile grele. Condoleanțe din inimă! Un ultim și sincer omagiu. Fam. dr. Casian Mariana, Sanda și Victorin. (608)

 

* Cu profundă durere în suflete, suntem alături de cumnata noastră Ani Boiț și de nepoata Carmen la despărțirea fulgerătoare și neașteptată de soțul și tatăl drag,

IOAN BOIȚ,

și-L rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe cei rămași să-i mângâie. Adio, PUIULE MIC, fratele meu drag! Fratele Cornel (Nelu), cu familia. (610)