DECESE

 

* Cu deosebită durere în suflete, anunțăm decesul unicei noastre fiice

IOANA TEODORA MISAROȘ-BARBU,

la vârsta de 42 de ani. Dumnezeu să o odihnească în pace și pe cei doi copii, Georgia Maria și Tudor Valerian-Damian și soțul Florin, să-i ocrotească! Slujba de stâlp se va oficia duminică, 5 noiembrie 2023, la ora 16.00, la Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc luni, 6 noiembrie 2023, ora 15.00, la Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski. Fam. Livia și Ioan Misaroș. (4231)

 

* Suntem alături de colega noastră Mariana Surducan în profunda tristețe pricinuită de moartea mamei sale dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colectivul Muzeului Țării Crișurilor Oradea. (4232)

 

* Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a mentorului nostru,

prof.dr.ing. IOAN FELEA,

întemeietorul școlii de energetică a Universității din Oradea, un om ce a avut un rol important nu doar în formarea a peste 30 de generații de ingineri energeticieni, ci și în dezvoltarea Facultății de Energetică, pe care a condus-o timp de 12 ani. Va rămâne în amintirea noastră, a colegilor din Departamentul de Inginerie Energetică, ca un profesionist desăvârșit, un profesor dedicat, un veritabil călăuzitor al drumului nostru profesional și un cercetător cu rezultate remarcabile. Drum lin, domnule profesor, spre Împărăția cerurilor! Sincere condoleante familiei îndoliate! Colectivul Departamentului de Inginerie Energetică.

 

* Un gand pios și In Memoriam

Domnului prof. dr. ing. IOAN FELEA, 

care a plecat spre stele. Drum lin către Dumnezeu, domnule Profesor!  Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Fam. Hora.

 

* Suntem alături de familia colegului nostru la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a

prof. univ. dr. ing. IOAN FELEA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Conducerea Facultății IETI.

 

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu tristețe anunțăm că a trecut 1 an de când dragul nostru

CORNEL AUREL LEUCUȚIA
a plecat pe drumul veșniciei. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace alături de soția lui

MĂRIOARA.

Veșnic îndurerați sora, cumnatul și nepoții din Iași. (4209)
 

* Mereu prezenți în gândurile noastre, cu toată dragostea aducem un pios omagiu dragilor noștri părinți

MARIA
și

DUMITRU BAILEF

acum când se împlinesc 7, respectiv 13 ani de la trecerea la cele veșnice. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Mulțumim celor care le vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia. (4230)

 

* Timpul trece, ochii ne sunt plini de lacrimi, iar gândul nostru este mereu la tine. Pustiu e totul fără tine, dar timpul nu poate să șteargă dorul, lacrimile și durerea ce s-au așternut în sufletele noastre în ziua de 5 noiembrie, când se împlinesc 11 ani. Atunci pentru totdeauna am pierdut cea mai de preț comoară

ing. IOAN ALEXANDRU RUGE,

la numai 46 de ani. Fie-ți drumul presărat cu flori și luminat de candela nestinsă a iubirii ce ți-o păstrăm. Dumnezeu să te odihnească în pace, alături de tatăl tău. Mama, soția, fiul tău scump Nelu și sora Dana, în veci nemângâiați. (4233)