DECESE

 

* „Cel fărădelege, dacă se va întoarce de la toate nelegiurile sale, pe care le-a făcut, cu viaţa va trăi şi nu va muri.” (Ez. 18, 21)

SAROLTA NAGY,

CATALINA BIMBO,

FLOARE POP.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Transmitem sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune, atât prietenilor noştri Dan, Camelia Porumb şi Dorina, Paul Ciuciu, cât şi familiei Elena şi Ioan Porumb, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a celei care a fost mamă, bunică şi străbunică. Dumnezeu să o odihească în pace! Fam. Petca Romeo, din Florida. (2148)

 

* Nimic nu este mai dureros în viaţă ca despărţirea de o fiinţă dragă. După o grea suferinţă scumpa mea soţie,

EUGENIA CÎRCU,

în vârstă de 63 ani, a încetat din viaţă. Înmormântarea va avea loc joi, 5 septembrie, ora 12.00, Capela Haşaş. Odihnă veşnică! Soţul Emil.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţ încetarea din viaţă a scumpei mele mame

EUGENIA CÎRCU,

în vârstă de 63 ani. Vei rămâne mereu în amintirea noastră! Fiul Emil-Aurelian şi soţia Adriana.

 

* O veste tristă ne-a îndurerat inimile

EUGENIA CÎRCU,

s-a dus la Ceruri... Ne rugăm şi noi, ca bunul Dumnezeu să o aşeze cu cei drepţi, iar familiei greu încercată să-i rânduiască mângâiere pentru a putea trece peste durerea pierderii soţiei şi mamei. Nela şi Ionel Damian. (2150)

 

* Colectivul Spitalului (Militar) Clinic de Urgenţă „Avram Iancu” Oradea este alături de familia îndurerată de trecerea în lumea celor drepţi a dragei noastre colege

EUGENIA CÎRCU,

asistent şef a secţiei neuro-psihiatrie. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească în pace! (2156)

 

* Cu nemăsurată tristeţe am aflat de moartea prematură a celei care a fost colega şi prietena noastră,

EUGENIA CÎRCU.

A fost un om minunat şi nu o vom uita niciodată! Dumnezeu să o odihnească în pace şi să mângâie familia îndurerată. Fam. Elena şi Viorel Buhaş. (2160)

 

* Suntem alături de colega noastră, Liebermann Dorina, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi,

văd. FLOARE BOTOŞ.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Conducerea şi colegii de la C.A.S. Bihor. (2154)

 

* FLOARE BOTOŞ.

În aceste clipe de cumpănă când viaţa o pune la grea încercare, suntem alături de verişoara noastră, Dorina, în marea durere pricinuită de plecarea la cele veşnice a mamei ei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Durdeu Traian. (2157)

 

* Pe data de 3 septembrie s-a stins din viaţă draga noastră mamă, bunică, străbunică şi soacră,

VIOLA MARGARETA URDEA.

O vom iubi mereu şi va rămâne veşnic în sufletele noastre! Slujba de înmormântare va avea loc joi, 5 septembrie 2019, ora 13.00, la Cimitirul din 1 Mai. Familia. (2158)

 

* Un gând de mângâiere și alinare sufletească colegului nostru, avocat Gelu Negruț cu soția Mihaela și copiii, la despărțirea de bunica și străbunica lor dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Conducerea și colectivul Uniunii Județene a Cooperației de Consum Bihor. (2429)