DECESE

 

* „Iubirea de Dumnezeu faţă de cel mai mare păcătos este mai mare decât iubirea celui mai mare sfânt faţă de Dumnezeu”. (Aresenie Boca)

IOSIF PETRILA,

VICTOR ZIGREA,

DOREL NETEA,

MARIA SIM.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu adâncă durere în suflete, ne despărţim pentru totdeauna de tatăl, socrul şi bunicul nostru drag,

prof. IOAN HECIU,

plecat mult prea devreme dintre noi. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-ți dea odihnă veşnică. Înmormântarea va avea loc mâine, 6 decembrie, ora 13.00, la Capela Orăşenească din Ştei. Fiul Gioni, nora Uca şi nepotul Cezar.

 

* Cu sufletele cernite de durere, ne luăm rămas bun, mult prea devreme, de la cel care ne-a fost tată, socru şi bunic drag,

prof. IOAN HECIU.

Te vom păstra veșnic în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Fiica Daciana, ginerele Sorin şi nepoata Iulia.

 

 

* Suntem alături de finii noştri, Gioni, Uca şi Cezar, şi de Daciana, cu soţul Sorin şi fiica Iulia, în aceste momente de grea încercare, când se despart de tatăl, socrul şi bunicul lor drag,

Prof. IOAN HECIU.

Sincere condoleanţe. Dumnezeul să-l odihnească în pace. Fam. Ioan Mateiaş din Ştei.

 

* Suntem profund îndureraţi de trecerea la cele veşnice a celui care a fost

mr. r. IOSIF PETRILA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Un grup de prieteni şi personalul Braseriei Co-Co. 

 

 

* Un sincer gând de alinare pentru prietena noastra, Petrila Anişoara, cu familia, la marea durere pricinuită de pierderea soţului drag,

mr. r. IOSIF PETRILA.

Fie-i ţărâna uşoară. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Hanaş Mihai.   

 

* Suntem alături de Mariana, Radu, Alina și Ionuț, la marea durere pricinuită de moartea bunului soț, tată și socru,

PETRE COTRĂU,

transmițând un gând de mângâiere și alinare familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Ionel și Codruța Vila. (1888)

 

* Cu întreaga noastră compasiune ne alăturăm cu sincere condoleanțe familiei îndurerate, la trecerea în neființă a celui care a fost un om deosebit,

prof. IONEL HECIU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei mângâiere și alinare. Fam. Doina și Teodor Filip.

 

* Un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei, acum când se desparte de cel care a fost un om deosebit,

prof. IONEL HECIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Florica și Teodor Handru, din Oradea.

 

* Când se stinge o flacără o aprinzi din nou, dar când se stinge o viaţă o plângi mereu. Cu lacrimi în ochi şi cu durere în suflete ne despărţim de cel mai bun fiu, soţ, tată şi socru,

DOREL NETEA,

de 57 ani. Îţi mulţumi pentru toată bunătatea ta. Bunul Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică! Înmormântarea va avea loc joi, 6 decembrie, ora 15.00, din Capela Haşaş. Familia îndurerată. (7116)

 

* Cu adâncă durere în suflete, ne despărțim de iubita noastră nașă,

MARIOARA ILLE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Suntem alături de familia Marin Ille și familia Marioara Ille, din comuna Lazuri de Beiuș. Finii Marioara și Alexandru Popa.

 

 

* Transmitem sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune colegei noastre, Dorina Nicoruţ, în aceste momente de tristeţe pricinuite de trecerea la cele veşnice a tatălui drag. Colectivul Sălii de Naşteri. (7104)

 

* Un sincer gând de alinare familiei Nicoruţ, în aceste clipe de grea încercare. Dr. Mirela Tira. (7105)

 

* Cu adâncă durere anunţăm decesul dragei noastre

prof. MARGARETA FOGEL,

95 ani. Înmormântarea vineri, 7 decembrie 2018, ora 14.00, Capela Orăşenească. Familia îndurerată. (7102) 

 

* Dorim să ne exprimăm regretul şi durerea pentru pierderea bunicii noastre. Ne va fi dor de ea! Fam. Seracu. (7103) 

 

* Suntem alături de colega noastră, psiholog Mihaela Heciu şi de întreaga familie, la marea durere pricinuită de moartea fulgerătoare a celui care le-a fost socru, tată şi bunic. Dumnezeu să-i dea odihnă. Sincere condoleanţe! Colectivul Medicris Oradea. (7109)

 

* Suntem alături de colegul nostru, prof. Heciu Ioan, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate! Colectivul Şcolii Gimnaziale „Octavian Goga” Oradea. (7118)

 

 

* Familia Mită Gheorghe, Costică și Angela, cu durere în suflete anunță trecerea la cele veșnice a scumpului lor cumnat,

 ALEXANDRU CHIȘE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

 

* Suntem alături de naşul nostru, Ioan Popovici şi de Ada Popovici, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a soţiei şi mamei scumpe

CORNELIA POPOVICI.

Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Finul Nicu Birău cu familia. (7110)

 

* Suntem alături de familia îndurerată, Poaliko şi soţia, cât şi a doamnei Ani, cea care i-a fost alături până în ultimele clipe ale vieţii, când moartea neaşteptat de repede l-a răpit, despărţindu-se de cel care a fost,

PAUL REPKO,

un om distins, care prin activitatea sa la Termoficare a adus mult bine societăţii orădenilor şi nu numai. Calităţile sale şi amintirea sa vor rămâne veşnic, iar cei care l-au cunoscut se vor ruga lui Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Cerurilor, iar familiei alinare. Familia Dumitru Popa cu soţia Livia şi fiul Liviu, din Oradea. (7115)

 

* Suntem alături de prietenii noştri, fam. Zigrea, la marea durere pricinuită de moartea celui care le-a fost tată, socru şi bunic. Sincere condoleanţe! Familia Berghian Dan. (7119)

 

 

* Un gând de mângâiere pentru familia celui care mi-a fost un prieten drag, 

PETRU COTRĂU.

Dumnezeu să vă dea mângâiere şi să vă întărească. Fam. Derşidan Mircea.

 

 

* Colectivul CONTABIL DH S.R.L. este alături de familia Cotrău Mariana, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului,

PETRU COTRĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

 

COMEMORĂRI

 

* Dragul meu drag, soţul meu nepreţuit, neasemuitul meu

MOISE,

la 23 ani de la despărţire numele tău este pentru noi durere, dragoste, neuitare! Să-ţi fie somnul lin! Familia, veşnic îndurerată. (7095)

 

* Se împlinesc 2 ani de când mama,

FLORICA CEHAN,

ne-a părăsit. Ai fost cea mai dragă fiinţă a sufletului meu, m-ai iubit întotdeauna necondiţionat şi pentru asta îţi datorez neuitarea. Dormi în pace, MAMI! Fiul Jean, nora Florica. (7112)