DECESE

*  ”Numai noi, suflete triste,

Cei rămași ne vom ruga

Dumnezeu să vă primească

În Împărăția Sa!”.

FLORIAN SZIRKA,

STELA SZIRKA,

GEZA OLAH,

GHEORGHE IAS.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi, cu inimile cernite de durere și cu ochii înlăcrimați anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care ne-a fost soț, tată, bunic

GHEORGHE PINTEA,

la 73 de ani. Amintiri dragi împletite cu lacrimi și dragoste este tot ce simțim acum. Prețuirea și recunoștința vor dăinui mereu în inimile noastre. Rugăm pe bunul Dumnezeu să așeze sufletul lui acolo unde drepții se odihnesc. Nu te vom uita niciodată! Stâlpul are loc azi, 5 februarie, ora 18.30 la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc joi, 6 februarie, ora 14.00, din Capela Hașaș. Soția Maria, fiica Diana și nepotul Raul. (2406) 

 

* Tristă și îndurerată va rămâne pentru noi ziua de 3 februarie 2020, când s-a înălțat la ceruri, în tăcere, sufletul bunului nostru tată, socru și bunic

GHEORGHE PINTEA,

la 73 de ani. Pentru grija, bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Înmormântarea va avea loc joi, 6 februarie, ora 14.00, din Capela Hașaș. Fiul Gheorghe Pintea (Giby), soția Simona și nepoata Denisa. (2405)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la dragul nostru cumnat și unchi,

GHEORGHE PINTEA.

Dormi în pace, suflet bun! Florica Pintea cu familia. (2407)

 

* Cu nemărginită tristețe am primit vestea trecerii la cele veșnice a cumnatului

GHIȚĂ PINTEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei greu încercate, alinare și mângâiere. Nuți Pintea. (2410)

 

* Cu drag și compasiune ne alăturăm durerii familiei Pintea, la pierderea dragului lor soț, tată, socru și bunic

GHEORGHE PINTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Ioan Cormos. (2409)

 

* A plecat dintre noi, la cele veșnice, vărul nostru drag

GHEORGHE PINTEA,

lăsând în urmă amintiri frumoase. Să-i fie somnul lin și îngerii aproape. Un gând de mângâiere soției Maria și copiilor Giby și Diana cu familiile lor. Eternă amintire! Verișoara Rodica Oltean cu familia. (2396)

 

* Trecerea la cele veșnice a prietenului din anii de liceu,

GHIȚĂ PINTEA,

ne-a întristat profund. Îmbrățișăm cu dragoste creștinească întreaga familie și transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia prof. Liviu Popa. (2398) 

 

* În aceste momente pline de tristețe, împărtășim durerea nemărginită a familiei, la decesul prematur al nepotului nostru drag

GHIȚĂ PINTEA.

Transmitem condoleanțe soției Mia, copiilor Ghițișor cu familia și Diana cu familia. Unchiul Ciurdar Dumitru cu familia. (2402)

 

* Cu sufletele îndurerate ne despărțim de un vecin și prieten drag, un om minunat cu suflet nobil și altruist,

GHEORGHE PINTEA.

Dumnezeu să-l odihnească și să mângâie familia îndoliată! Fam. prof. Mihai Crețu. (2412)

 

* Împărtășim durerea familiei Pintea, acum, la momentul greu al despărțirii de cel care le-a fost soț, tată, socru și bunic

GHEORGHE PINTEA.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-i odihnească sufletul întru Împărăția Sa cea veșnică. Sincere condoleanțe întregii familii! Familia Viorel și Dorina Cohuț. (2416)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a celui care a fost

FLORIAN MARC.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familia Marcu Florian. (2393)   

 

* Suntem alături de prietenii și colegii noștri, prof. univ. dr. ing. Călin Băban și prof. univ. dr. ing. Marius Băban, în marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe! Ioan Țarcă, Radu Țarcă și Alina Cărăban. (2394)

 

* Cu nemărginită durere anunțăm plecarea fulgerătoare dintre noi, lăsând în suflete lacrimi și durere, a celui care a fost tată, socru, bunic și străbunic,

RADU HODIȘAN.

Dumnezeu să te înalțe în Împărăția Cerului. Înmormântarea are loc azi, 5 februarie 2020, ora 13.00, de la Capela Orășenească. Fiicele Alina și Loredana cu familiile. (2397)

 

* Cu mare durere în suflet am primit vestea că ne-a părăsit, mult prea devreme, scumpul meu verișor

RADU HODIȘAN.

Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace! Vasi Valeria cu familia. (2401)

 

* Cu durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a celui care ne-a fost soț, tată, bunic și socru,

GHEORGHE IAS.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Stâlpul are loc azi, 5 februarie, ora 19.30 la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc în data de 6 februarie, ora 12.00, din Capela Hașaș. Familia îndurerată. (2410)

 

* Un gând de alinare pentru Ias Eugen și familia, acum când trece prin această încercare pricinuită de plecarea la veșnicie a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cuscrii, fam. Coroiu Cornel și cumnatul, fam. Coroiu Mircea. (2411)

 

COMEMORĂRI

 

* Păstrându-i amintirea, aducem un pios omagiu de prețuire, dragoste și neuitare la împlinirea unui an de la plecarea dintre noi a iubitului nostru soț, tată și bunic

ing. ȘTEFAN KUNDI.

Pentru tot ce a făcut pentru noi, îl vom iubi mereu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată. (2399)