DECESE

 

* Cu lacrimi în ochi ne rugăm bunului Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa, draga noastră

LIVIA INDRIEȘ

(născută BACIU, din Tilecuș) și suntem alături de Rodica și Daniela și familiile lor în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sora Lucreția, nepoatele Carmen și Monica, cu familiile.

 

* Cu sufletul îndurerat, îmi iau rămas bun, după o îndelungată și grea suferință, de la iubitul meu tată,

ec. GHEORGHE-TIBERIU CHIȘ,

de 75 ani. Înmormântarea va avea loc luni, 7 februarie 2022, ora 14.00, de la Capela Hașaș, în Cimitirul Municipal. Dumnezeu să-l ierte și să-i vegheze odihna și pacea veșnică în lumina cea neînserată a căminului veșnic. Fiica Dana. (373)

 

* Suntem alături de dr. Dana Chiș, în greaua și neprețuita pierdere prin decesul tatălui său, după o lungă și dureroasă suferință,

ec. GHEORGHE-TIBERIU CHIȘ,

de 75 ani. Dumnezeu să-l ierte și să-i vegheze odihna și pacea veșnică. Familia Corcheș și familia Rogojan. (374)

 

* Cu durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame,

CAROLINA TOTOREAN,

în vârstă de 94 ani. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc în data de 8 februarie 2022, ora 13.00, de la Capela Orășenească. Fiul Cornel cu soția Irina. (362)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame,

CAROLINA TOTOREAN,

după o lungă și grea suferință. Odihnește-te în pace, suflet bun! Fiica Viorica, cu familia. (368)

 

* Cu adâncă durere anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame,

CAROLINA TOTOREAN,

după o lungă și grea suferință. Odihnească-se în pace. Fiica Elena cu familia. (369)

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere, ne despărțim de draga noastră soție, mamă, soacră și bunică

FLOARE-CAROLINA MATEAȘ.

Vom păstra vie iubirea cu care ne-ai înconjurat și ne vom aduce mereu aminte de chipul tău blând și luminos. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Înmormântarea va avea loc duminică, 6 februarie 2022, ora 13.00 de la Capela din Ghenetea. Soțul Vasile și fiul Florin cu familia. (366)

 

* suntem alături de familia Mateaș-Vasile, Florin, Nicoleta, Oana și Daria la trecerea la cele veșnice a soției, mamei, soacrei și bunicii lor dragi

FLOARE-CAROLINA MATEAȘ.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în Împărăția SA, iar celor rămași alinare și mângâiere. Fam. Pantea Nicolae, Ana și Ioan. (367)

 

* Suntem alături de familia Moga la marea durere pricinuită de moartea fulgerătoare a scumpului soț. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Din partea prietenilor de familie Uivaroșan. (370)

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi inimile zdrobite de durere ne despărţim pentru totdeauna de scumpul nostru tată, socru şi bunic,

FLORIAN GHERGHEL,

de 83 ani. Vorba ta bună, privirea ta blândă şi dragostea care ne-ai purtat-o nu le vom uita niciodată. Vom păstra mereu în sufletele noastre amintirea chipului tău drag şi a sufletului tău bun. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia cerurilor! Înmormântarea va avea loc în data de 8 februarie 2022, ora 15.00, la Cimitirul Municipal, Capela Haşaş. Fiica Angela, ginerele Ghiţă şi nepotul George. (377)

 

* Cu durere în suflet familia îndoliată anunţă trecerea la cele veşnice, la vârsta de 69 ani, a dragului nostru soţ, tată, socru şi bunic

DUMITRU TABĂRĂ.

Slujba de înmormântare are loc sâmbătă, 5 februarie 2022, la ora 13.00, la Biserica Ortodoxă din localitatea Dicăneşti. Te vom păstra veşnic în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!

 

* Suntem alături de tine, Ioana și de soțul tău Ciprian, la despărțirea de tatăl și socrul vostru drag

IOAN,

în vârstă de 72 de ani, din satul Ghiorac, care a plecat pe neașteptate în veșnicie. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Tușa Lenuța, unchiul Vasile și verișoara Diana, din Oradea. (379)