DECESE

 

* S-a stins puțin câte puțin plecând pentru totdeauna la cele veșnice dragul meu soț

IOAN GRAMA,

de 81 de ani. Îl vom conduce pe ultimul drum azi, 5 iunie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul blând printre cei aleși. Dormi în pace, suflet bun. Soția Ana. 

 

* Cu adâncă suferință anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost

IOAN GRAMA,

un tată iubitor și un socru minunat. Va rămâne veșnic în sufletul nostru. Dumnezeu să te odihnească alături de îngeri. Mariana și Ciprian Frunză. 

 

* Cu lacrimi în ochi anunțăm trecerea în eternitate a scumpului nostru tată, socru și bunic,

IOAN GRAMA.

Vom păstra mereu neștearsă amintirea lui și chipul său drag. Dumnezeu să te odihnească în pace TATI! Ionuț, Moni, Norbi și Alex Grama. 

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la dragul nostru tată și socru,

IOAN GRAMA.

Ne vom aminti mereu cu drag de clipele frumoase petrecute împreună TATI! Dumnezeu să te odihnească în pace. Irina și Cristi Pitaru.

 

* Ne luăm rămas bun, cu durere în suflete, de la scumpul nostru bunic

IOAN GRAMA.

Dumnezeu să te odihnească în pace. Te vom iubi mereu! Cosmin și Anca Pitaru.

 

* Ne luăm rămas bun dragul nostru bunic și străbunic

IOAN GRAMA,

și ne vom aminti mereu cu mult drag de tine. Roxana, Nati și Ezra Brîndaș. (3922)

 

* Suntem alături de voi buni, Irina, Cristi, Cosmin, Anca și întreaga familie în aceste clipe grele când vă despărțiți de dragul vostru soț, tată, socru și bunic,

IOAN GRAMA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Lucian și Neli Simulei. (3924)

 

* Împărtășim durerea vecinei noastre Ani Grama, în marea durere pricinuită de moartea soțului

IOAN GRAMA.

Transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Vecinii Herțanu Letiția și Porumb Nicolae cu familiile. (3917)

 

* Sincere condoleanțe și compasiune foștilor vecini, familia Pitaru, la despărțirea de părintele drag

IOAN GRAMA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Temian. 

 

* Alinare și sinceră compasiune familiei Pitaru, foștii noștri vecini, la pierderea tatălui drag

IOAN GRAMA.

Odihnească-se în pace. Familia Soreață.

 

* Suntem alături de Ani, Mariana, Irina, Ionuț și întreaga familie, în aceste momente dureroase, la despărțirea de cel care a fost dragul lor soț, tată și bunic,

IOAN GRAMA,

bunul și omenosul nostru vecin. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Doina Buzaș și Mihaela Porumbescu cu familia. (3914)

 

* Dragă Irina, suntem alături de tine și familia ta în această grea încercare pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui tău drag

IOAN GRAMA.

Părintele Ceresc să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Maria Caciora, Paula, Angela, Mirela și Bogdan.

 

* Împărtășim durerea ta, Irina,  și a familiei tale, la despărțirea dureroasă de dragul vostru părinte,

IOAN GRAMA.

Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa, alături de cei buni și drepți, iar vouă să vă mângâie sufletele îndoliate. Colegii de la Redacția ziarului Crișana.

 

* O rugăciune, flori, gânduri de alinare sunt tot ce-i mai putem oferi acum celei care a fost

d-na ELISABETA TĂTARU.

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Familia Muste Vasile și Nicoleta, din Oradea.

 

* Cu imensă tristețe și durere în suflete anunțăm faptul că iubita noastra mamă și bunica

ELENA-DOINA BINȘELAN,

a luat calea spre cer. Suflet nobil de o rară finețe și aleasă sensibilitate ne-a mângâiat o viață întreagă cu delicatețea și blândețea ei. Pentru noi, ea trăiește în sufletele noastre împreună cu noi, în fiecare clipă, acum și întotdeauna. Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul său blând! Înmormântarea are loc azi, 5 iunie 2020, ora 11.00, Capela Hașas. Copiii Liana, Daniela, Mihai Binșelan și nepotul Mihăiță.

 

* Suntem alături de familiile Binșelan Mihai și Liana, în aceste clipe grele, acum când se despart de cea care a fost draga lor mamă și bunică

ELENA-DOINA BINȘELAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Bordei Etel, familia Bordei Tiberiu și Krisztina și familia Bordei Cristian și Ioana. (3915)

 

* Porțile Raiului s-au deschis și Dumnezeu a chemat la El un suflet minunat, o mamă și o bunică deosebită, un dascăl bun și inimos,

VIORICA TOBESCU.

Slujba înmormântării are loc azi, 5 iunie 2020, ora 14.00, la Capela Cimitirului din Tileagd. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

”Mama mea, icoană sfântă

Acum la cer te-ai înălțat

Și ne-ai lăsat cu inimi frânte

Cu suflet trist, îndoliat”.

Fiica Luci, ginerele Valerian și nepoții Roxana și Alex cu soția Flavia. (3890)

 

* O ființă atât de dragă nouă a luat calea spre Cer. Îndoliați în suflete, cu lacrimi în ochi ne despărțim pentru totdeauna de scumpa noastră mamă, bunică și străbunică,

VIORICA TOBESCU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Fiica Maria, nepoții Sonja și Philippe cu familiile. (3891)

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

VIORICA TOBESCU.

Te vom păstra mereu în sufletele noastre și îl rugăm pe Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa! Fiul Octavian, nora Liza și nepoatele Cristina și Bianca cu familia. (3892)

 

* Dragă buni,

VIORICA TOBESCU,

despărțirea este grea. Chiar dacă m-ai pus încă de mică să îți promit că nu voi plânge când va sosi această clipă a despărțirii și că voi fi un sprijin pentru ceilalți, să știi că sufletul meu plânge. Ai fost omul care m-ai iubit, îngrijit și cel mai important m-ai răsfățat atunci când eram tristă. Îmi vei lipsi enorm. Cu toate acestea mă bucur că ai fost prezentă în viața mea toți acești ani. Îți voi fi etern recunoscătoare. Te iubesc! A ta nepoată, Roxana Pavel. (3929)

 

* Dragă buni,

VIORICA TOBESCU

îți sunt recunoscător pentru toate sfaturile și îndrumările pe care mi le-ai oferit. Îți mulțumesc pentru toate poftele pe care mi le-ai făcut în toți acești ani. Vei rămâne etern în sufletul și mintea mea. Sper ca în locul în care ai ajuns să fie plin  cu amintiri frumoase din timpul vieții. Credincioșia de care ai dat dovadă pe parcursul vieții îmi doresc să îți fie călăuză în viața veșnică. Al tău nepot, Alexandru Pavel. (3928)

 

* Sincerele noastre condoleanțe și adânca noastră compasiune prietenilor noștri Elena și Vali Pavel, la marea durere pricinuită de pierderea mamei, soacrei și bunicii dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. conf. dr. Ciprian Brisc. (3905)

 

* Suntem alături de familia Pavel Elena și Valerian, în aceste momente grele când cea care a fost mamă, soacră, bunică a pornit pe drumul veșniciei. Dumnezeu s-o odihnească! Familia Uță și Stela Tăut. (3927)

 

* Suntem alături de prietenii noștri Luci și Vali, în aceste momente când iubita lor mamă, soacră și bunică

VIORICA TOBESCU,

pleacă din aceasta lume spre Împărăția Cerurilor. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și sincere condoleanțe întregii familii. Fam. Ioan și Ofelia Popa.

 

* O mamă iubitoare, o bunică și o străbunică plină de har s-a ridicat la Ceruri, după ce și-a rânduit viața chibzuit, cu credința că împlinește voia Celui de Sus. Cu inimi întristate ne despărțim și noi de buna

VIORICA TOBESCU,

iar dragilor noștri fini, Luci și Vali, întregii familii, gânduri de mângâiere și compasiune, cu toată prețuirea pentru dragostea și sacrificiul lor. Să-i fie veșnicia în locul pregătit de Dumnezeu pentru cei buni și drepți. Cornel și Marioara Gârba. (3911)

 

* Când trece bunica într-o altă viață, ni se aprind în inimi amintirile copilăriei. Gânduri senine îndreptăm spre dragii noștri Roxana, Alex și Flavia, la despărțirea de bunica lor dragă

VIORICA TOBESCU.

Să-i fie zborul lin spre țara îngerilor. Cosmin, Anca și Mădălina Gârba. (3912)

 

* Suntem alături de Luci Pavel în aceste momente de mare încercare, de pierdere a mamei. Doina și Iosif Tocoian, Carmen și Ionuț Novac, Diana și Ionuț Geambașu. (3936)

 

* Ne alăturăm durerii prietenilor noștri, Viorica și Liviu Rusu, la despărțirea de bunul lor tată, bunic și străbunic,

ILIE PETRU,

din Beriu-Hunedoara. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Condoleanțe întregii familii îndoliate. Cornel și Marioara Gârba. (3913)

 

* Suntem alături de colegele noastre Florița Erdei și Sandra Moldovan, în durerea pricinuită de pierderea celei care le-a fost soacră și bunică,

OLIMPIA ȘERBAN.

Bunul Dumnezeu să îi dăruiască odihnă veșnică. Colectivul SC Contimex SA. (3903)

 

* Suntem alături de familia colegului și prietenului nostru prof. univ dr. Ion Simuț la despărțirea dureroasă de mămica, soacra și bunica lor dragă. Dumnezeu s-o odihnească și să-i răsplătească trecerea prin viața rodnică. Familia Paul și Doina Magheru.

 

* Suntem alături de colegul nostru prof. univ. dr. Ioan Simuț, în aceste clipe de adâncă tristețe. A îngrijit cu devotament și iubire până la capăt pe cea care a fost o minunată mamă, bunică și străbunică. Dumnezeu să mângâie sufletele familiei îndurerate. Sincere condoleanțe! Colegii Departamentului de Limba și Literatura Română. (3908)

 

* Sincere condoleanțe domnului profesor Ioan Simuț, la pierderea mamei dragi. Doru și Florica Mateoc. (3909)

 

* Împărtășim durerea colegului nostru prof. univ. Ion Simuț, la trecerea în neființă a mamei dragi. Colectivul Facultății de Litere. (3910)

 

* Suntem alături de familia îndoliată, în aceste clipe grele, la trista despărțire de cel care le-a fost tată, socru, bunic și prieten drag nouă,

PETRU MOGA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fam. Korodi. (3907)

 

* Regretăm profund decesul cumnatei noastre

SANDA IANCU,

de 87 ani, care a plecat alături de soțul și fiul prea devreme răposați. Cumnata Sanda și cumnatul Horea, cu familiile. (3925)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la mama, bunica, străbunica dragă

ANA MOCA,

în vârstă de 84 ani. Înmormântarea are loc azi, vineri, orele 14.00, de la Capela Hașaș. Dormi în pace suflet bun. Familia îndoliată.

 

* Cu lacrimi în ochi și sufletele sfâșiate de durere ne despărțim de cel care ne-a fost tată și socru

FLORIAN CHIRILĂ.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să-l odihnească în pace în Împărăția celor drepți. Fiica Florina și ginerele Istvan. (3930)

 

* Suntem alături de familia Rusu, Viorica și Liviu, la pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Familia Caciora Dumitru și Lucia. (3931)

 

* Porțile Raiului s-au deschis și Dumnezeu a chemat la El un suflet minunat, un tată și un bunic deosebit, un dascăl bun și inimos

DOREL POPA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnic și drum lin spre îngeri! Soția Silvia, fiul Horațiu cu familia. (3934)

 

* Suntem alături de cumnata noastră Silvia Popa cu familia la marea durere pricinuită de despărțirea de soțul drag

DOREL POPA,

în vârstă de 63 ani, născut în localitatea Băleni. Nu te vom uita niciodată! Îndurerați fratele Nelu, cumnata Ana și nepoata Roxana. (3932)

 

* Ieri a trecut la odihna veșnică cea care a fost doamna

ELISABETA TĂTARU (ȚINȚI),

de 68 ani, din orașul Ștei. Bunul Dumnezeu să-i ofere odihnă veșnică și iertarea păcatelor. Fam. dr. Stan Maria.

 

* Suntem alături de colega și prietena noastră, Ioana Ciuciu, acum când se desparte de mama ei. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie. Familia Tiponuț. (119)

 

* Un gând de mângâiere și alinare colegei noastre, Ioana Ciuciu, la durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Dumnezeu să-i dea iertare, iar celor rămași să le aline suferința. Conducerea și colectivul Spitalului Clinic de Urgență „Avram Iancu” Oradea. (120)

 

* Suntem alături de colega noastră, Ioana Ciuciu, în aceste clipe grele când o conduce pe ultimul drum pe cea mai dragă ființă – MAMA.

Sincere condoleanțe! Laboratorul de Radiologie, Spitalul Clinic de Urgență ”Avram Iancu” Oradea. (121)

 

* Un ultim omagiu pentru cea care a fost mama colegei noastre, Ioana Ciuciu, acum când o conduce pe drumul fără întoarcere. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul BFT, Spitalul Clinic de Urgență „Avram Iancu” Oradea. (122)

 

* Sunt alături de colega mea, Ioana Ciuciu, la marea durere pricinuită de decesul celei care i-a dat viață și i-a fost sprijin, MAMA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fam. Simona Neaga. (123)

 

* Copleșiți de durere, anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru tată, socru, bunic și străbunic,

ing. IOAN NEGRUȚ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fiica Rodica cu familia și fiul Florin cu familia. (124)

 

* Un ultim omagiu distinsului

ing. IOAN NEGRUȚ,

a cărui dispariție ne-a întristat profund. Suntem alături de draga noastră cumnată și familia ei, la greaua despărțire de tatăl ei iubit. Odihnă veșnică, bunule! Cumnații Daniel și Sorina și nepoții Bogdan și Dragoș. (126)

 

* Un gând de alinare pentru Rodica, Crăciun, Florin și Ioana cu familia, acum când îl conduc pe ultimul drum pe iubitul lor tată, socru, bunic și străbunic,

ing. IOAN NEGRUȚ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași mângâiere! Florica. (125)

 

* Tristețea mă copleșește. Acum rămân amintirile și povestirile pe care mi le împărtășea draga și distinsa doamnă,

înv. VIORICA TOBESCU,

și suspina din când în când,/ la amintirea vreunui gând,/ din viața ei trecută. Gânduri de alinare prietenilor Elena și Valerian, Roxana și Alex la dureroasa despărțire de iubita lor mamă și bunică, pe care au îngrijit-o cu dragoste până în ultima clipă. Sincere condoleanțe fiului Octavian și fiicei Maria, cu familiile lor. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Maria Moldovan.

 

COMEMORĂRI

* Retrăim și acum aceeași durere imensă ca în trista zi de 7 iunie 2009 când,

prof. MOISE PATER

și-a luat „La revedere!” de la soție, fiu, noră și nepot, îndreptându-se spre Patria Cerească. Chipul său blând, dragostea, bunătatea și devotamentul le vom păstra vii în memoria noastră cât vom fi. Domnul să-i dea odihnă veșnică! Familia. (3878)

 

* Timpul a trecut, dor nestins și amintiri dragi au rămas de când, în urmă cu un an, un suflet minunat, plin de bunătate și dragoste s-a ridicat la cer, plecând dintre noi, scumpul nostru soț, tată, socru și bunic,

GHEORGHE MĂLAN.

Îți mulțumim pentru bunătatea și grija pe care ne-ai purtat-o. Nu te vom uita niciodată! Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 6 iunie 2020, ora 10.00, la Biserica Ortodoxă din localitatea Alparea. Mulțumim tuturor celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Veșnic îndurerați, soția Mariana, fiii Adi și Cristi cu familiile lor. (3861)

 

* Azi, la 13 ani de la trecerea în lumea fără dor a scumpei noastre mame, bunici și străbunici,

FLOARE VICAȘ

alăturându-i-se soțului ei drag,

FLORIAN VICAȘ,

de la al cărui deces se împlinesc 37 ani, rugăm pe bunul Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească împreună cu drepții în Împărăția Sa. Pentru tot ce ați făcut pentru noi binecuvântăm memoria și vă păstrăm o candelă vie în gândul și sufletul nostru. Fiicele Lenuța, Maria, Florica și Vetuța cu familiile lor. (3900)

 

* Se împlinesc 40 de zile de când ne-a părăsit scumpul nostru tată, bunic și străbunic,

NICOLAE SAMUILĂ,

a cărui dragoste și înțelepciune ne vor însoți toată viața. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, alături de mama noastră dragă, în Împărăția Sa Cerească! Cu sufletele îndurerate, copiii Ica și Nicu cu familiile. (3906)

 

* Azi, 5 iunie, aducem un pios omagiu de dragoste și recunoștință în memoria părinților noștri, la împlinirea a 24 ani mama și respectiv 23 ani tata, trecuți la cele veșnice,

ANA BĂNCUI ,

GAVRIL BĂNCUI,

din Ciuhoi. Dumnezeu să-i ierte și să le facă odihnă veșnică în Împărăția Sa. Familia. (3926) 

 

* Amintiri și clipe de neuitat, lacrimi, durere și un dor nemărginit este tot ce ne-a rămas de când în urmă cu un an a plecat la cele veșnice draga noastră mamă, bunică și străbunică,

FLORICA CHIFOR.

Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Sa, în liniște și pace! Viorica, Ioan și Nuța, cu familiile lor. (118)