DECESE

 

* Prin plecarea ta grăbită ne-ai lăsat consternați, draga noastră nepoată,

DOINA-FLORICA ȚICRA.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei! Frații și surorile, ale mamei tale Lina, din Sărsig, cu familiile. (4600)

 

* Fără ca să-ți putem spune că e prea devreme ai plecat la cele veșnice, după o lungă și grea suferință, iubitul nostru soț și tată,

DANIEL-IONEL DOMOCOȘ,

la doar 40 de ani. Dragostea, dăruirea și prețuirea ta le vom păstra veșnic vii în sufletele noastre, ca un model demn de urmat. Cu inimile sfâșiate de durere îl vom conduce pe ultimul drum la slujba înmormântării, vineri, 7 august, ora 13.00, la Capela din localitatea Botean. Ne rugăm implorând nemărginita bunătate a lui Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Soția Gabi, fiul Dragoș și fiica Mihaela. (4593)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la iubitul nostru fin

DANIEL-IONEL DOMOCOȘ,

plecat la cele veșnice la doar 40 de ani. Ne vom aminti mereu cu drag și dor de omul minunat care a fost. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre bunul Dumnezeu, rugându-L să vă dea mângâiere și alinare dragii noștri, Gabi, Dragoș și Mihaela și întregii familii îndoliate, iar sufletul celui adormit întru Domnul să-l așeze în lumea celor drepți. Nașii Ovidiu, Minela, Pițuș și David. (4595)

 

* Ne luăm rămas bun de la dragul nostru prieten

NICU,

care a plecat dintre noi lăsând în urmă multă durere și tristețe. În aceste momente de grea încercare suntem alături de voi, Gabi, Dragoș și Mihaela și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să reverse mângâiere și putere asupra voastră și a familiei îndoliate, iar celui plecat să-i dea odihnă veșnică! Bunu și Mimi Dulău. (4594)

 

* Fie ca Lumina veșnică să-i însoțească sufletul bun spre ceruri, iar Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa, pe dragul nostru prieten,

NICU.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dulău Marius cu familia, Dulău Răzvan cu familia, Dulău Dragoș cu familia și Marcela Ursan cu familia. (4596)

 

* Cu profundă tristețe ne luăm rămas bun de la cel care în urmă cu câțiva ani ne-a fost bun coleg, un om deosebit, un profesionist desăvârșit,

DANIEL-IONEL DOMOCOȘ.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul S.C. VILADINA CONSTRUCȚII S.R.L. (4597)

 

* Suntem alături de colega noastră, tehnician Tuduc Cornelia, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii. Colectivul Liceului de Arte Oradea.

 

* Cu inima grea de lacrimi și durere îl conducem pe drumul spre cele veșnice pe bunul nostru soț și tată,

ing. IOAN ARDELEAN, 66 de ani.

Îl vom păstra mereu în sufletele noastre și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și să-l așeze de-a dreapta Sa! Înmormântarea va avea loc în data de 7 august, ora 11.00, Capela Hașaș. Soția Rodica, fiica Ioana.

 

 

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Prezent mereu în gândurile, inimile și rugăciunile noastre retrăim cu aceeași durere ziua despărțirii de bunul, dragul și iubitul nostru soț, tată, bunic și străbunic,

col. (r.) LADISLAU BORBANDI,

la împlinirea celor 7 ani de la plecarea sa pe drumul veșniciei. Îi mulțumim din suflet pentru osteneala vieții sale dedicate nouă și pentru grija pe care a avut-o pentru noi. Pentru acestea, dar și pentru bunătatea și afecțiunea cu care ne-a înconjurat îi datorăm neuitarea și respectul nostru. Dorul este la fel de mare, iar amintirea lui dragă va rămâne în inimile noastre. Îl rugăm pe milostivul Dumnezeu să-i vegheze somnul lin! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată. (4558)

 

* Păstrăm neștearsă amintirea unui suflet plin de dragoste și bunătate a celei care a fost iubita noastră soră și mătușă,

ing. MARIANA INDRIE,

(născută în comuna Tulca). Dumnezeu să te odihnească în pace, alături de părinții noștri! Sora Elena Lucaci și nepotul Radu cu fiul Eduard. (4598)