DECESE

* ”Ați lăsat în urma voastră multă durere, lacrimi și tristețe, pe care timpul nu le va putea șterge niciodată.”

ISTVAN SZEGHALMI,

FLOARE TĂUT,

IRINA DIENEȘ,

MARIA COMAN.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Trecerea la cele veșnice a credinciosului bisericii noastre,

GHEORGHE PINTEA,

ne-a întristat profund. Rugăm pe Milostivul Dumnezeu să-i dăruiască iertare și odihnă veșnică, iar familiei să-i dăruiască mângâiere și liniște! Preoții, Consiliul Parohial, Comitetul Parohial și enoriașii Parohiei Oradea Tei. (2419)

 

* Ne despărțim cu tristețe și regret de bunul nostru vecin

GHEORGHE PINTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere. Familia Bădulescu. (2420)

 

* A plecat dintre noi un deosebit prieten

GHEORGHE PINTEA,

lăsând în urmă amintiri foarte plăcute și neuitate. Să-i fie somnul lin și îngerii aproape. Un gând de mângâiere soției Maria, fiului Ghiță cu familia și fiicei Diana cu familia. Sincere condoleanțe. Veșnică amintire. Prietenii Sim Ioan și Maria cu copiii Monica, cu familia și Călin cu familia. (2422)

 

* Cu regret și tristețe ne despărțim de cel care ne-a fost un bun coleg

GHEORGHE PINTEA.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică. Colegii din cadrul Serviciului Comercial al S.C. Turism Felix S.A. Băile Felix. (2423)

 

* Suntem alături de colega noastră Pintea Simona și familia sa în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui socru,

GHEORGHE PINTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Casei Județene de Pensii Bihor. (2435)

 

* Mama mea, icoană sfântă

Când în cer tu ai plecat,

Mi-ai lasăt inima frântă

Nici o zi nu te-am uitat.

Azi aprind o lumânare

Și mă rog la Tatăl Sfânt

Sufletul să-ți odihnească

Mama mea cu chipul blând.

S-a stins din viață

MARIA COMAN

la 85 ani iubita noastra mamă, bunică și străbunică. Dumnezeu să o ridice la ceruri! Înmormântarea va avea loc vineri, 7 februarie, ora 13.00, în cCimitirul Municipal, Capela Hașaș. Lucia și Virgil Pojoca, Sorin, Anca și Gloria. (2424)

 

* Cu adâncă tristețe, suntem alături de Lucia Pojoca, la marea durere cauzată de decesul mamei dragi. Sincere condoleanțe familiei! Ani și Romeo Oanța.

 

* În aceste momente de grea încercare și adâncă durere transmitem un gând de mângâiere doamnei director Pojoca Lucia, acum când se desparte de mama dragă! Un ultim omagiu! Familia Roman Maria și Florin. (2425)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru familia Pojoca, acum când trece prin această durere pricinuită de pierderea mamei

MARIA COMAN.

Dumnezeu s-o odihnească. Familia Negrău. (2426)

 

* Suntem alături de doamna director, Lucia Pojoca, în aceste momente grele în care se desparte de mama sa dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Colectivul Bancii Transilvania Oradea. (2427)

 

* În aceste momente de mare tristețe, suntem alături de doamna director Lucia Pojoca, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Radu și Elena Ursu.

 

* Suntem alături de doamna director Lucia Pojoca, în marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a mamei sale dragi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colectivul Departamentului IMM.

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru prietenii noștri, familia Pojoca și familia Coman, acum când se despart de cea care le-a fost mamă, soacră și bunică,

MARIA COMAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe. Maria și Nicu Manolică. (2432)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga compasiune doamnei director Lucia Pojoca, la trecerea în veșnicie a mamei sale,

MARIA COMAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Conducerea MODEX SCM Oradea. (2433)

 

* Suntem alături de doamna directoare Pojoca Lucia la marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a mamei sale dragi,

MARIA COMAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Agenția Lotus 2 Mall: Monica Codreanu și întreaga echipă.   

 

* Un gând de alinare și condoleanțe transmitem finilor noștri Florinel Ardelean și Mariana, întregii familii Ardelean Florian din Cheresig, acum când se despart fulgerător de draga lor mamă, bunică și soție

AURICA ARDELEAN,

la numai 50 de ani. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. Ciurdariu Florin, din Cihei. (2417)

 

* Sincere condoleanțe colegilor noștri, Ardelean Florinel și Ardelean Florian acum când se despart de mama și soția

AURICA ARDELEAN,

fulgerător și mult prea devreme. Dumnezeu să o ierte. Colegii de la S.C. Dedumaf S.R.L. (2418)

 

* Locatarii blocului Q3 suntem alături de vecinul nostru Deac Adalbert la greaua încercare pricinuită de trecerea în neființă a soției sale dragi

MARIA DEAC.

Odihnească-se în pace. (2434)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi, cu inimile cernite de durere și cu ochii înlăcrimați, anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care ne-a fost frate, cumnat și unchi,

MIHAI HOȚOPAN.

Amintiri dragi împletite cu lacrimi și dragoste este tot ce simțim acum. Rugăm pe bunul Dumnezeu să așeze sufletul lui acolo unde drepții se odihnesc. Fratele Sandu, cumnata Viorica și nepoții Ionuț și Ioana, cu familiile. (41)

 

COMEMORĂRI

 

* Tristă va rămâne pentru noi ziua în care, în urmă cu 6 ani, te-ai înălțat la ceruri, în tăcere, draga noastră,

ANA BUTUC.

Pentru grija, bunătatea și dragostea cu care ne-ai încurajat, vei rămâne de-a pururi în inimile noastre, păstrându-ți vie amintirea. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Cumnata Florița, nepoții Mărioara și Mitică cu familiile. (40)